סינגלס?... anyone?... יכולן להיות שטעיתי ביום? או בשנה? או במשהו... איך אין פה אפחד?
א אאוצית20 New member 21/3/07 #1 סינגלס?... anyone?... יכולן להיות שטעיתי ביום? או בשנה? או במשהו... איך אין פה אפחד?
א אאוצית20 New member 21/3/07 #2 לא יודעת למה אבל השיר של רוקפור מזכ יר לי את השיר של הג'ירפות קצת..במנגינה, בדיבור האיטי..בפזמון של השיר.. "זה מהר מידי, אין לי זמן..... להבין, שום דבר, אינו מובן מאליו..."
לא יודעת למה אבל השיר של רוקפור מזכ יר לי את השיר של הג'ירפות קצת..במנגינה, בדיבור האיטי..בפזמון של השיר.. "זה מהר מידי, אין לי זמן..... להבין, שום דבר, אינו מובן מאליו..."
L limors2 Well-known member 22/3/07 #23 אני אוהבת הצגות, אבל זה היה נורא ארוך והיה אופרה, אז לא הבנתי הרבה ממה שהם שרו אבל היה נחמד!
א אאוצית20 New member 21/3/07 #8 אני מתה על השם של קולולוש בא לי להתחיל לשמוע אותם רק כדי להגיד שאני שומעת קולולוש
T tkuihehr New member 21/3/07 #9 יא, איזה מסכנה ,היית לבד ובכל זאת הרמת שרשור [לא ענק כמו שאפשר, אבל בכל זאת..]
א אאוצית20 New member 21/3/07 #10 נכון!! אני מסכנה! העיקר שהגעת ../images/Emo9.gif אפחד לא התייחס אליי חוץ ממני..
R RJlake New member 21/3/07 #16 זה מהסדרה זהות בדויה ובגלל שליאורה אובססיבית למספר שמוזכר בסדרה הרבה זה נדבק גם לפורום... אף אחד לא באמת יודע מזה אומר חוץ ממנה וממי שרואה את זה.
זה מהסדרה זהות בדויה ובגלל שליאורה אובססיבית למספר שמוזכר בסדרה הרבה זה נדבק גם לפורום... אף אחד לא באמת יודע מזה אומר חוץ ממנה וממי שרואה את זה.
א אאוצית20 New member 22/3/07 #22 היי, רק עכשיו שמתי לב ל47 פתחתי סינגלס ב47 וגם התגובה היחידה שלי לאלון הייתה ב47. מאגניב
T tkuihehr New member 22/3/07 #25 התכוונת התגובה שלך לתגובה של אלון אלון כתב ב41 את כתבת ב47, <וגם זאת 47>