הוא זה שיר יפה של סינרגיה
I Inbar789 New member 2/1/07 #104 ליאורההה../images/Emo103.gif זכית בשלום לאמונות של מירי מסיקה! תתחדשי!
L limors2 Well-known member 2/1/07 #109 באמת?../images/Emo2.gif יאי!../images/Emo6.gif אם תפוז יזוזו לי אלך לראות בעצמי
S Sweet Revenge New member 2/1/07 #107 רציתי להגיב שאשם של סינרגיה שיר כה מטומטם, אבל תפוזונע סבא'לה איטי ולקח לי שנה להיכנס לכאן.. ואיזה שיר טוב של הג'ירפות יא אללה!!
רציתי להגיב שאשם של סינרגיה שיר כה מטומטם, אבל תפוזונע סבא'לה איטי ולקח לי שנה להיכנס לכאן.. ואיזה שיר טוב של הג'ירפות יא אללה!!
S ShukyD New member 2/1/07 #111 כן.. גם השירים של המתחנגלים האלה "יואו איזה מגניבים עשו עליהם כתבה במעריב לנוער" על הפרצוף ואת עוד אחרי זה צוחקת על נינט בלי בושה
כן.. גם השירים של המתחנגלים האלה "יואו איזה מגניבים עשו עליהם כתבה במעריב לנוער" על הפרצוף ואת עוד אחרי זה צוחקת על נינט בלי בושה
S Sweet Revenge New member 2/1/07 #113 להגיד על נינט שהיא קשוחע זה לא נקרא לצחוק עליה.. נינט מלכה. ומתי תתבגר כבר?
S Sweet Revenge New member 2/1/07 #119 אני אוהבת את השיר הזה רק בזכות סינגלס.. לוידעת למה שנאתי אותו מההתחלה בכלל..