סינגל שני לקרן פלס

Rachel47

New member
../images/Emo211.gif../images/Emo80.gifדייייי../images/Emo70.gif../images/Emo15.gif

אז הוא נכנס
סופית
או שזה סתם היה בכורה כזה

נראה לי שכן../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif

זה די ברור שכל שיר שהיא תוציא יכנס לפלייליסט

Rachel47

New member
../images/Emo211.gif../images/Emo80.gifחחח כן../images/Emo15.gif

לא דאגתי שהוא לא ייכנס
אבל עדיין הבנתי שהישיבה ביום רביעי נו אין מה להתלבט הרי רגע אמרו משו לפני זה או שפשוט השמיעו וזהו

הייתה לפי השיר את המוזיקה../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif

של "ישראלי חדש" כמו שהם עושים לפני כל השירים ואני יודעת אם דיברו לפני כי בדיוק פתחתי (אני תמיד פותחת בדיוק כשמתחילים שירים שאני רוצה לשמוע
) אחרי זה היא אמרה שיש לה צמרמורות(
) ולא דיברה יותר על השיר

razpg

New member
כשאני מחכה לשיר אני אף פעם לא שומע.

אותו! אני שומע רק שירים שכבר שמעתי הרבה פעמים, או שירים לא משהו. אבל כשאני מחכה לשיר ממש ממש אני לא אשמע אותו עד שהוא יכנס למצעד. את המצעדים אני אף פעם לא מפספס... מה שרציתי להגיד זה שאני מת לשמוע כבר את ``אם אלה החיים``!

Rachel47

New member
../images/Emo211.gif../images/Emo80.gifאז ככה..../images/Emo15.gif

הסינגל אכן שודר בגלגל"צ אבל הוא שודר בתוכנית שאפשר לשים הכל בלי קשר לפלייליסט ככה שעדיין צריך לחכות ליום רביעי לראות אם נכנס אם יש דבר אחד שאנחנו צריכים לעשות זה להצביע לגלגל"צ וכמה שיותר באמת שזה ממש ממש חשוב תצביעו עכשיו כי אח"כ יהיה מאוחר מדי אפשר רק עד שני בלילה..שלישי בבוקר גם אבל לא בטוח שזה נכנס זה מאוד חשוב כדי שהסינגל ייכנס לפלייליסט בלי בעיות אם איתי יהיה מקום ראשון תהיה הרבה פחות התלבטות וככה שבוע הבא הם יהיו מקום ראשון ושני (אתם תחליטו מי יהיה בראשון ומי בשני
) אז יאללה להצביע
טוסו

הוא יכנס בטוח../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif

ברגע שמישהו כבר מפורסם ויש לו שירים בפלייליסט מכניסים את כל השירים שלו (אני מצביעה בכל מקרה...)

Rachel47

New member
../images/Emo211.gif../images/Emo80.gifאני לא דואגת../images/Emo15.gif

שהוא לא ייכנס אין מה לדאוג חוצמזה שגלגל"צ נוטים לאהוב את קרן אז זה בסדר אבל עדיין אם תהיה נפילה כמו לפני שבועיים זה כן יגרום להם להרהר תחשבי...השיטה הזאת לא ממש נחמדה 3-4 אנשים יושבים בחדר ומחליטים מה כל המדינה תשמע זה בונה אמנים מצד אחד..ומצד שני הורס אותם ברגע שגלגל"צ יראו שהקהל מת על קרן לא תהיה להם אפילו סיבה להגיד "אולי לא נכניס
" כי הקהל רוצה רוצה מאוד אז ייכנס
תמשיכי להצביע

../images/Emo127.gifהצבעתי עוד פעמיים../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif

ופעם אחת לבינלאומי

Rachel47

New member
../images/Emo211.gif../images/Emo80.gifהיא עדיין שם../images/Emo35.gif../images/Emo15.gif

סתם

Rachel47

New member
../images/Emo211.gif../images/Emo80.gifאם אפשר בבקשה../images/Emo15.gif

מידה מינימאלית של אופטימיות
נו גלגל"צ אוהבים אותה..יהיה טוב

שיר מאמםםםם הורדתי את שיר בפלא

באורנג' מוזר באיזו מהירות השיר כבר ניתן להורדה..דוקא באימיול אני לא מצא..ב"ע אני אקנה את הדיסק...

ג ב ש ו ש

New member
עוד לא שמעתי ת'שיר../images/Emo7.gif../images/Emo88.gif

אוףף..אני משתוקק לשמוע אותו כבר..

dabnir15

New member
שמעתייייייי הרגע בדידיייייייי הררי:

שיר פשוט מקסים:) אבל אהבתי אותו יותר בהופעה:) עכשיו אני הולך לשמוע אותו כל היום:)

למעלה