סינגלס?
L limors2 Well-known member 20/3/07 #5 כדי שלא אחפור ובנתיים יפתחוP: שנים לא שמעתי סינגלס! (יומיים) וגם היום לא! היום רק 47 דקות. כי יש רם אוריון! 2 דקות מהעבודה שלי! אז נשארתי בעבודה! אבל בלי לעבוד. רק לאכול. אז תעשו שרשור ואקרא כי משעמם לי! והדר אמרתevril . אררג.
כדי שלא אחפור ובנתיים יפתחוP: שנים לא שמעתי סינגלס! (יומיים) וגם היום לא! היום רק 47 דקות. כי יש רם אוריון! 2 דקות מהעבודה שלי! אז נשארתי בעבודה! אבל בלי לעבוד. רק לאכול. אז תעשו שרשור ואקרא כי משעמם לי! והדר אמרתevril . אררג.
D dragonit12 New member 20/3/07 #11 לא למה?! אני איהיה לבד?! תעזור ליי.. לא בא לי לעשות ת'עבודה במתמטיקה ואנגלית.. אז באתי לפה.. ועכשיו כולם בורחים.. בקיצור בכח רוצים שאני יעשה ת'עבודות באילו.. אוף
לא למה?! אני איהיה לבד?! תעזור ליי.. לא בא לי לעשות ת'עבודה במתמטיקה ואנגלית.. אז באתי לפה.. ועכשיו כולם בורחים.. בקיצור בכח רוצים שאני יעשה ת'עבודות באילו.. אוף
L limors2 Well-known member 20/3/07 #13 יפה הדר, את יודעת לאיית! או שהייתי חושבת ככה אם אסף לא היה מספר לנו על המילון שלכם. אהההה!!!!
M meshugait New member 20/3/07 #21 אחלה! הכנתי משחק רביעיות מה בנאדם יכול לעשות כשמשעמם לו הא? דווקא יצא ממש יפה! מנשמע.?