סינגלסססס 0777777

meshugait

New member
מה שאני זוכרת מהשיר הזה

זה שמישהו סופר שם לא נכון.. איזה אחת שתים חמש תשע או משהו כזה

limors2

Well-known member
אחת שתיים שלוש ארבע חמש שש גג(?)

תשע הכל כאן משהו משהו אני יודע! תתתן תתתן תתתן תתתן תן למוח(?) להשתחרר!

redgirl2

New member
סודוקו זה כיף!!

באמת היו אחלה שירים! אממ אצלי בסיידר..חולה..אבל באתי לבצפר והייתי מרוצה מהפרצוף העצבני שהיה למורה לאזרחות על הפרצוף שהיא נתנה לי את המבחן שלי עם הציון הטוב אחרי שהתעצבנה עליי שאני לא מקשיבה לה בשיעור ובלה בלה..

limors2

Well-known member
זה כיף לדפוק את המורים../images/Emo6.gif

פעם אחת מהמורות שלי שאלה אותי מה היא בדיוק אמרה כי חלמתי כרגיל, וציטטתי לה מילה במילה את המשפטים האחרונים שלה והיא התאכזבה

tkuihehr

New member
חחח ../images/Emo6.gif

אהבתי את זה, אני זוכר שבכיתה א' או ב' למורה היה קטע כזה שכולנו נעקוב אחרי הסיפור שקוראים, ילד אחד היה קורא והשאר אמורים לעקוב אחריו, אני, שאהבתי לקרוא [ידעתי לקרוא לפני כיתה א', השנה הראשונה במוסד הפדגוגי היתה משעממת], הייתי לא מסתכל על הספר בכוונה, ורק מדי פעם מציץ כדי לדעת איפה אנחנו בקריאה. אין לכם מושג כמה פעמים המורה נסתה להפיל אותי ולהגיד "אלון, תקרא מכאן" ,וישר קראתי מהמקום שהיא רצתה שאני אקרא
הייתי חולה על זה, המורה כל כך שנאה אותי על זה שביום הורים היא אמרה את זה להורים. אבא חיבק אותי על זה כי הוא צחק מזה בעצמו [ושמח שדפקתי את המורה] אח, השטויות מכיתה א'...

limors2

Well-known member
../images/Emo45.gif זה כיף../images/Emo6.gif

היה לנו את זה באנגלית בכל השנים

redgirl2

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif זה באמת כיף!

היית צכה לראות..לכל אחד היא אמרה משו טוב\רע על המבחן.. ואצלי היא רק עשתה פרצוף עצבני ולא אמרה כלום
אין לה קייס נגדי..היא סתם נטפלת..אני יושבת ומציירת וצובעת בשיעור שלה ולא מפריע לה..יושבת בשקט..וזה מטריף אותה!!..זה להיות סוג של פריק קונטרול! לונורא..כל פעם מחדש אני מוכיחה שאין לה מה להגיד לי כי יש לי אחלה ציונים!

tkuihehr

New member
חחחחח, יפה לך

נשמע כמו משהו שעושה את היום. זה לצחוק על המורה כל היום, ואין הישג יותר טוב מזה שימשיך לך קלף ככה

redgirl2

New member
באתי לבצפר חולה..איזה חננה אני!

אבל זה היה שווה.. לקום בבוקר להתארגן לבוא לבצפר ולראות את הפרצוף שלה! כל מבחן כזה זה הנקמה המתוקה שלי
עשה לי את היום!

dragonit12

New member
גמני ככה...

רק שיש לי חום אמא לא שולחת אותי לביה"ס.. וגם אני לא יכולה לקום מהמיטה אמא .. בדר"כ שאין לי כח גם ללכת לביה"ס אני הולכת גם אם אני חולה.. כאבי בטן ראש ונקע ברגל היא שולחת אותי בעעע..! אבל אם אני ממש מתחננת אז היא משאירה:) או שהיא אומרת לכי ואני אשחרר אותך אם תרצי:) אמא לא עושה בעיות עם זה:)יאפיי:)

dragonit12

New member
חח../images/Emo6.gif

זה מזכיר לי אצלי... אני מזה לא מרוכזת בשום שיעור בביה"ס אז כל פעם המורים אומרים לי שלומית תקראי תעני על מה ששאלנו אותך..ואני כזה אוקיי ות'תשובה למה שהם שאלו..והמורים בשוק וכל הילדים בכיתה כזה תמיד אומרים..: "כל פעם שישאלו אותה למרות שהיא לא מקשיבה היא תדע להגיד את התשובה הנכנונה למה ששאלו..." דיי זה כזה מצחיק..זה כל פעם מצחיק אותי מחדש! גם היום זה קרה לי בתנ"ך..חיחי:)
כייף להרגיז ת'מורים ככה:)

tkuihehr

New member
סודוקו זה נחמד אם משעמם

ואין משהו חשוב לעשות, אז סודוקו זו אחלה דרך להעביר את הזמן... וגם קאקורו...

dragonit12

New member
נכון:)

וגם מושיכ..{למי שיש מעריב לנוער יודע..
} כל התשחצים תפזורות סודוקו פרמידה חשבון פשוט הכל.. פשוט כייף לעשות אותם..! במיוחד בשיעור

limors2

Well-known member
במיוחד אצלי שהמים החמים נגמרים ממש

ממש מהר ואז קפוא
הרבה זמן לא היית בסינגלס!!

dragonit12

New member
אממ..

המים נגמרים מהר כי היה מישהו לפני ואז את נכנסת אחרי חצי שעה בערך?! או כי את שלוש שעות במקלחת במים החמים ואת ראשונה..?

למעלה