האינפקטד הזה די מעצבן טוב, יש עוד זמן להתרגל
S Sweet Revenge New member 29/1/07 #137 לא לא לא. הוא מעולה. את תראי שאת עוד תאהבי אותו. אני אהבתי אותו מהשמיעה הראשונה שהיתה בכלל בלייב כי לא היה אפשר להשיג בשומקום..
לא לא לא. הוא מעולה. את תראי שאת עוד תאהבי אותו. אני אהבתי אותו מהשמיעה הראשונה שהיתה בכלל בלייב כי לא היה אפשר להשיג בשומקום..
S Sweet Revenge New member 29/1/07 #134 יואוווווווווווווווווווווווווווווווו בדיוק היום הצלחתי להוריד את הגירסה המלאה של השיר הזה שאני מחכה לו כבר יותר משנה.. איזה כיף שהוא בסינגלס!!!!!!
יואוווווווווווווווווווווווווווווווו בדיוק היום הצלחתי להוריד את הגירסה המלאה של השיר הזה שאני מחכה לו כבר יותר משנה.. איזה כיף שהוא בסינגלס!!!!!!
M meshugait New member 29/1/07 #146 לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא../images/Emo7.gif דייייייי לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא די עם השיר הזה!!!!!!!!!
לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא../images/Emo7.gif דייייייי לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא די עם השיר הזה!!!!!!!!!
D dragonit12 New member 29/1/07 #152 רק אני נשארת?!../images/Emo10.gif כולם נוטשים אותי ומשאירים אותי לבד?!
L limors2 Well-known member 29/1/07 #156 אני כאן! ירד לי השיר של הפריי ושמעתי אותו בלופ והוא ממש ממש יפה ולא בא לי להפסיק לשמוע אותו אז לא אשמע סינגלס ואשאר במצברוח טוב
אני כאן! ירד לי השיר של הפריי ושמעתי אותו בלופ והוא ממש ממש יפה ולא בא לי להפסיק לשמוע אותו אז לא אשמע סינגלס ואשאר במצברוח טוב
D dragonit12 New member 29/1/07 #159 אבל אבל.. תקראי למעלה הדר הגיבה לך! ואמרה שעוד מעט יהיה ת'שיר שרצית..! איזה כייף שאני לא לבד