ליאורה נדמה לי שאת צודקת
L limors2 Well-known member 1/1/07 #18 ../images/Emo45.gifזה קצת כמו כל הרימיקסים הדאנסיים האלה שיש לשירים לאחרונה שאני מאד לא אוהבת אותם. אבל נתרגל!
../images/Emo45.gifזה קצת כמו כל הרימיקסים הדאנסיים האלה שיש לשירים לאחרונה שאני מאד לא אוהבת אותם. אבל נתרגל!
L limors2 Well-known member 1/1/07 #15 עצמות של הרוצחים../images/Emo99.gif השיר הכמעט הכי טוב בדיסק שלהם, ולא ההכי טוב רק כי חרשתי עליו כבר בצורה איומה
עצמות של הרוצחים../images/Emo99.gif השיר הכמעט הכי טוב בדיסק שלהם, ולא ההכי טוב רק כי חרשתי עליו כבר בצורה איומה
M meshugait New member 1/1/07 #25 טוקמן, זה כלכך שנה שעברה../images/Emo3.gif לא מצחיק ואם כבר אמרתי שנה שעברה, אוי לכבוד השנה החדשה איזה בגידה משהו?
טוקמן, זה כלכך שנה שעברה../images/Emo3.gif לא מצחיק ואם כבר אמרתי שנה שעברה, אוי לכבוד השנה החדשה איזה בגידה משהו?
Y yhaa hi New member 1/1/07 #27 יודלייייי../images/Emo2.gif אני בעד שישמיעו רק את ה"יודלייי" בלי שאר השיר...
L limors2 Well-known member 1/1/07 #32 אני ממש אוהבת את הכל עכשיו! אבל עדיין לא מספיק כדי להעביר לאייפוש ולשמוע מלא! האותות שוב. אני כל פעם חושבת שיתחיל איזה רימיקס חדש
אני ממש אוהבת את הכל עכשיו! אבל עדיין לא מספיק כדי להעביר לאייפוש ולשמוע מלא! האותות שוב. אני כל פעם חושבת שיתחיל איזה רימיקס חדש