אני רוצה להגיב, ותקראו טוב כולם.
קודם כל ולפני הכל, שיהיה ברור, אני מעריכה את סינרגיה מאד, קניתי במיטב כספי את שני הדיסקים, הייתי ביותר מהופעה אחת, וכל מי שמגיע אלי לאוטו "סובל" את הדיסקים שלהם שרצים בלופים. אבל, זה לא אומר שאין מקום להודעות האלה בפורום. כמו שכותב ההודעה אמר "לשיפוטכם". קחו נשימה, תרגיעו את האגו המתגונן שלכם כמעריצי סינרגיה, ותקשיבו. השירים שהאנשים האלה מציגים נכבתבו והלחנו לפני השירים של סינרגיה -ואני לא חושבת שיש על זה ויכוח. האם חברי הלהקה מכירים את השירים? שאלה שונה וגם כאן אני חושבת שהסיכוי הוא דיי גדול. בתור מישהי ששומעת דברים שהופמן הכריז שהוא שומע (alter bridge לדוגמה) ומכירה אפשר לומר היטב גם את דיסטרבד ואת לינקין אני מאמינה שגם להופמן ושאר החברה יש היכרות מסויימת איתם. השאלה האם הם העתיקו את הלחנים בעיני היא לא רלוונטית. אני נהנית מהמוסיקה שלהם נטו. אני לא חושבת שיש מקום להתעסק בזה בכלל, ואם כן הייתה להם השפעה מהשירים האלה, אדרבה. אני חושבת שהם מושפעים מכל מיני להקות ושומעים את זה טוב מאד. הם אמרו לא פעם שיש להקות שמשפיעות עליהם ואפילו שירים ספציפים. אם זהו אינו מקרה כזה, אני לא יודעת מה זה.