סינדרלה

b a b y s

New member
סינדרלה

יום הולדת, אתה פה איתי, כל כך קרוב, כל כך נכון, כל כך בלתי מושג.... ואני יודעת שכמו סינדרלה בחצות תיגמר המסיבה אתה תלך ותשאיר אותי לבד... יום הולדת, מכבה את הנרות ומבקשת משאלה, שתישאר, שלא יכבה האור בלב, שלא תעזוב, ותשאיר אותי לבד..... ויודעת שכמו סינדרלה, בחצות תיגמר המסיבה, אתה תלך, ותשאיר אותי לבד... חשה אותך חם כל כך אוהבת אותך נהדר כל כך מתחשב כל כך איתי כל כך ובפנים יודעת שכמו סינדרלה בחצות תיגמר המסיבה אתה תלך ותשאיר אותי לבד הזמן טס, עובר מהר מדי שעת חצות הגיעה, זמן לומר שלום, לכבות את האורות ואני ידעתי שאני היא סינדרלה, אבל אין לי נעל מזכוכית, לא תחפש אחריי בכל העיר, לא תפרסם כרוזים... לא תשמור לי אמונים, ולא תאהב אותי לנצח, אגדה עם סוף עצוב....

סינדרלה

לעיתים חלמות מתגשמים מתוך מחשכים מעומקי הכאבים פתאום אור עולה מקצה המנהרה חכי רק לרעג בו תהיי את וליבך בשעה הנכונה גם סינדרלה היתה אבודה ובכל זאת בא הנסיך וחיפש לא התיאש ומצא אותה יבאו ימים אחרים שהאהבה תפרוץ מבפנים תדליק את אורה תחבוק אותך באהבה אל יאוש נסיכה האביר פשוט מתעקב לזמן מה... בייבי מאמי עצוב אך נפלא

b a b y s

New member
היא אמרה לי

היא אמרה לי- לעיתים חלומות מתגשמים, מתוך מחשכים , מעומקי הכאבים... פתאום אור עולה מקצה המנהרה, חכי רק לרגע בו תהיי את וליבך בשעה הנכונה ואני חייכתי בעצב, גופי עוד לוהט רק למשמע קולו, ליבי עוד חושק בו, רוצה לפגוש בליבו, ושתקתי... היא אמרה לי- גם סינדרלה היתה אבודה, ובכל זאת בא הנסיך וחיפש, לא התיאש ומצא אותה יבואו ימים אחרים, שהאהבה תפרוץ מבפנים, תדליק את אורה תחבוק אותך באהבה כך היא הבטיחה, צעקה שאשמע, לחשה שאבין, ביקשה עבורי... היא, שהבינה את השתיקה, שידעה את הכאב, שחשה את האכזבה, היא אמרה לי כך- אל יאוש נסיכה האביר פשוט מתעקב לזמן מה... כך היא אמרה ונסכה בי תקווה....
החיים שלי איתך, כתבת מדהים וידעת לקלוע לתוך הלב תודה שנסכת בי תקווה
babys

../images/Emo79.gif תקוות ../images/Emo24.gif

לקרוא מבן השורות להרגיש את המילים הנוגעות הנוגות שמתוך הל
יוצאת כה רכות הן כה מלאות הן זכרי: מי שלא היה שם לא יבין ולא ידע מי שהרגיש וחווה ידע גם ידע ירגיש את התחושה המתנגנת מן המילים את הכאב והגעגוע שהם מקרנים "קומי אורי לבשי בגדי תפארתך" עוד יבוא גואלך,אהובך וינסוך אהבה בליבך
מכל ה
dadys מאמי

שמים1

New member
סינדרלה ../images/Emo79.gif

השעה כבר אחרי חצות נשלו ממני השמלה והמלמלות נמחק האיפור אבד הסנדל חיוך של תום זה מה שנותר האגדות והנסיכים כבר מזמן ישנים סינדרלה גם היא עלתה על יצועה מקלדת ומילה אני ואתה בתשוקה חובקת.

למעלה