סינרגיה מעתיקים?

Lyobyl

New member
סינרגיה מעתיקים?

תשפטו בעצמכם: ללהקה Disturbed יש שיר לא רע בשם Remember. תאזינו בתחילת השיר לריף של הגיטרה, ממש בהתחלה ותשוו עם הריף בשיר אלפי זוגות עיניים שמתחיל בערך ב - 2:16 דקות בשיר. זה אולי יותר מהיר ויותר גבוה, אבל לי זה נשמע ממש ממש דומה... לשיפוטכם.

GRAPSMAN

New member
יש עוד שיר

תבדקו את השיר של linkin park Somewhere I Belongt זה כמו "מרגיש אחר"

Lyobyl

New member
ממש, אפילו יותר גרוע

אתה צודק הקשבתי לשיר, זה אפילו יותר גרוע. מעניין מאילו עוד שירים הם "שאבו השראה"...

EliranMaor

New member
אה-הא../images/Emo11.gif

ונכון "לחבק אותך" ממש דומה לשיר פתיחה של הדרדסים? [אולי חלאס עם כל ההודעות מהסוג הזה?>_>]

estousha

New member
חלאס כבר עם ההודעות מהסוג הזה!!!

זה ממש חסר טעם.... אם אתם כל כך בטוחים שסינרגיה מעתיקים לחנים או כל דבר דומה פשוט אל תקשיבו להם... זה יהיה הפסד שלכם בלבד!!

סינטטית

New member
כן הם מעתיקים.

הם פשוט לא מספיק מקוריים בשביל להלחין לבד. יאללה, רק סתמו כבר. כל שבוע מישהו חדש.

מ--ח--ז--ק--ת--@

יאללה חלאאאס! מספיק... למי שלא אוהב או שלא 'נאה' לו להיות פה ביי!.

timon12

New member
באמא שלך, זו הגזמה---->

בגרוש זה לא דומה!! הנה תשמעו. http://youtube.com/watch?v=MMkjpfLIIE8 תשמעו תראו עד כמה לא דומה. אפילו לא מזכיר. ולזה שרשם על Somewhere I Belong , אני מכיר את השיר והוא ממש לא דומה... זה אפילו לא אותם אקורדים, אפילו לא אותו קצב, כלום, אז מה דומה, הסגנון??? יאללה, עוד שנייה יגידו שהם העתיקו גם מנינט..

N o y 1 6

New member
../images/Emo6.gif

טוב

timon12

New member
לא פשוט הלחן של "היא יודעת" מזכיר

את ממשיכים לרוץ! זהו! עליתי עליהם! אל תחשבו אל זה אפילו לא בצחוק

Alaithlos

New member
אני רוצה להגיב, ותקראו טוב כולם.

קודם כל ולפני הכל, שיהיה ברור, אני מעריכה את סינרגיה מאד, קניתי במיטב כספי את שני הדיסקים, הייתי ביותר מהופעה אחת, וכל מי שמגיע אלי לאוטו "סובל" את הדיסקים שלהם שרצים בלופים. אבל, זה לא אומר שאין מקום להודעות האלה בפורום. כמו שכותב ההודעה אמר "לשיפוטכם". קחו נשימה, תרגיעו את האגו המתגונן שלכם כמעריצי סינרגיה, ותקשיבו. השירים שהאנשים האלה מציגים נכבתבו והלחנו לפני השירים של סינרגיה -ואני לא חושבת שיש על זה ויכוח. האם חברי הלהקה מכירים את השירים? שאלה שונה וגם כאן אני חושבת שהסיכוי הוא דיי גדול. בתור מישהי ששומעת דברים שהופמן הכריז שהוא שומע (alter bridge לדוגמה) ומכירה אפשר לומר היטב גם את דיסטרבד ואת לינקין אני מאמינה שגם להופמן ושאר החברה יש היכרות מסויימת איתם. השאלה האם הם העתיקו את הלחנים בעיני היא לא רלוונטית. אני נהנית מהמוסיקה שלהם נטו. אני לא חושבת שיש מקום להתעסק בזה בכלל, ואם כן הייתה להם השפעה מהשירים האלה, אדרבה. אני חושבת שהם מושפעים מכל מיני להקות ושומעים את זה טוב מאד. הם אמרו לא פעם שיש להקות שמשפיעות עליהם ואפילו שירים ספציפים. אם זהו אינו מקרה כזה, אני לא יודעת מה זה.

estousha

New member
אגו מתגונן??

יכול להיות אבל בכל זאת, זאת לא פעם ראשונה ולא שנייה שמישהו נכנס לפורום ומאשים את סינרגיה בהעתקה- לא טוב לכם אל תשמעו!! בהחלט הגיוני שסינרגיה מושפעים מלהקות אחרות אבל מכאן ועד לבוא ולהאשים אותם בהעתקת לחנים זה משהו אחר לחלוטין....

שלומיתת

New member
..

יש הבדל גדול בין להיות מושפע ממוזיקה ומלחנים שונים,לבין להעתיק לחן וזו האשמה מאוד גדולה,בגלל זה אנשים כאן מתעצבנים.

למעלה