אהה. אז לא יודעת מי הוא!
ה הבוטן בעל אלף הנשמות New member 27/2/07 #38 אני ממש אוהבת שהיא אומרת "ההתחלה ממש יפה אז נשמע אותה שוב" פעם היה את השיר של כנסיית השכל(משהו עם לשתות.. לא זוכרת מה) והיא שמה את ההתחלה איזה 5 פעמים
אני ממש אוהבת שהיא אומרת "ההתחלה ממש יפה אז נשמע אותה שוב" פעם היה את השיר של כנסיית השכל(משהו עם לשתות.. לא זוכרת מה) והיא שמה את ההתחלה איזה 5 פעמים
T tkuihehr New member 27/2/07 #50 מתאים לה אני גם אוהב שהיא עושה את זה, התחלות, סופים, אותות, פתיחות וסגירות... נחמד שהיא מתלהבת,
א אאוצית20 New member 27/2/07 #62 היי כולן..הנה רובי של ליאורה.. הרגע הגעתי. כולי עצבנית אז אל תעסקו איתי.
מ מרקס New member 27/2/07 #75 חחחחחחחחחחחחחחחח מי מתעסקקקקקקקקקקק?????????????????????????????? זה מיקו!
א אאוצית20 New member 27/2/07 #85 אני מסוכנת.באימאשלי והדר אני עדיין מחכה לקרדיט של פוראבר יאנג.! ועכשיו יש לך הזדמנות...
א אאוצית20 New member 27/2/07 #95 הו תודה על הקרדיט. העצבנות שלי מתחי לה להתפוגג לה. רק חבל שאנלא נחמדה..חחח
T tkuihehr New member 27/2/07 #171 היה? כנראה שפספסתי ידעתי שאני לא צריך לעשות הפסקת מקלחת..[בטח שמתם לב שנעלמתי לאיזה חצי שעה באמצע?]
D dragonit12 New member 27/2/07 #55 אוףף הדר! אבל בדיוק הכנתי סטופר! הרסת לי! עכשיו אני אבדוק לך שלוש דקות.. בעצם נשארו לך שתי דקות ו35 שניות!
אוףף הדר! אבל בדיוק הכנתי סטופר! הרסת לי! עכשיו אני אבדוק לך שלוש דקות.. בעצם נשארו לך שתי דקות ו35 שניות!
ה הבוטן בעל אלף הנשמות New member 27/2/07 #56 אני אוהבת שייגעצ../images/Emo99.gif והקייזר מהשמם גם נשמעים נחמד...
T tkuihehr New member 27/2/07 #82 נשמעים מצויין אני לא זוכר מתי שמעתי את זה [אני חושב שבמסור], המנחה חיפשה ז'אנר לשיר הזה והדבר הכי טוב שהיא מצאה להגיד זה "פרנץ פרדיננד" והיא כל כך צדקה. שיר טוב
נשמעים מצויין אני לא זוכר מתי שמעתי את זה [אני חושב שבמסור], המנחה חיפשה ז'אנר לשיר הזה והדבר הכי טוב שהיא מצאה להגיד זה "פרנץ פרדיננד" והיא כל כך צדקה. שיר טוב