סינגללססס 07

dragonit12

New member
סינגללססס 07

מישהו פה?! וואי תפס אותי גשם
ועכשיו כל השיער שלי מים והמים מטפטפים לי על הגב וזה קרררר קארר לייי מה קורה?!

dragonit12

New member
הלילה יעבורר../images/Emo99.gif

"אז למה לבכות תמיד אפשר לנסות אם תנגבי את הדמעות אני פה" שורה טובה:)
מצטערת שפתחתי שרשור.. שבאתי אז לא היה אפילו ת'הודעות שלכם בשרדור למטה.. מצטערת.. ליאורה את יכולה לנצל"ש לאנשהו.:)

tkuihehr

New member
שיר שווה

עדיין מצטערת שפתחת שרשור? חוץ מזה אין לאן לשרשר שרשורים כאלה, הם נשארים, גם אם הם קטנים.. הבושה נשארת לעולם!!

dragonit12

New member
כמו שלךךך

מי מתחרפן איתי ביחדד?!?! כל כך בא לי להתחרפן ולקפוץ אבל אני לא יכולה
ולמה אני מרגישה בדד.?!? למה אחד לא כאן..?! תבואו יהיה פאנאן:)

redgirl2

New member
אני כאןןןןןן שלוםםםםם ../images/Emo9.gif

אני כאן קצת ועוד מעט נוטשת לאכול ואז חוזרת.. איפה הדר!?!?...לא שיש לי בעיה עם זה שאסף משדר (בכלל בכלל לא!
) אבל גם אתמול הדר לא הייתה... מה שלום כולם!??! איך עבר היום?!

dragonit12

New member
רקפתתתתת

אויי בתאבון מה את הולכת לאכול?! אם זה משהו שאני גם יכולה אז תביאי לי גם.. אם לא אז אל תגידי לי אפילו
אין לי שמץ של מושג איפה הדר.. אבל אסף כאן זה בסדר:)
שלומי לא משהו..מה איתךך?!?! עבר מצחיקק כאילו בערב..איך לך?!

redgirl2

New member
היה לי יום אחד המצחיקים וההזויים!!!

לא החלטתי מה אני אוכלת..תכף אני אחליט
ואממ היה לי יום ממש ממש ממש מצחיק!! למדנו מחשבים..והיה נחמד..התקדמתי נחמד בפרויקט
ואז היה מתמטיקה..שיעור משעמם אבל היום היה גדול!!! בשלב מסויים מרוב שהיה לי משעמם הסתובבתי לשולחן של חברה שלי ורציתי לשים על את הראש ובטעות דפקתי את הלחי בכיסא! ומשום מה כמה שזה כאב באותו רגע זה נורא הצחיק אותי
אח"כ המורה התעצבנה עלינו שאנחנו לא מרוכזים וזה קיצר פתאום היא מרימה את הקול ועם המבטא הרוסי שלה היא עושה "אתם לא רואייייייייייייים!"
זה נשמע כמו רועייייייייייייייייייייי לא יורי רועיייייייייייייייי עוד שניה הייתי על הרצפה מצחוק
זה היה אחד הדברים היותר מצחיקים שקרו.. ואח"כ אם לא מספיק זה שנדפקתי היום וצחקתי מכל שטות וקיבלתי מכה בשיעור מחשבים אח"כ לקחתי עט כדי לכתוב משו והוא די התפוצץ לי על האצבעות אז כל האצבעות שלי נהיו שחורות..הלכתי לשטוף את זה וכשחזרתי אמרתי שלקחו לי טביעות אצבעות
בקיצור היה לי יום ממש ממש מצחיק והזוי..ויש לי מלא מצברוח וזה מאוד מצחיק
טחרתי מספיק..איך עבר עלייך היום?! מה היה מצחיק בו? תתמקדי בצחוק באמת שזה הכי כיף

dragonit12

New member
חח קרועה../images/Emo6.gif

אהה?!?!מה עשית?!?!איזה פשע?!?!
אויי את בסדא עם הלחי?!
נשמע יום ממש מצחיקק וכייפיי:) לי.. עבר בסדר:) באתי בתשע במקום בשמונה וחצי
מה אני יעשה..אני מתחתי ת'גיד ברגל
וזה כואב! ואז למדנו שלוש שעות חשובנואת גאשש משעמם אבל היה מצחיק:) אח"כ שעתיים מד"ט פוט כיתה מגעילה לא נתנו למורה ללמד בגרוש.. ואח"כ אנחנו נצטרך לבוא בפסח
לא באלי!!!
ואז הייתה לי ישיבה מועצה עירונית והיה מצחיקק גאשש כמה צחוקים עשינוו אמאלההההה!!! עשינו מלא סלוגים כאלו אז זה היה ככה.. "אתם נהנים אנחנו נהנהים והכל תמורת כמה שקלים" והיו עוד מלא כאלו וגאשש זה כזה קורעעעעעע!!! שמחה שנהנת:)

tkuihehr

New member
חפרנייייייייייים

אין לי כוח לחפור, וזה מוזר כי בדר"כ אני אוהב לחפור, אולי אח"כ, בחדשות, בינתיים יש לי הרבה מה להשלים, את כל מה שכתבתם בשרשור בזמן הזה עד עכשיו

dragonit12

New member
יש לך הרבה מה להשלים אה?!../images/Emo3.gif

בהצלחההה:) אתה מוזמן גם לחפור איתנו בכייף ולספר איך עבר לך היום:)

redgirl2

New member
../images/Emo6.gif נשמע יום נחמד ביותר!!!

הלחי שלי בסדר..בהתחלה חברות שלי הלחיצו אותי יווווו זה מזה אדום לך וזה זה עוד יהיה כחול.. וביום שלישי יש צילום לתמונת מחזור..רציתי לקבור את עצמי
תרגישי טוב עם הרגל והכל!! להתחיל מאוחר זה תמיד כיף!
בואי אני אגלה לך סוד..בפסח כולם באים! אז שלא ימכרו לכם סיפורים
בכל אופן כן, היה יום מצחיק ביותר!! ונשמע שגם לך
טוב אני זזה לאכול..החלטתי לאכול קורנפלקס
תכף באה

redgirl2

New member
בבקשה! ../images/Emo6.gif

ואממ תודה..אבל לא כזאת להוטה לתמונה הזאת

dragonit12

New member
כי ככה!../images/Emo46.gif

נפגעעתיי!!
( כן מאדד!!! לא הבאת לי קורנפלקס! אהה את לא חושבתע ליי?!?! תגיד שלא רצית להביא לי אני אבין! אבל לפחות אל תתני לטפח ציפיות לחינם!!
אני אוהבת אותך:)

redgirl2

New member
הוא לא שווה הקורנפלקס הזה! ../images/Emo46.gif

לא כזה טעים..לא רציתי שתגידי שאני מביאה לך דברים לא טעימים במיוחד! וגם אני אוהבת אותך

tkuihehr

New member
גנבת לי את השאלה!!

אני חשבתי על זה קודם, אבל כתבתי לאט

למעלה