סינרגיה מעתיקים?

timon12

New member
להעתיק זה למעשה גם גניבה.

וזה להסתבך עם החוק, תאמיני לי שהם לא היו לוקחים את האופציה שמישהו בטעות ישמע ויתבע אותם על העתקה.

איזה שטויות במיץ.

אני מכיר את דיסטארבד ואני אפילו מעריץ טוב שלהם ואני מכיר את השיר "ריממבר" מצוין. אין שום קשר ל "אלפי זוגות עיניים". וגם השירים האחרים שהבאתם. די לנסות לחפש בנרות דימויים מסוימים שסינרגיה "עושים" עם שירים אחרים. הם לא עושים כלום והכל פרי דמיונם הפרטי בלבד. ותפסיקו לבלבל במוח כל פעם עם ההודעות האלה. סינרגיה עושים מוזיקה מקורית מהראש שלהם והם לא מעתיקים כלום מאף אחד. חאלס כבר.

driffted girl

New member
ומצד שני

אקורדים הם אקורדים, צלילים תמיד ישמעו לך זהים. אז אולי נעשה חיבור בין אקורד כזה או אחר בשני המקרים ועל כן זה נשמה זהה, כי מה לעשות גם הוריאציות בצלילים על אף גווניהם, מוגבלים. ואני נוראה ספקה שסינרגיה עם כל הכישרון שלהם ירדו רמה ויתחילו "להשאיל" צלילים מלהקות אחרות.

בול שיט !

איך להסביר לכם?? אם מישהו מנגמן קטע של 5 אקורדים .. וה2 הראשונים הם אותו אקרדים זה ישמע אותו דבר.. צאו מיזה אנשים.. הם לא גנבו כלוםם.. הם מוכשריםם וסינרגיה זה הכלללל הבנתם??

Annnie

New member
בולשיט...

כמו שנאמר פה כבר, האקורדים בעולם שלנו מוגבלים. משמע- אין מספיק בשביל כולם!! יש לך מושג כמה שירים ביקום הזה דומים אחד לשני?? כשאתה שומע שיר אז אתה חושב "לא שמעתי את זה כבר?".. זה בגלל צירופי האקורדים!...לא אוהב, לא צריך, צא מהפורום.

הייתי קורא לזה משהו אחר...

הם לא מעתיקים, הם יותר... מתרגמים, לשוק הישראלי את הז'אנר הניו רוק-מטאל-אמטיוי-קראפ שרץ עכשיו חזק...

Goopie

New member
אוקי, אז?

הגעתי מהשער בכלל, לא שמעתי בחיים שלי שיר של סינרגיה ולא שמעתי את השירים שהוא דיבר עליהם בהודעה המקורית. אבל מה זה משנה בכלל? ומה אם מי שהלחין את השיר ה'מועתק' שמע את השיר הזה ואמר 'הי, הריף הזה מתאים לי לשיר X'? זה לא משנה את איכות השיר. כי גם מי שהלחין את השיר ה'מקורי' הושפע מלחנים אחרים שהוא שמע בחייו וצירופים שהוא מכיר. חצי מהשירים שאתם שומעים, פחות או יותר, משלבים בתוכם אלמנטים ומלודיות מהמוסיקה הקלאסית בכלל, או מלודיות והרמוניות ג'אזיות/בלוזיות פשוטות, מוכרות וישנות. וגם מי שכתב את המוסיקה הזו 'ראשון' לא באמת כתב אותה ראשון אלא הושפע ממשהו קדום יותר והוא פשוט זה שהתפרסם.

mixing

New member
הרבה אנשים קופצים על דברים כאלה..

שניים שלוש תווים אותו דבר לא פירושו העתקה...

nir w

New member
מה זה התגובות בנוסח

"מי שחושב שסינרגיה מעתיקים שיעוף מפה ולא יהיה פה ולא ישמע אותם וילך לעזאזל. ובטח שלא יעיז להגיד את זה. נמאס כבר" האם כתוב בתקנות של הפורום שהדבר היחיד שמותר לכתוב בפורום זה שסינרגיה הם מדהימים ויפהפיים ומיוחדים ומקוריים. או שזה פורום שדן בלהקה ושיריה. נראה לי שמי שכתב את התגובות האלה לא עבר את כיתה ו'

סינטטית

New member
זה לא מה שאמרנו.

אבל זה מעצבן שאנשים נכנסים לפה לרשום שהם לא אוהבים את סינרגיה. אף אחד לא ביקש מהם לאהוב. מי שאוהב את המוזיקה ואת הלהקה שיהיה לו בכיף. ומי שלא, אז לא. לא כולם חייבים לאהוב. אבל יש הבדל בין לא לאהוב לבין להכנס לפורום שמלא באנשים שלא יחשבו ככה ולכתוב על זה. לא כתוב שאסור לכתוב על זה, וזה באמת לא אסור, אבל מין הסתם שאם אתה נכנס לפורום של סינרגיה וכותב דבר כזה אתה לא תמצא דעות כמו שלך אז מה המטרה בכל ההודעה? סתם לעצבן. שאגב, זה גובל קצת בחוסר חיים. אם מישהו כלכך לא אוהב להקה למה שהוא יבזבז עליה את הזמן שלו?

nir w

New member
לסינטטית היקרה

קודם כל תודה על תגובתך. שנית, את כותבת "אבל מין הסתם שאם אתה נכנס לפורום של סינרגיה וכותב דבר כזה אתה לא תמצא דעות כמו שלך" עובדה שיש פה לא אחד ולא שניים שחושבים שסינרגיה מעתיקים ריפים ושירים ,כלומר גם אם אתה כותב עליהם משהו שלילי אתה כן תמצא פה דעות כמו שלך.וזה בלי קשר אם אתה אוהב אותם או לא. זה לא פורום הערצה זה פורום דעות על הלהקה. מי שכותב משהו שאת לא מסכימה איתו זה לא אומר שהוא בא לעצבן באופן אישי זה פשוט אומר שהוא חושב אחרת ממך. בדרך כלל כשמתבגרים מבינים את הנקודה הזו.

timon12

New member
לא. . . פשוט, ודבר אחד לכולם:

יש כאן כמה שאוהבים לבוא לעצבן, ויש כמה שמסכימים איתם בלי לשמוע את סינרגיה ברצינות. אלא מראש להגיד הם מחכים את... הם מעתיקים את... הרי כלא חרשו אותם בגלגל"צ אף אחד לא חשב ככה, אבל הקינאה, בזה שלהקה מצליחה חייבים לבוא ולעצבן, להגיד שטויות, ויש לי דבר אחד לכולם: כל מי שלא יוצלח, ולא הצליח בחיים בתחום המוסיקה ולעומת סינרגיה שכן הצליחו, מקנא! אז תפסיקו זה לא בריא:)

סינטטית

New member
זה נכון שיש פה את האנשים

שאמרו שהם חושבים את זה... אבל האנשים האלו הם לא האנשים הקבועים כאן בפורום. בדיוק כמו שאתה הגעת לפה גם הם ובגלל הקישור שהיה בעמוד הראשי נכנסו לפה אנשים מבחוץ שלא בהכרח אוהבים את סינרגיה אז אי אפשר להתייחס לשרשור הזה כמדד. אני לא חושבת שמי שנכנס לפורום מעריצים של להקה וכותב עליה דברים שלילייים מחפש שמישהו יסכים איתו, אין לו מטרה אחרת מאשר לעצבן, ברור שהוא לא יחשוב כמו האנשים פה, אז למה לעשות את זה מלכתחילה? זה כן סוג של פורום הערצה. אני חושבת שכל פורום שנושא שם של אמן הוא סוג של פורום כזה. הרי פורומים כאלו נועדו לאנשים שבדר"כ אוהבים את המוזיקה וכו'. אם מישהו רוצה לתת ביקורת על אמן מסויים יש פורומים שעושים במוזיקה באופן כללי, פורום רוק ישראלי [שם האמת בכלל לא אוהבים את סינרגיה אז אתם יכולים ללכת לשם יסכימו איתכם בכיף..], וכאלו פורומים. ואני לא אמרתי שבאים לעצבן באופן אישי, ז"א, כן, הרבה מהאנשים כן עושים את זה. אני לא מתכוונת על אלו שבאים להביע דעה אני יותר מתכוונת לאנשים שנכנסים לפה וכותבים שסינרגיה גרועים ומה אנחנו שומעים אותם בכלל וכו', אני לא רואה פה מטרה אחרת מאשר לעצבן. אולי להעביר את השעמום והחוסר חיים של אותו בנאדם. אז נכון יש דעות שונות לאנשים שונים, וטעם שונה לאנשים שונים. אבל אם מישהו יפעיל שיקול דעת לפני שהוא כותב דבר כזה הוא יבין שזה לא בדיוק הפורום המתאים לכתוב את זה כי ברור שלא יסכימו איתו. זה לא אומר שאסור לכתוב את זה כאן בפורום זה פשוט אומר שזה טיפשי. שיכתוב את זה בפורומים שציינתי למעלה שם זה יהיה יותר מתאים לדעתי.

mikehunt

New member
כמות הריפים מוגבלת...

אפשר להגיד שהיחיד לא גנב ריפים בכלל היה הגיטריסט של בלאק סאבאת', הוא היה הראשון אבל כמעט כל ריפ שתשמעו היה כבר איפשהו ומתישהו עם אפקט שונה עם וריאציה שונה עם קצב אחר, אפילו חלקי ריפים ושילובי ריפים. אולי סינרגיה פשוט נסחפו יותר מאחרים, אבל אין הרבה גיטריסטים שמביאים הכל מעצמם. היה שם מישהו לפניהם שחשב על זה... דעתי!

rami888

New member
סינרגיה מעתיקים

ברור שהם לקחו השראה ממטליקה ודרים טיטר תכלס הקצב שלהם כמו להקת רוק לועזית אבל עדיין להקה טובה

כן, סינרגיה מעתיקים! והנה עוד דוגמא

כבר נכתב בעבר. השיר Breath Me של Sia, דומה לקראת הסוף בצורה מחשידה ל'מרגיש אחר' של סינרגיה. מיותר לציין ש'מרגיש אחר' יצא הרבה אחרי breath me... יוטיוב : http://youtube.com/watch?v=ShYLVcneVn0&mode=related&search=

למעלה