גם אצלי זה ככה
R RJlake New member 1/1/07 #95 האותות החדשים רימקסיים מדי בשבילי אני שומעת ובטוחה שעוד רגע יהיה רימקס מעפן
L limors2 Well-known member 1/1/07 #99 ../images/Emo45.gif../images/Emo4.gif זה גורם לי לחשוב שסינגלס הולך להיות עודיותר רימיקסי ודאנסי. אם כן, אני לא אמשיך לשמוע להרבה זמן
../images/Emo45.gif../images/Emo4.gif זה גורם לי לחשוב שסינגלס הולך להיות עודיותר רימיקסי ודאנסי. אם כן, אני לא אמשיך לשמוע להרבה זמן
ה ה 1 והיחיד New member 1/1/07 #106 לילה טוב גם אני פורש, צריך לחזור מחר למעונות בטכניון אחרי החופש הקצר שהיה. חוזר בסופ"ש לילה טוב אנשים
לילה טוב גם אני פורש, צריך לחזור מחר למעונות בטכניון אחרי החופש הקצר שהיה. חוזר בסופ"ש לילה טוב אנשים
L limors2 Well-known member 1/1/07 #101 איפה אלון??? היה 007!!!../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif
L limors2 Well-known member 2/1/07 #111 היה אות ממש לפני שהתוכנית התחילה אחרי הפסקה לפרסומות, שהיה בו משהו כמו "סינגלס אפס. אפס. שבע." וזה היה כה שווה
היה אות ממש לפני שהתוכנית התחילה אחרי הפסקה לפרסומות, שהיה בו משהו כמו "סינגלס אפס. אפס. שבע." וזה היה כה שווה
C chen010189 New member 2/1/07 #110 בקשה למי שהקליט... לא הייתי פה בסוף, חגגתי עד מאוחר מישהו יכול לשלוח לי את האות של 07? תודה [:
L limors2 Well-known member 2/1/07 #112 כבר מחקתי../images/Emo4.gif אקליט לך מחר אם את רוצה. החלטתי שאני ממש לא אוהבת תאותות, במיוחד אחרי ששמעתי שזה רימיקס שדיג'יי אחד עשה לשיר מסוים שאני מאד אוהבת. בע
כבר מחקתי../images/Emo4.gif אקליט לך מחר אם את רוצה. החלטתי שאני ממש לא אוהבת תאותות, במיוחד אחרי ששמעתי שזה רימיקס שדיג'יי אחד עשה לשיר מסוים שאני מאד אוהבת. בע