סימ' מס' 1 של תיכון ת"א

סימ' מס' 1 של תיכון ת"א

מי שעשה מוזמן לחוות דעה. לדעתי, יחסית ל9H, טיפה יותר קשה. ממצאים חריגים: אנגלית טיפה יותר רצינית (ממוצע של 3 ט' לפרק מול1 ב9H). כמותי +\- אותה רמה. מילולי-אותה רמה רק אנלוגיות קצת מוזרות. תוצאה סופית-צניחה של כ20 נק' בציון יחסית ל9H (לפי האתר psycho ). ד"א, כל אלה שעושים\עשו עכשיו את 15 ו16H , אפשר לשאול מה ההגיון שעומד מאחורי לעשות את הבחינות עכשיו ולא סמוך יותר למועד הבחינה (הריי הן הכי נאמנות למציאות)? וכמה שאלות: a+b<0 , b+c<0 , a+c<0 מה נכון בהכרח? ac<0 a+C<b b<a<c b<0 כלה-זה גם רשת? פרסום:לקנות שמועה:להפיץ חיסון:לחלות פיטום:לשקול הידוס:ללכת לא נשאר לי פטול, לאחר שבזבזתי את כספי בורה לא אחראית. עם בוא הערב הפליג הספינה ממפטל הסירות שבנמל לעבר חופי מצרים. האישה הפטולה הגיעה לדיון בעניינה ברבנות הראשית. הזכות להפגין מפוטלת במספר מחוקי היסוד של מדינת ישראל. בין 4 המשפטים הרשומים מטה קיימת סתירה. איזה משפט מהמשפטים הבאים ניתן להוציא על מנת שהסתירה עדיין תשמר? רוברט פיענח את הצופן של אניגמה ג'ון מפענח כל צופן שרוברט מפענח רק אדם אחד בעולם מסוגל לפענח את הצופן של האניגמה ג'ון יודע לפענח רק צופן מסוג אחד

Oasis1

New member
לגבי ההיגיון והפטל

הפטל - תשובה 1, השורש ע.ג.ן ההיגיון - אם נוציא את תשובה 4 עדיין תתקיים הסתירה שכן גם ג'ון וגם רוברט עדיין פיענחו את האניגמה בעוד שבגלל תנאי 3 רק אדם אחד בעולם יכול לפענח אותה.

לגבי שאלה 1

אף תשובה מבין מה שנתת לא נכונה בהכרח. אני יכול לסתור כל ביטוי שנתון בתשובות

YellowGirl6

New member
תשובות

1. 2. היצבתי a=-3 b=1 c=-2 2. כִּלה זה גם רשת (בדר"כ נגד יתושים). 3. פרסום יכול לגרום למישהו לקנות יותר כמו שפיטום יכול לגרום למישהו לשקול יותר. 4. 1, שורש ע.ג.נ 5. 4 כי זה לא מעניין שג'ון יכול לפענח רק צופן אחד. הסתירה היא שרק אדם אחד בעולם מסוגל לפענח את צופן האנגימה ואומרים שגם ג'ון וגם רוברט פיענחו אותו.

Oasis1

New member
ניסיון לעוד 2 תשובות

כלה זו גם רשת שתלויה סביב מיטה (מטרתה המקורית היא מניעת עקיצות יתושים). לגבי הכמותי - הגעתי לתשובה נכונה דרך פסילה של 3 האחרות: ac<0 אם שניהם שליליים הרי שיצא מספר חיובי גדול מאפס ולכן התשובה אינה נכונה. b<0 - המשתנה b יכול להיות גם חיובי במידה ושני האחרים שליילים וגדולים ממנו (לדוגמה B הוא 5, C = -6 וA הוא מינוס 7). התשובה השלישית יכולה להתקיים אך אינה נכונה בהכרח, שכן אין לנו אינדיקציה במשוואות לגבי היחסים בין שלושת המשתנים - C יכול להיות מינוס 7 (הכי קטן), B מינוס 6 (בינוני) וA מינוס 5 הכי גדול והמשוואות עדיין נכונות. מה שנשארנו בלי שאני יודע כל כך איך להצדיק את זה זה עם המשוואה השניה (אם יש הוכחות פוזיטיביות לגביה שיקצרו את החישוב אתם מוזמנים לשים).

Oasis1

New member
בבדיקה נוספת של תרגיל 1

B = -10, C = -2, A = -1 וגם משוואה 2 אינה נכונה. כנראה טעות העתקה/בספר.

אנלוגיה

פרסום תפקידו לגרום למישהו לקנות יותר. פיטום תפקידו לגרום למישהו לשקול יותר. אם זאת התשובה הנכונה זאת אנלוגיה מסריחה. וכילה זאת רשת להגנה מפני חרקים מעופפים.

a n a t 1 2 3 4

New member
עונה חלקית

לגבי האנלוגיה נראה לי שזה פיטום:לשקול... מכיוון שפרסום נועד להגדיל קנייה כמו שפיטום נועד כדי להגדיל את השקילה. לגבי שאלה 1 בכמותי- אני מסכימה עם מי שכבר אמר פה- אין פה תשובה מסוימת בהכרח אפשר לסתור את כל התשובות....

gabimaor

New member
העתקת לא נכון את השאלה

a+c>0 ולא כמו שכתבת ולכן אין בעיה בשאלה. אני אתן לכם להסביר את השאלה, לא מאמין שתהיה לכם בעיה.

צודק. עמכם הסליחה.

(דווקא שאלה נחמדה.. כשמעתיקים אותה נכון)

למעלה