זה נכון שיש פה את האנשים
שאמרו שהם חושבים את זה... אבל האנשים האלו הם לא האנשים הקבועים כאן בפורום. בדיוק כמו שאתה הגעת לפה גם הם ובגלל הקישור שהיה בעמוד הראשי נכנסו לפה אנשים מבחוץ שלא בהכרח אוהבים את סינרגיה אז אי אפשר להתייחס לשרשור הזה כמדד. אני לא חושבת שמי שנכנס לפורום מעריצים של להקה וכותב עליה דברים שלילייים מחפש שמישהו יסכים איתו, אין לו מטרה אחרת מאשר לעצבן, ברור שהוא לא יחשוב כמו האנשים פה, אז למה לעשות את זה מלכתחילה? זה כן סוג של פורום הערצה. אני חושבת שכל פורום שנושא שם של אמן הוא סוג של פורום כזה. הרי פורומים כאלו נועדו לאנשים שבדר"כ אוהבים את המוזיקה וכו'. אם מישהו רוצה לתת ביקורת על אמן מסויים יש פורומים שעושים במוזיקה באופן כללי, פורום רוק ישראלי [שם האמת בכלל לא אוהבים את סינרגיה אז אתם יכולים ללכת לשם יסכימו איתכם בכיף..], וכאלו פורומים. ואני לא אמרתי שבאים לעצבן באופן אישי, ז"א, כן, הרבה מהאנשים כן עושים את זה. אני לא מתכוונת על אלו שבאים להביע דעה אני יותר מתכוונת לאנשים שנכנסים לפה וכותבים שסינרגיה גרועים ומה אנחנו שומעים אותם בכלל וכו', אני לא רואה פה מטרה אחרת מאשר לעצבן. אולי להעביר את השעמום והחוסר חיים של אותו בנאדם. אז נכון יש דעות שונות לאנשים שונים, וטעם שונה לאנשים שונים. אבל אם מישהו יפעיל שיקול דעת לפני שהוא כותב דבר כזה הוא יבין שזה לא בדיוק הפורום המתאים לכתוב את זה כי ברור שלא יסכימו איתו. זה לא אומר שאסור לכתוב את זה כאן בפורום זה פשוט אומר שזה טיפשי. שיכתוב את זה בפורומים שציינתי למעלה שם זה יהיה יותר מתאים לדעתי.