גם הקליפ ישן!
ה הבוטן בעל אלף הנשמות New member 31/1/07 #63 אני פה.../images/Emo9.gif לא שומעת סינגלס, מדברת עם חברה על התפוז המכני אולי אחרי זה אני אצטרף לשמוע כי אני גם עושה משהו בהיסטוריה
אני פה.../images/Emo9.gif לא שומעת סינגלס, מדברת עם חברה על התפוז המכני אולי אחרי זה אני אצטרף לשמוע כי אני גם עושה משהו בהיסטוריה
L limors2 Well-known member 31/1/07 #72 אם את צריכה לחשוב על זה לא צריך! רק ניסיתי להיות נחמדה למה שאנסה להיות נחמדה?
S ShukyD New member 31/1/07 #66 תראו את המוזרה הזאת מסתבר שאת בשכבה של נטע מכירה אותה? בלונדינית כזאת?
ה הבוטן בעל אלף הנשמות New member 31/1/07 #80 כן...חחח היא איתי ביישוב, ואני איתה מאז הגן.... מאיפה אתה מכיר אותה?
S ShukyD New member 31/1/07 #92 הסקרנות שלך זה משהו חייבת להתערב בכל דבר הא? סיפרתי לך מספיק דברים כבר
ה הבוטן בעל אלף הנשמות New member 31/1/07 #97 חחחח... תהיה בריא יואב. מוח מוזר.. מאוד מוזר(לא יותר מוזר משלי, אבל מוזר )
S ShukyD New member 31/1/07 #105 בטח לא יותר מוזר משלך אין יותר מוזר משלך ואם ככה אז את לא צריכה להיות מופתעת
I Inbar789 New member 31/1/07 #65 לא נרדמת ת"א../images/Emo99.gif../images/Emo103.gif למה היא אמרה הראל סקעת? אח"כ הוא יהיה?! |מתפללתחזקומחזיקהאצבעות|
לא נרדמת ת"א../images/Emo99.gif../images/Emo103.gif למה היא אמרה הראל סקעת? אח"כ הוא יהיה?! |מתפללתחזקומחזיקהאצבעות|