תמיד אומרים את זה, אבל לא לכולם זה מתאים!
א אסף צרנילס New member 4/12/06 #266 אה, סליחה את רוצה שאני אסגור את הרדיו וזהו? נשדר שקט ואז לא יהיה לך על מה לעשות פורום? איב גוט דה פאוור
אה, סליחה את רוצה שאני אסגור את הרדיו וזהו? נשדר שקט ואז לא יהיה לך על מה לעשות פורום? איב גוט דה פאוור
L limors2 Well-known member 4/12/06 #275 נראה אותך../images/Emo123.gif מחר יפתחו וישדרו שוב, אבל אתה לא תהיה שם אז אייב גוט דה דאבל פאוור
T tkuihehr New member 4/12/06 #331 אבל אם אין אסף גלגלצ מתפרקת מי יחליף את הדר,הדס,נועה,עמרי,משה,נעמי,נעמה, ועוד? מי יישאר לשדר בזמן שכולם חולים?
אבל אם אין אסף גלגלצ מתפרקת מי יחליף את הדר,הדס,נועה,עמרי,משה,נעמי,נעמה, ועוד? מי יישאר לשדר בזמן שכולם חולים?
T tkuihehr New member 4/12/06 #246 התגובה ה247!!! או משהו באיזור, אבל כסמליות, הנה, אנחנו ב247, בשעה 9ועשרים
L limors2 Well-known member 4/12/06 #259 בשרשורים כאלה קשה, כי יכולות להיות 4 תגובות באותה שנייה! אבל ניתן לך להנות מהספק!
T tkuihehr New member 4/12/06 #267 סבבה, תודה נורא מהנה, מרגיש כאילו זכיתי בפרס, אני בגן עדן, כתבתי את ההודעה ה247 יאי איזה כיף לי
L limors2 Well-known member 4/12/06 #249 מה זה הזנותיות הזאת?../images/Emo2.gif התקשרתי שוב לנסות את מזלי עם האוסף דפש, ואחרי 2 שניות ניתקו אותי! אני דורשת דיסק לפיצוי
מה זה הזנותיות הזאת?../images/Emo2.gif התקשרתי שוב לנסות את מזלי עם האוסף דפש, ואחרי 2 שניות ניתקו אותי! אני דורשת דיסק לפיצוי
L limors2 Well-known member 4/12/06 #251 ואם דיברנו על מיקסוסים מגעילים../images/Emo4.gif האחד הזה טוב, הבעיה שהם לקחו שיר רוק מעולה ועשו ממנו דאנס
ואם דיברנו על מיקסוסים מגעילים../images/Emo4.gif האחד הזה טוב, הבעיה שהם לקחו שיר רוק מעולה ועשו ממנו דאנס
T tkuihehr New member 4/12/06 #293 כן, אנשים מתנכלים לשירים שווים אנשים מגעילים שלא אוהבים את השיר המקורי ולוקחים אותו לידיים, והורסים אותו! חותכים, ממקססים ומרמקסים [תודו שזה נשמע כמו לינץ' ]. ובשביל מה? כדי שזה מה שייצא מהשיר?
כן, אנשים מתנכלים לשירים שווים אנשים מגעילים שלא אוהבים את השיר המקורי ולוקחים אותו לידיים, והורסים אותו! חותכים, ממקססים ומרמקסים [תודו שזה נשמע כמו לינץ' ]. ובשביל מה? כדי שזה מה שייצא מהשיר?
S Sweet Revenge New member 4/12/06 #254 לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אסור לגעת בשום צורה/אופן/משו בשיר של הקילרז!! נו, אוף..
S Sweet Revenge New member 4/12/06 #279 האמת.. שלא שמעתי את כולו.. ואת הסינגל השני שיצא מתוכו לא כ"כ אהבתי. אבל וון יו וור יאנג הוא אלוהי ואסור לגעת בו...!
האמת.. שלא שמעתי את כולו.. ואת הסינגל השני שיצא מתוכו לא כ"כ אהבתי. אבל וון יו וור יאנג הוא אלוהי ואסור לגעת בו...!