על איזה ספר כולכם מדברים? מה פספסתי כאן/
D dragonit12 New member 30/1/07 #90 על התמונות בספר.. על האוכל ה"טעים" שכל כך רצית לאכול! {או שבעצם לא רצית לאכול }
R RJlake New member 30/1/07 #22 כן../images/Emo2.gif וגם קניתי אותם וגם מכנס וגם אוכל סיני ושרוכים וזהו
L limors2 Well-known member 30/1/07 #29 תתחדשי! האוכל הסיני שם טעים. וזה הכי משביע(? משהו עקום לי פה) מכל מה שיש שם, מביאים לך ממש מלא
R RJlake New member 30/1/07 #36 הוא ממש טעים! ולא עקום זה בסדר גמור! וכן לא סיימתי את זה. אפילו לא חצי אבל אכלתי 2 אגרולים וזה מה שחשוב והיו שם חבורת חיילים חצופים אז צעקתי עליהם בוהים ומצביעים כשאוכלים. אמא לא חינכה אותם טוב!
הוא ממש טעים! ולא עקום זה בסדר גמור! וכן לא סיימתי את זה. אפילו לא חצי אבל אכלתי 2 אגרולים וזה מה שחשוב והיו שם חבורת חיילים חצופים אז צעקתי עליהם בוהים ומצביעים כשאוכלים. אמא לא חינכה אותם טוב!
L limors2 Well-known member 30/1/07 #44 לי הביאו רק אגרול אחד../images/Emo10.gif תמיד קניתי ארוחות. וכמה לא מנומס מצידם
R RJlake New member 30/1/07 #51 אני פשוט החלפתי את המרק בעוד אגרול מרק שותים רק בבית. ולרוב הוא לא משו וזה גם לא מסתדר לי עם הקולה הקרה.
אני פשוט החלפתי את המרק בעוד אגרול מרק שותים רק בבית. ולרוב הוא לא משו וזה גם לא מסתדר לי עם הקולה הקרה.
T tkuihehr New member 30/1/07 #57 ואני שונא אוכל סיני אבל אני רעב עכשיו, תמיד אנחנו מגיעים לזה כאן בשרשורים
L limors2 Well-known member 30/1/07 #60 אני אכלתי לפני שבאתי אצל סבא שלי! צ'ילי ובירה! ואז אחותי הצחיקה אותי וכמעט ירקתי עוגה על כולם!
D dragonit12 New member 30/1/07 #71 אז אממ.. תכין לפני סינגלס אוכל לידך מלא מלא ואז שתיהיה רעב פשוט תאכל ובדרך גם תביא לי