סינרגיהה
ה הבוטן בעל אלף הנשמות New member 11/2/07 #55 איזה כיף!! חברה שלי הייתה הסופ"ש באילת... למה לא נסעה שבוע הבא?(אבל גם ככה היא לא אוהבת את סינרגיה אז לא משנה )
איזה כיף!! חברה שלי הייתה הסופ"ש באילת... למה לא נסעה שבוע הבא?(אבל גם ככה היא לא אוהבת את סינרגיה אז לא משנה )
D dragonit12 New member 11/2/07 #65 רבע מהכיתה שלי נסעה לאילת.. שבוע שעבר.. בקושי היו תלמידים בכיתה.. זה לא אומר שכל יום יש תלמידים אבל חפיף
רבע מהכיתה שלי נסעה לאילת.. שבוע שעבר.. בקושי היו תלמידים בכיתה.. זה לא אומר שכל יום יש תלמידים אבל חפיף
L limors2 Well-known member 11/2/07 #113 יש הופעה שלהם במוצ"ש בי-ם../images/Emo2.gif והייתי הולכת אבל יש הופעה של דפנה והעוגיות באותו יום. ועם כל הכבוד לסינרגיה, עוגיות
יש הופעה שלהם במוצ"ש בי-ם../images/Emo2.gif והייתי הולכת אבל יש הופעה של דפנה והעוגיות באותו יום. ועם כל הכבוד לסינרגיה, עוגיות
D dragonit12 New member 11/2/07 #60 ססס סמממ סממאא סממאקקק דאטט זה נראה בהתחלה כמו SMS[ חחח עזבו התחרפנתיי...
R redgirl2 New member 11/2/07 #64 אני לא מפסיקה לשהק כבר רבע שעה!! זה מתחיל להציק! מי מתנדב להבהיל אותי?!