סינגל אחיהוד

• פותח הנושא ungy
  • פורסם בתאריך

ungy

New member
סינגל אחיהוד

סרטון שצילמתי בשבת של הקטעים הטובים של אחיהוד במצלמה החדשה
בהמשך לדיון שנפתח לגבי "שיטת" בנית הסינגלים, סינגל אחיהוד, מאחר והופסקה בניתו באמצע, למעשה הוא סינגל במגמת ירידה לכל אורכו (מדרום לדרך הנוף)
את העליה לתחילתו ניתן לעשות על דרך הנוף.
הסינגל רצוף בקטעים טכנים של מדרגות סלעים שלא לומר דרופים, סוויצ'בקים וירידות בשיפועים חדים.
לטעמי קטעים רבים בו אינם מתאימים למחילים. זהירות.

הסרטון טיפה ארוך מאחר וניסיתי להמחיש את האורך והזרימה. לדעתי המשוחדת שווה לראות את כולו ולו רק בגלל המוסיקה.

יאללה, תתחילו לקטול

ותודה למי שעזר לי להגיע לרגע הזה
LIOR Y שהמליץ על המצלמה. פצצה. לא מצליח למצוא את השרשור אבל תודה
דדי - משלוח

ליאור

EDUOXMAN

New member
ראיתי את כולו ונהנתי.

כמובן מאד מהמוזיקה.
המצלמה אחלה. מז"א היה מצוין וכן הצילום הוא כל כך מוצלח.
עשיתי את הסינגל אך אני לא זוכר אותו כל כך ארוך. כנראה עשינו אותו כאשר טרם השלימו כל מה שרכבת.
נראה מצוין.
כמובן, המטרה של הסרטון "הארוך" הושגה ופשוט הראת לרוכב פוטנציאלי "בדיוק" מה הוא ימצא שם.
אם הסרטן (הבא) אמור להיות חוויתי יותר, אז שים את הרוכב השני שהיה איתך כאוביקט מצולם לפניך, ובמרחק של עד 10 מטר.
זה נותן יופי, צבע ופרספקטיבה לסרט.
אהבתי.

ungy

New member

כל הסינגל עצמו יותר ארוך. היו קטעים שלא הכנסתי וקטעים שלא רכבתי כי הם לא מהנים (לדעתי) ואף יש שיגידו לא רכיבים כך שהעדפתי לעקוף

prigal

New member
אחלה סרטון!!!

הסינגל לטעמי הוא הדוגמא לסינגל שכדאי לנצל מהר...
ברגע שהוא יהפוך לרשמי, כל המדרגות יעלמו, הטכני יכחד ועליות יצוצו...

זו גם כנראה הסיבה לכך שהעבודה עליו הופסקה. מישהו הבין שהוא טכני מידי...

אנחנו בכל אופן, נמשיך להנות :)
ודרך אגב, יש אופצית עלייה בסינגל שבנו המקומיים אבל הוא לא כל כך נרכב ולכן די קשה למצוא אותו. פעם נרכב ביחד ואראה לך. הוא לא מאוד ארוך אבל מוריד חלק מהטיפוס בדרך הנוף.

דני

ungy

New member
אני מקומי...

יש עוד חלקי סינגל פה ושם שקק"ל התחילו ועצרו כמו קטע כיפי ממש מול השער של טל אל. הסיבה לא ברורה אבל ידוע לי שהתכניות להמשך כבר אושרו.
תסביר לי קצת על העולה? חיפשתי בכל מיני פינות אז או שאני מכיר או שזה באמת כבר לא רכיב.

prigal

New member
להסביר קצת קשה...

בעיקר כי לא הובלתי...
יש לי הקלטה איפה שהוא, אם אמצא , אשלח לך :)

דני

prigal

New member
תקבלו כולכם :)

כרגע לא ליד המחשב הרלוונטי...
מבטיח לעשכן ברגע שאמצא את הקובץ :)

דני

למעלה