אני לא לאהוב אותם בכלל..
L limors2 Well-known member 4/12/06 #98 אני לאהוב תשיר הזה מאד../images/Emo99.gif את השאר אני לא מכירה. בד"כ צרחות כמו שיש בשיר הזה לא ממש עושות לי את זה, אבל יש יוצאי דופן
אני לאהוב תשיר הזה מאד../images/Emo99.gif את השאר אני לא מכירה. בד"כ צרחות כמו שיש בשיר הזה לא ממש עושות לי את זה, אבל יש יוצאי דופן
T tkuihehr New member 4/12/06 #39 שייגעצ מה עם שיר חדש? השיר הזה מושמע כאן בסינגלס כבר חודשיים עוד מעט והוא יהיה בגידה
L limors2 Well-known member 4/12/06 #48 בגידה הוא לעולם לא יהיה כי הוא לא משתווה אליו אבל הוא באמת פה שנים!
I Inbar789 New member 4/12/06 #56 אני פה בקאמבק מטורף../images/Emo9.gif../images/Emo103.gif מלא זמן לא שמעתי סינגלס >< התגעגעתי
L limors2 Well-known member 4/12/06 #57 מישהו רוצה הארדקור? סתם, אני צוחקת איתכם! אאאההההההההההההההההההההה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
L limors2 Well-known member 4/12/06 #73 בהחלט הארדקור! היודל פה ממש שווה. אני שוקלת להוריד תשיר, לחתוך תיודל ולעשות ממנו לופ אינסופי!
L limors2 Well-known member 4/12/06 #112 אבל היודל../images/Emo2.gif למרות שבטח נשמע אותו מספיק בגלגלצ, אז בנתיים אוותר!
Y yhaa hi New member 4/12/06 #61 משינה אני עוד צריכה זמן להתרגל לשיר החדש שלהם... חוצמזה שהוא ממש מוזר
L limors2 Well-known member 4/12/06 #69 הוא מוזר וקליט בצורה מזעזעת עוד כמה פעמים ולא תצליחי להשתחרר ממנו!
T tkuihehr New member 4/12/06 #75 אז מזל שאני אוהב הרבה יותר כיף להתקע על שיר שאתה אוהב מאשר על שיר שאתה שונא
Y yhaa hi New member 4/12/06 #86 הייתה שבת אחת שנתקע לי בראש כל השבת דז'ה וו כמעט התחרפנתי ולא הצלחתי לתקוע שיר אחר
L limors2 Well-known member 4/12/06 #91 שירים תקועים בראש בשבת זה נורא או סתם בזמן שאי אפשר לשמוע אותם. במיוחד כשזה משפט או אפילו כמה מילים משיר שחוזרים עליהם כל היום שוב ושוב ושוב
שירים תקועים בראש בשבת זה נורא או סתם בזמן שאי אפשר לשמוע אותם. במיוחד כשזה משפט או אפילו כמה מילים משיר שחוזרים עליהם כל היום שוב ושוב ושוב