או שסתם התחשק לה עוד אחד
ש שחר שרביט New member 13/3/07 #14 דמ.. אפילו לא שמתי לב שאתה ציני ו התחלתי לענות... אני לא בטוחה שאין מדברים בשקט פשוט לא שמעתי היום בכלל משהו ברדיו עלזה.. אתה יודע, האות.. אבל ברצינות, איפה כולם כלומר, כיף איתך.. אבל עד שאני פה ראשונה אין כאן אף אחד... אהה חוצ ממך כמובן
דמ.. אפילו לא שמתי לב שאתה ציני ו התחלתי לענות... אני לא בטוחה שאין מדברים בשקט פשוט לא שמעתי היום בכלל משהו ברדיו עלזה.. אתה יודע, האות.. אבל ברצינות, איפה כולם כלומר, כיף איתך.. אבל עד שאני פה ראשונה אין כאן אף אחד... אהה חוצ ממך כמובן
M meshugait New member 13/3/07 #22 הי שלום אני עייפה מידי ורציתי לבוא היום אבל מחר בא לי לבוא תקראו לי כשיהיה אחריות
M meshugait New member 13/3/07 #42 נכון../images/Emo7.gif ואני מתגעגעת טונות אבל המחשב שלי מסכן ואני צריכה להשתמש בלפטופטופ המצעבן של אמא שלי אז לא כיף לי איתו ואני לא שומעת בגלל זה סינגלס אבל בקרוב אני אסדר את זה איכשהו המלכות יופי האלה רוקדות כמו רובוטים הם הביאו את צביקי פיקי לשיר להם מג'עג'ע
נכון../images/Emo7.gif ואני מתגעגעת טונות אבל המחשב שלי מסכן ואני צריכה להשתמש בלפטופטופ המצעבן של אמא שלי אז לא כיף לי איתו ואני לא שומעת בגלל זה סינגלס אבל בקרוב אני אסדר את זה איכשהו המלכות יופי האלה רוקדות כמו רובוטים הם הביאו את צביקי פיקי לשיר להם מג'עג'ע
L limors2 Well-known member 13/3/07 #44 הו../images/Emo10.gif סדרי מהר! ובואי למפגש בפסח! איזה מלכות יופי?
M meshugait New member 13/3/07 #46 מפגש?! פסח?! יש תאריך? בשמחה אבוא אם אוכל! יש טקס מלכות היופי!! אבל ז מעצבן אז לא נראה לי שאני אמשיך לראות את זה
מפגש?! פסח?! יש תאריך? בשמחה אבוא אם אוכל! יש טקס מלכות היופי!! אבל ז מעצבן אז לא נראה לי שאני אמשיך לראות את זה
L limors2 Well-known member 13/3/07 #48 עדיין אין תאריך, אבל בפסח!../images/Emo3.gif איכ אני שונאת טקסים, טקסי יופי במיוחד. זה כה משעמם
M meshugait New member 13/3/07 #51 פעם אהבתי טקסי מלכת יופי אבל זה היה כשהייתי בת 5 היום הכל פיכסי כזה בכלמקרה ראיתי שכתבת שאולי יהיה מפגש ב4-5 לאפריל אבל אנלא יכולה יש לי טיול נביט ונראה
פעם אהבתי טקסי מלכת יופי אבל זה היה כשהייתי בת 5 היום הכל פיכסי כזה בכלמקרה ראיתי שכתבת שאולי יהיה מפגש ב4-5 לאפריל אבל אנלא יכולה יש לי טיול נביט ונראה