סימפתי אתה בסדר ...

שירקאן1

New member
סימפתי אתה בסדר ...

מותר לישאול שאלות וכמה שאתה רוצה . לכן זה פורום .דיבור נאות. שמתי לב שיש אנשים בפורום שלא מוצא חן השאלות שאתה שואל . וזה לא הוגן ,לכן מי שחושב שהשאלות לא ראויות או להשאל או לא רלוונטיות שיעשה טובה ולא יגיב עליהן. עדיף לענות יהיה על מה לדבר מאשר להגיב על שטויות של אחרים. כמה גברים יש בפורום ? סמפתי תכתוב מה שבא לך . מי שלא מוצא חן שלא יגיב. נימאס לי ליראות את זה. יום נעים לכולם וגם לך סימפתי.

סימפתי

New member
אם אינך סובל חום? אל תיכנס למטבח!

חן, חן לך שירקן, על התמיכה. אני בהחלט מעלה נושאים "טעונים" הנוגעים למפגשים שבינו לבינה (היכרות). זה די טבעי לקבל ביקורת. מה עוד שקשה לעיתים להפריד בין גופו של עניין, לגופו של הכותב (ראה איור). "אקס בריבוע" צודק בטענתו, שאני נוטה להקצין את המסר, על מנת לחדד את הפוינטה. סהדי במרומים... שמעולם לא כתבתי דבר, שלא חוויתי באמת על בשרי. לגבי הגנאי, התוכחה וההצלפה? אסיים בפאראפרזה מאמרותיו של הנשיא הרי טרומן המנוח: If you can't stand the heat get out of the kitchen

יפה ענית סמפטי..כמעט רציתי

להגיב לשירקאן שאתה ילד גדול ויודע להגן על העמדות שלך
. ברשותך הערה ברוח טובה...אתה מעלה שאלות מתחום ההכרויות אבל אינך מתייחס כמעט לתגובות.

Yaara77

New member
רק תסביר לי דבר אחד

איך זה שעם כל המעלות והמתיקויות שבך אתה מצליח לתפוס לך דווקא את אלו שמציקות לך עד כאב ? האם לדעתך זה מיקרי, או שזה תסריט שחוזר על עצמו ? תמהתני... אני מכירה תסריטים כאלה דווקא אצל נשים וזה פשוט מסקרן. מה אתה חושב ? חיבוק יערה

שירקאן1

New member
סמפתי אני שמח ...

שיש ילך עורכת דין בפורום. אני לא מגן עליך אמרתי את מה שאני חושב.

Yaara77

New member
מותר לך גם להגן עליו

במסגרת חברות טובה של באי/ות הפורום וגם לה מותר להגן עליו ולשבח ולעודד ועוד דברים חיוביים לתקוף לא ממש ראוי שכן למי זה יועיל ? אבל גם הכותב שלמטה לא ממש תקף, רק הביע תמיהה בלשון קצת בוטה. לשון בוטה - ידידי - מרחיקה את אלו שמנסים/ות להתקרב. נכון ? חיוכים יערה

מצטער אם נשמעתי בוטה אבל

לטעמי זה לא כך וזאת מכיוון שלא רק אני הערתי בעבר שסימפטי שואל שאלות ברצף ולא טורח אפילו להגיב לתשובות. זאת הסיבה, בנוסף גם תוכן השאלות, לי(ולא רק)זה נראה כמו עבודת מחקר. הסיטואציות מאד נדירות ואם הן אכן מתרחשות זה דורש בדיקה עצמית, משהו לא מסתדר לי, מצטער, ממרום גילי לא היתה לי הזדמנות להכיר ולו חלק מהן. ערב טוב.

Yaara77

New member
בחיים אין סימטריה ואין ממוצע

העלבון מנזיפה עפי"ר מוגזם, העונג ממחמאה עפי"ר מרוסן ולכן, האחריות עלינו, כולנו, להיות יותר זהירים: להוסיף אחוזים למחמאות, כדי שההנאה תספיק לנמען להוריד אחוזים כבדים מהנזיפות, כדי שניתן יהיה לקבלן בחיוך אגב כשאדם מקבל בפורום עשר מחמאות ונזיפה אחת - מה הוא יזכור ? את העלבון... כך זה דרך אגב גם בזוגיות - תביא לה פרחים עשר פעמים וביקורת אחת קטלנית - ואתה מוקצה. כך גם בכביש - טעות קטנה ואתה מת. כאלו הם החיים - בלי ממוצע ובלי סימטריה. לכן, אקס בריבוע יקר, אני מסכימה איתך - נשמעת בוטה, ובהסברך הנוכחי שבת והיית בוטה, אמנם לא במכוון, אבל בשוגג קבוע. תוכל לאמר "כזה אני ואינני מתכונן להשתנות". אבל אם כך הוא, סיכוייך לזוגיות מהם ? או בלשון אחרת: נוח לי יותר עם השאלות החקרניות של פלוני מאשר עם הנזיפות הבוטות של אלמוני. אבל אני סתם אישה, אל תשים לב
הסיטואציות הללו שמעלה סימפטי אינן נדירות כלל ועיקר. אם מקשיבים היטב לנאמר - מזהים אותן. הם מוסוות לרוב בשפע מילות נימוסין... אבל הוא קלט את העיקר, תימצת, והביא לנו שאלת מחקר מעוררת מחשבות ותהיות. אותי, כבת שיח לגבר מחזר - השאלות האלו לימדו המון. אינני מכירה אותו, ואף לא אותך. הכל וירטואלי - ובמלל הוירטואלי הזה השאלות אינן מטרידות אותי. לשון הביקורות, מכל סוג וכלפי כל מאן דבעי - מטרידה גם מטרידה !! אלו המוקשים שמפוצצים כל זוגיות, חדשה או ישנה. אבל, כמו שאמרתי כבר, רק את עצמי ללמד ידעתי... חיוכים יערה

גאיה ק

New member
יערה,סימפטי וכולם.

נוכחותו של סימפטי מבורכת בקונטקסט של הפורום הספציפי ובכלל,אך.. גם לי יש קושי מסויים ותהיות עם ולגבי ה"ניצוח על המקהלה" והאאוט סיידריות במעורבות.. אשמח לענות באם אינני ברורה. המשך יום טוב!

Yaara77

New member
תהיות יש גם לי

כן - גם אני הייתי רוצה לראות את סימפאטי משתתף ביתר שאת בדיונים החשובים שהוא יוזם, ומגיב לכל אלו שהתאמצו והתייחסו לסיפורו. תהיות יש לי. סקרנות מלוא הטנא. ביקורת לא יכולה להיות, עד שלא אדע מדוע הוא נוהג כפי שהוא נוהג. אשמח מאד לשמוע "מפי הסוס" ובלא היסוס מה פשר הדבר. אולי זו פשוט ביישנות. אני מעדיפה הסברים סימפאטיים, שכן אני אופטימית ללא תקנה חיוכים יערה

למעלה