נועם מה יהיה עם הנפילות האלה!?
R RJlake New member 2/1/07 #26 ואז היה את טוקמן והבנתי שגם אני רוצה לצרף מלא מילים שאין קשר בינהם ולצאת בסולו! אז התכוננו!
R RJlake New member 2/1/07 #42 ואז היה את אמינם עם 50 סנט ועיצבן אותי! כי די לעשות כסף על הגב של אחרים ולך תרפרפ קצת שירים של עצמך
M meshugait New member 2/1/07 #83 עוד חדש? אבל בדיוק יצא הסינגל שלו עם אקון הנחש! או שיש פה אי הבנה כלשהיא, או שאני חרשת
L limors2 Well-known member 2/1/07 #45 יופי הדר. לך מותר להתלהב מזה שזה 8 וחצי בול אבל לי אסור מזה שכל שנייה היה 47 בשעון?
L limors2 Well-known member 2/1/07 #58 היום, לא עכשיו. שמעתי תהתחלה של התוכנית. חן, אחתוך לך את האות ואשלח לך! מתישהו כשתפוז יפסיק להיות זונה.
היום, לא עכשיו. שמעתי תהתחלה של התוכנית. חן, אחתוך לך את האות ואשלח לך! מתישהו כשתפוז יפסיק להיות זונה.
D dragonit12 New member 2/1/07 #66 אצלי לבנתיים.. טפו טפו טפוו עובד מעולהה!!! נראה לי שתפוז מתחיל לעבוד לאט ברגע שיש מלא הודעות בשרשור..{כאילו יותר מ40 בערך..} בגל זה.. בעע יהיה טוב
אצלי לבנתיים.. טפו טפו טפוו עובד מעולהה!!! נראה לי שתפוז מתחיל לעבוד לאט ברגע שיש מלא הודעות בשרשור..{כאילו יותר מ40 בערך..} בגל זה.. בעע יהיה טוב