פקאצה?! אני?! מהפתאום?!?! השיר הזה נשמע בדיוק כמו השיר הקודם רק עם מילים אחרות!
M meshugait New member 19/3/07 #33 פקאצה?! אני?! מהפתאום?!?! השיר הזה נשמע בדיוק כמו השיר הקודם רק עם מילים אחרות!
T tkuihehr New member 19/3/07 #35 אי אפשר זה שיר מעולה, הוא לא נמאס... רק הקאצ'ינג הזה מעצבן אותי |מתחבא-מפני-סקילה|
R redgirl2 New member 19/3/07 #41 |סוקלת בכל הכוח!| הקאצ'ינג הוא הדובדבן שבקצפת! ואני יודעת שאתה מעדיף קצפת! נו קנית כבר קצפת מאז?
T tkuihehr New member 19/3/07 #46 יש בבית! אבל אין לי כוח לעשות, אז אני מוותר ומחכה שאמא תעשה עוגה או משהו.. או שנלך לקנות גלידה..
R redgirl2 New member 19/3/07 #44 הוו שלום אסף! ../images/Emo9.gif מה שלומך? חייבת להגיד שהיה כיף לשמוע היום הבחירות! העברת לי 3 שעות מחשבים שהיו עייפות לגמרי בכיף תודה!
הוו שלום אסף! ../images/Emo9.gif מה שלומך? חייבת להגיד שהיה כיף לשמוע היום הבחירות! העברת לי 3 שעות מחשבים שהיו עייפות לגמרי בכיף תודה!
R redgirl2 New member 19/3/07 #54 הווו אדם בהצלחה!!! ../images/Emo195.gif קח הכל בקלות!! ויהיה בסיידר תבוא לבקר בסופ"שים ואממ שיהיה המון בהצלחה!! (אוך גמכן התפוז הזה סינן לי את ההודעה! )
הווו אדם בהצלחה!!! ../images/Emo195.gif קח הכל בקלות!! ויהיה בסיידר תבוא לבקר בסופ"שים ואממ שיהיה המון בהצלחה!! (אוך גמכן התפוז הזה סינן לי את ההודעה! )