סינגל שני לקרן פלס

LaviDavi

New member
שמעתי עכשיו בגלגלצ!!

ואוו איזה יפה
דימינתי אותו אחרת כשקראתי את המילים..

polo03

New member
גם אני שמעתי ו...

אני לא יכולה לתאר את ההרגשה במילים ( אבל אני אנסה )... אתמול הורדתי את השיר כהמתנה נעימה לפלאפון, היום-כל היום- אני מכריחה אנשים להתקשר אליי כדי שלא אענה והם ישמעו את יצירת האומנות. היום בערב שמעתי את כולו בגלגל"צ ובאמת, שאני כבר לא יודעת מה עוד אפשר לומר על קרן. הייתי בהופעה כבר 3 פעמים ואין ספק שיש הבדל בין הסינגל לבין ההופעה ( מה שפחות בולט ב"איתי" ) אבל השיר הוא פשוט יצירת גאונות, רעדו לי הרגליים (פיזית) כששמעתי אותו ועוד עמדו לידי אנשים והכרחתי את כולם לשתוק כדי לשמוע וזה היה פשוט מדהים. העוצמה שיש בשיר, הכשרון הווקלי שיש לקרן, פשוט - אין לי מילים גאונות לשמה קרן, מקנאה בך על הכשרון כל הפורום וכל מדינת ישראל - מאושרת מזה שיש לנו יוצרת ומבצעת כמו קרן! תחיי קרן ומדינת ישראל ! זהו,פרקתי

דווקא לדעתי באיתי יש הבדל עצום

בין ההופעה לסינגל.. אני מעדיפה אישית את ההופעה. באם אלה החיים העיבוד שונה לפני כחודש ולכן הוא גם הוקלט מחדש.. והגירסה בהופעה האחרונה היתה מאוד קרובה לסינגל.. למרות שתמיד קרן בהופעות נשמעת טוב יותר, כי זה גם כל אווירת ההופעה

Rachel47

New member
../images/Emo211.gif../images/Emo80.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo15.gif

מה שהיא אמרה^^

polo03

New member
ב"אם אלה החיים"

שומעים בהופעה את הבס והתופים בעוצמות חזקות יותר ולכן גם עוצמתי יותר ודרמתי יותר...ואם אני לא טועה היא מושכת יותר את הקול בהופעה ב"איתי" אני שומעת פחות הבדל בין הסינגל להופעה... בכל מקרה - אני עדיין לא נרגעתי מ"אם אלה החיים"...פשוט מדהים

למעלה