סינגלס 7 0 0 מי פהה?!
D dragonit12 New member 11/2/07 #2 גרר../images/Emo46.gif זה לא שלח את כל ההודעה אוףף!!! התכוונתי לרשום.. מי יהיה פה..?! מי אתם חושבים שישדר..?! הדר כע..?! בכל מקרה תהנוו ותיהיו פהה כע..?! וכן אני מודעת שיש עוד 4 דקות
גרר../images/Emo46.gif זה לא שלח את כל ההודעה אוףף!!! התכוונתי לרשום.. מי יהיה פה..?! מי אתם חושבים שישדר..?! הדר כע..?! בכל מקרה תהנוו ותיהיו פהה כע..?! וכן אני מודעת שיש עוד 4 דקות
ה הבוטן בעל אלף הנשמות New member 11/2/07 #3 בא לי אסף... אבל ראיתי שהוא שידר כבר אז לא נראה לי.... התמכרתי לבינונימי של אריק ברמן! זה כל כך כיף!
D dragonit12 New member 11/2/07 #10 זה מהאלבום נכון..? אני עדיין לא שמעתי את האלבום שלו.. שמעתי רק ת'סינגלים.. בעצם בהופעה ששודרה בגלגלצ היה בטח.. אבל לא שמעתי זה היה גרוע מדיי=\
זה מהאלבום נכון..? אני עדיין לא שמעתי את האלבום שלו.. שמעתי רק ת'סינגלים.. בעצם בהופעה ששודרה בגלגלצ היה בטח.. אבל לא שמעתי זה היה גרוע מדיי=\
ה הבוטן בעל אלף הנשמות New member 11/2/07 #13 יאפ... אני חייבת לקנות אותו!! ובכלל, אני רוצה לקנות הרבה דיסקים... אבל אין לי איפה/מתי!!
D dragonit12 New member 11/2/07 #17 לקנות גמני רוצה ואיל קוראים לזה.. ליאורה מוכרת את הדיסק של ברמן ב40 שקל תקני ממנה
ה הבוטן בעל אלף הנשמות New member 11/2/07 #22 וואלה? לא ידעתי. אבל אני בספק אם יצא לי לקנות מליאורה...
A AdamINC New member 11/2/07 #48 יש לו אחלה אלבום למרות שליאורה אמרה שהיא לא אוהבת יום רביעי אני בהופעה בזאפה! ייפי!
A AdamINC New member 11/2/07 #51 יצא ככה במקרה ../images/Emo3.gif אני מקווה לקבל כרטיסים גם לשון לנון ואינקובוס