סינדרלה= להיכנס

• פותח הנושא YBNS
  • פורסם בתאריך

YBNS

New member
סינדרלה= להיכנס

חברים, זוכרים שסיפרתי לכם בהודעה הראשונה שלי בפורום לפני כמה שבועות שאני נורא אוהב את השיר סינדרלה מהדיסק השלישי של בריט ושנורא לא הבנתי למה היא לא צילמה לו קליפ כי לדעתי זה אחד השירים הכי יפים שלה (אם לא היפה מכולם) שאף פעם לא נמאס עליי, אז ככה, רק ב2005 קניתי את הדיסק ושמעתי את השיר פעם ראשונה, וכמה חודשים אחרי זה קניתי סתם מצלמת אינטרנט פשוטה, ותמיד רציתי לצלם קליפ. אז באותו יום שקניתי את המצלמה (זה היה ביולי בחופש הגדול) צילמתי את אחת האחיות שלי זו שקטנה ממני בשנה לשי "השקט שנשאר" של שירי מיימון ועבדתי עליו רק לילה אחד וסתם התלהבנו ממנו רק באותו לילה כי הוא סתם היה מעפן וכי יום אחרי צילמתי לשתי האחיות שלי ביחד קליפ, זה היה יום שישי הכי ספונטני שיש על שלוש על שלוש משבצות בחדר שלי ערכתי אותו במשך שובעיים ומה שיפה זה שזה יצא ממש מדהים ומקצועי. החברים הציעו לי לפרסם אותו באינטרנט אז אני אנסה והנה לבינתיים תמונה שהכנתי במיוחד בשבלכם של תמונות מתוך שלשה סטים של הקליפ, תיהנו!

Britney Style

New member
יפה מאוד../images/Emo45.gif רק תעלה את הקליפ עצמו

וסינדרלה זה בהחלט שיר חזק של בריטני חבל שהיא לא הופיעה איתו בDWAD.

YBNS

New member
אני לא ממש מסתדר עם אינטרנט

ואני מנסה דרך יוטיוב אבל שכחתי את הסיסמא שלי, אני ממש רצה שתראו את הקליפ!!

YBNS

New member
זה בדיוק מה שעשיתי אבל זה כותב לי

Please Confirm Your Email ומבקש סיסמא של אני לא יודע מה

Britney Style

New member
אתה נכנס לאימייל שנרשמת ממנו

ויוטיוב שולחים לך לינק כחול ואתה צריך ללחוץ עליו ככה הם מאשרים את ההרשמה שלך.

YBNS

New member
הצלחתי!!!!!!!!!!!!!!../images/Emo6.gif

כנסו ליוטיוב קראתי לתאג או מה שזה לא יהיה BRITNEY ותגידו לי מה דעתכם, כמובן שהורדתי את האיכות וכתבתי כל הזכיות שמורות וגם שמתי את זה בתוך מסגקת שחורה רק כדי שלא יעשו בזה שימוש לא חוקי! אבל אני מקווה שבכל זאת תיהנו! הבלונדה זו האחות הקטנה יותר והגדולה זו השחרחורת, אז היא הייתה בת 15 והקטנה בת 11 אני חושב, הם לא יודעות שאני מפרסם אותו באינטרנט ואני מקווה שלא יגלו כי אם כן הן יהרגו אותי.............!!!!!!!!!!!

YBNS

New member
רגע אבל למה זה

כותב לי על המסך לוקל אראה קונקטשיין ושזה ישלח רק בעוד שלשה ימים???

tali44

New member
סחתיין........!!!../images/Emo59.gif

אחותך הקטנה הרגה אותי
ממש כל הכבוד על ההשקעה, (מעניין איך הם יגיבו אם הם ידעו שהם באינטרנט, כי מתי שהוא זה יתגלה להם...) נורא אהבתי...!

YugiBoy

New member
יפההה(:) יש עתיד!

הצילום והעריכה טובים מאוד יחסית לתוצרת בית... עם איזו תוכנת עריכה הוידאו נעשה?

YBNS

New member
זה מצחיק כי עשיתי את

בWINDOWS MOVIE MAKER שזו תוכנה פשוטה יחסית והיא כל הזמן הייתה נתקעת לי, ועוד יותר מצחיק זה שצילמתי אותו על 9 מרצפות בחדר שלי! אם הייתי מצלם קליפ היום הייתי משקיע יותר, אולי הייתי מעביר את המחשב לסלון ומרוקן אותו וככה היה להן מקום לרקוד (ותאמינו שהגדולה יותר רוקדת פי מליון יותר יפה כשיש לה מקום) אני מאוד רוצה לצלם שוב אבל הפעם אני רוצה לקנות תוכנת עריכה מקצועית ולצלם עם מצלמת וידאו מקצועית! תגידו, שמתם לב שהם גם עשו עם השפתיים? כיום הייתי מקפיד על כל פרט קטן וגם הייתי מתאים את הנושא של הקליפ לשיר. אבל אתם יודעים מה אני רוצה לעשות עכשיו להכין קליפ של בריטני לשיר אבל שיהיה מקצועי, אז אם אתם מכירים אתרים שאני יכול להוריד מהם סרטונים של בריטני באיכות די.וי.די רק מהתקופה של 2002 (נגיד עם שימלה מפוארת, כמו סינדרלה אבל לא חייב) זה מאוד יעזור לי, ועוד שאלה יש למישהו קריוקי של סינדרלה?

../images/Emo45.gif הכי מבוזבז!

בכלל בימים האחרונים אני שומעת אותו ממש הרבה, ויש לי בראש קונספט מה-זה מדהים לקליפ
היה יכול לצאת לו קליפ מושקע וסמי-אפל כזה
אבל מצד שני אני שמחה שהוא לא סינגל, זה עושה אותו מיוחד יותר..

tali44

New member
גמני התחלתי לשמוע אותו הרבה

בזמן האחרון, כי הכנסתי אותו ב"טעות" ל- Mp3 שלי אחרי מלאאא זמן שלא שמעתי אותו. וכל כך התגעגעתי לשיר הזה ואני זוכרת שהייתי קטנה תמיד הייתי שומעת את השיר כי זה היה "סינדרלה".

YBNS

New member
אני התחלתי לשמוע אותו

הרבה גם כמוכם בעיקר בשנתיים האחרונות ופתאום משהו השתנה אצלי ואני כבר חושב שזה השיר הכי יפה שלה ולא סטורנגר כמו שתמיד חשבתי! וסינדרלה הגעתי למסכנה זה השיר היחיד שאף פעם, אבל אף פעם לא נמאס עליי! אני מסוגל לשמוע אותו 20 פעם בלי להתעייף!! עכשיו כנסו לקישור ששמתי לכם ותראו איזה יופי של קליפ עשיתי לאחיות שלי!

למעלה