אווו ווא אי יה, יא אי יוווו Mas Que Nadaaaaaaaaaaaaaaaaaaa פרגי תעשי לי Pump It!
ע עורוס New member 4/7/06 #130 אווו ווא אי יה, יא אי יוווו ../images/Emo97.gif Mas Que Nadaaaaaaaaaaaaaaaaaaa פרגי תעשי לי Pump It!
L limors2 Well-known member 4/7/06 #137 למי עוד אין חיים?../images/Emo54.gif הצטרפו אלי בסוף השיר! כן, שרשרתי לא טוב. אזמה
ע עורוס New member 4/7/06 #138 אם אין לך חייייייייםםםםם! ../images/Emo7.gif../images/Emo97.gif זה שיר כבד נורא. אבל יפה.
ג גינגימניה New member 4/7/06 #140 אני פה עם 2 עיינים עצומות לרווחה נראה לי אני אלך לעשרים דקות... תאזינו בעשר לגל''צ-"העולם בלי ..." זוהי תוכנית מעניינת..אבל תלוי מה הנושא. באמת כדאי לכם
אני פה עם 2 עיינים עצומות לרווחה נראה לי אני אלך לעשרים דקות... תאזינו בעשר לגל''צ-"העולם בלי ..." זוהי תוכנית מעניינת..אבל תלוי מה הנושא. באמת כדאי לכם
ע עורוס New member 4/7/06 #146 יש מצב שאני.. ../images/Emo97.gif והפעם אני אעזר בשירותיו האדיבים של hingi
L limors2 Well-known member 4/7/06 #153 אהה. הוא../images/Emo99.gif../images/Emo54.gif שיעשה לי ילדים
L limors2 Well-known member 4/7/06 #150 הרבה סגנונות../images/Emo54.gif כלמיני שירים שיש בניהם משהו משותף. אני לא טובה בלהסביר תתוכנית הזאת, ואני צריכה לעשות את זה הרבה
הרבה סגנונות../images/Emo54.gif כלמיני שירים שיש בניהם משהו משותף. אני לא טובה בלהסביר תתוכנית הזאת, ואני צריכה לעשות את זה הרבה
L limors2 Well-known member 4/7/06 #151 הקול של הסולן של סודוקו ממש../images/Emo54.gif מזכיר לי מישהו וכתבתי סולם נתקן.
L limors2 Well-known member 4/7/06 #154 לא אוהבת את זה../images/Emo54.gif זה שקט מידי אולי לא לסינגלס. בואו נלך לישון וזהו