avinoamd2000
New member
סינגל אלכסנדרוני
סינגל חטיבת אלכסנדרוני.
הסינגל המתואר מטה נסלל בשנת 2012 כשביל הולכי רגל ע"י תלמידי ביה"ס העל יסודי "נחשון" מחבל מודיעין במסגרת המפעל "בעקבות לוחמים".
הסינגל מתחיל בכניסה לדרך המובילה לאתר הזיכרון לזכר חללי חטיבת אלכסנדרוני הממוקם בשוליו המזרחיים של יער קולה.
אורכו של הסינגל כ1.5 ק"מ והוא מתחיל כ150 מטר מהכניסה לדרך העולה לאנדרטה ,משמאל לשלט המכוון אליה וליד הלוח המספר על מפעלם של התלמידים.
הסינגל אמור להסתיים בדרך הסלולה בנחל מזור.
אמור, היות ובוניו לא השלימוהו.
הקטע האחרון ,על הדופן הדרומית של נחל מזור מחייב רכיבת "בר בשטח" מהנה מאוד ולא טכנית במיוחד(בעיני הכותב).
הסינגל עצמו תחום משני צדדיו בשורת אבנים וקל לזהותו אם כי פה ושם האבנים נעלמו.
השביל חוצה בדרכו מספר דרכי יער רחבות ועם קצת תשומת לב ניתן לאתר את המשכו בקלות.
הכיוון המומלץ הוא מדרום(ממצבת אלכסנדרוני) לצפון (נחל מזור) שאז הכל בירידה.
ההמשך מנקודת סיום הסינגל , פתוח למגוון אפשרויות.
ניתן לפנות מזרחה אל סינגלי האופנועים הנושכים שבגבעות וגם אל העליות הקשות בדרך לנחל שילה או לפנות מערבה ולהגיע לשולי כביש 444 ומשם דרומה לסינגלי האופנועים שפרסמתי כאן בזמנו או צפונה לסינגל המקביל לכביש 444 ושמתחיל ליד המוזוליאום לחייל הרומאי.
רצ"ב הקלטת הסינגל בפורמט trk או שיש להמירה אליו.
הקרדיט ליובל בן גיא שהכיר לי את הסינגל החביב הזה.
לשאלות והבהרות אני לרשותכם -0544-533874
תהנו אבינועם דור-חבורת אופן
סינגל חטיבת אלכסנדרוני.
הסינגל המתואר מטה נסלל בשנת 2012 כשביל הולכי רגל ע"י תלמידי ביה"ס העל יסודי "נחשון" מחבל מודיעין במסגרת המפעל "בעקבות לוחמים".
הסינגל מתחיל בכניסה לדרך המובילה לאתר הזיכרון לזכר חללי חטיבת אלכסנדרוני הממוקם בשוליו המזרחיים של יער קולה.
אורכו של הסינגל כ1.5 ק"מ והוא מתחיל כ150 מטר מהכניסה לדרך העולה לאנדרטה ,משמאל לשלט המכוון אליה וליד הלוח המספר על מפעלם של התלמידים.
הסינגל אמור להסתיים בדרך הסלולה בנחל מזור.
אמור, היות ובוניו לא השלימוהו.
הקטע האחרון ,על הדופן הדרומית של נחל מזור מחייב רכיבת "בר בשטח" מהנה מאוד ולא טכנית במיוחד(בעיני הכותב).
הסינגל עצמו תחום משני צדדיו בשורת אבנים וקל לזהותו אם כי פה ושם האבנים נעלמו.
השביל חוצה בדרכו מספר דרכי יער רחבות ועם קצת תשומת לב ניתן לאתר את המשכו בקלות.
הכיוון המומלץ הוא מדרום(ממצבת אלכסנדרוני) לצפון (נחל מזור) שאז הכל בירידה.
ההמשך מנקודת סיום הסינגל , פתוח למגוון אפשרויות.
ניתן לפנות מזרחה אל סינגלי האופנועים הנושכים שבגבעות וגם אל העליות הקשות בדרך לנחל שילה או לפנות מערבה ולהגיע לשולי כביש 444 ומשם דרומה לסינגלי האופנועים שפרסמתי כאן בזמנו או צפונה לסינגל המקביל לכביש 444 ושמתחיל ליד המוזוליאום לחייל הרומאי.
רצ"ב הקלטת הסינגל בפורמט trk או שיש להמירה אליו.
הקרדיט ליובל בן גיא שהכיר לי את הסינגל החביב הזה.
לשאלות והבהרות אני לרשותכם -0544-533874
תהנו אבינועם דור-חבורת אופן