פפפפפאק יו זה שיר כה טוב
D dabel m New member 2/4/07 #138 איך... ככה מדברים בפורום? רק בגלל שאת המנהל פה אז.. את איכשהוא נישארת..
L limors2 Well-known member 2/4/07 #137 שיר חדש לדולורס אמברידג'! אומרים דולורס ורק היא קופצת לי לראש ואין מקום לאף אחת אחרת
L limors2 Well-known member 2/4/07 #141 לעעאאאההןן עאאהההןןן כולם הלכו? ראיתי את יהודה סעדו פעם ברחוב. מרתק, נכון?
M me123 New member 2/4/07 #143 אני פה... אוף! נגמר! טוב אני הולך לראות אבודים... עונה שלישית... אחרי שסינגלס ייגמר
L limors2 Well-known member 2/4/07 #150 שמתי לב../images/Emo6.gif תקרא ותתעמק, ותעשה ניסויים בפורום "ניסויים לגולשים" שתאלץ לחפש אוות לבד כי אני לא זוכרת מה המספר שלו...
שמתי לב../images/Emo6.gif תקרא ותתעמק, ותעשה ניסויים בפורום "ניסויים לגולשים" שתאלץ לחפש אוות לבד כי אני לא זוכרת מה המספר שלו...
L limors2 Well-known member 2/4/07 #151 סינגלס עם יעל זה כיף! ביום רביעי לא אשמע לילה טוב לכם! האנטומיה של גריי
M me123 New member 2/4/07 #153 רגע, ליאורה! אם אני אלך לדפים הראשונים ואשאיר שם הודעה, זה יעבור לעמוד הראשון???
D dragonit12 New member 2/4/07 #155 לא... אלא אם כן ההודעות שאת רוצה להקפיץ הם לפני יומיים שלוש.. אם הם כבר עברו ת'שלושה ימים אז זה כבר לא יקפוץ.! בהצלחה
לא... אלא אם כן ההודעות שאת רוצה להקפיץ הם לפני יומיים שלוש.. אם הם כבר עברו ת'שלושה ימים אז זה כבר לא יקפוץ.! בהצלחה
T tkuihehr New member 2/4/07 #157 לילה טוב../images/Emo29.gif היה שידור מעולה. אני בהחלט בעד לתת ליעל איזה יום בשבוע במקום הדר.. ואולי שינחו ביחד~! מעניין באמת איך הן מסתדרות ביחד. אף פעם לא היה להן שידור אחד אחרי השני כדי שנשמע אותן מדברות או משהו, אולי הן אפילו לא נפגשו!
לילה טוב../images/Emo29.gif היה שידור מעולה. אני בהחלט בעד לתת ליעל איזה יום בשבוע במקום הדר.. ואולי שינחו ביחד~! מעניין באמת איך הן מסתדרות ביחד. אף פעם לא היה להן שידור אחד אחרי השני כדי שנשמע אותן מדברות או משהו, אולי הן אפילו לא נפגשו!