סימנים

משהא

New member
עזרא כרמל בוא נסכם כאן ולא נאריך

אני בעד פורום חי נושם ותוסס, שבו יוכלו לבוא לידי ביטוי כל מה שקשור ישירות ובעקיפין לריקודי עם. יחד עם דיונים רציניים ומקצועיים אודות ריקודי העם, ועזרים בכל הנוגע לחוגים-ריקודים יוצרים ומידע כללי, אפשר לשלב גם שטויות, בדיחות, ברכות והומור. לא יצאתי נגד נושא זה או אחר שהובא כאן אלא נגד כמות ואיכות. לטעמי הפיכת הפורום להתעסקות עיקרית בנושאים שוליים המתרבים ותופסים מקום ושטח הולך וגדל מרדדים את הפורום. כאשר חברי ואני "הטרויקה" כתבנו על נושא מקצועי מאד וחשוב שהביא פירות והנאה מרובה לרוקדים,אך הותקפנו על כך שהגזמנו בכתיבה, ביקשתי מיד מחברי שקט תקשורתי ומיד הופסקה הכתיבה. אסור לנו להגזים כי בכך אנו מכבידים על קוראי פורום רבים ומוציאים כותבים רבים וטובים ששנים השתתפו בכתיבה כאן מהמעגל. טענתך שלא הבינו אותך רק מחזקת את הרעיון שלא הכמות קובעת אלא האיכות. לא חייבים על כל סעיף ועניין לכתוב ואם אתה כותב קרא פעמיים לפני שאתה שולח, קצר ככל שתוכל, ותהיה ברור ומובן לכל. העיקר שתהיה בריא וחזק. ריקודים שמחים אורי גבעוני

אורי,א.למה לדעתך הכמות יכולה לדרדר

פורום? אני חושב ,ככל שנרבה הרי זה משובח, ב.מי יחליט מה זאת איכות טובה, כל הדברים שכתבתי בהודעית שלי יכולות להיות בעתיד גם לאחרים, כמו למשל חוסר תשומת לב בנעילת נעלים משני סוגים כאשר ממהרים,בחדר חצי חשוך, או קביעה עם שתי בחורות בערב אחד כאשר אנו שכחנו את הראשונה שקבענו איתה,וזה קרה לרק דן או עמבה, או כמו אתמול שקבעתי עם בחורה והיא לא הצליחה להגיע לרקוד איתי, כי יום לפני זה לא ישנה בלילה ואז שוב אכלתי אותה ועוד כל מיני תופעות , או עם בחורה שאוהבת לשתות משקאות חריפים ובסוף גיליתי שמצאה לה את בן הזוג המתאים שגם הוא אוהב לשתות איתה ביחד לאחר ההרקדה, ועוד סיפורים רבים שסיפרתי, שיכולים לקרות לכל אחד מיתנו ובעיקר לבחורים. אלה מקרים מחיי היום יום שקשורים בריקודי העם וכדאי לדעת שגם הם קיימים. אולי זה לא נראה לך וגם לי,אבל דע לך שגם הפלוץ הוא חלק מהבעיות שפוקדות אותנו לפעמים בריקודי העם ולא היה רצוי להדחיק את התופעה המגעילה הזאת.

מכושפת3

New member
סבא יקר. כתבת ש:

"אמרתי לש.ע.: "תראה שמחר אליק יכתוב שהיא לא יודעת לרקוד". טוב, אני שמח שהתבדיתי." חשבת סבא יקר שסוף סוף אליק31 הגדול הבין שביקורת היא לגופו של ענין ולא לגופו של אדם? הוא לא יעיז לבקר מדריכת ריקודים. או לחילופין רק היה חסר לו לכתוב שמץ ביקורת שלילית על איילת ומיד היה חוטף אותה בגדול מכל הכיוונים. כניראה,שהוא בכל זאת למד משהו. ועוד לא שמענו מה דעתה של איילת.

הסיפור של אליק,איך שנראית אילת

ועם מי היא רקדה והדגימה, זאת לא קשקשנות ולא שגעון גדלות, שאומר אני המלך ,שרקדתי עם המלכה שבחרה בי. באמת תרומה גדולה לפורום ולריקודי העם

אליק, אתה פשוט בנאלי

האם בארזים נפלה שלהבת?? האם כל מה שדרוש זוהי מישהי "מרופדת במקומות הנכונים", וידידנו העו"ד מאבד "מחלפות שמשון" העוקצניות שלו, את בלוטות הארס, את להבת הדרקון הנושפת מפיו, ושולף לנו ככה סתם הודעה סכרינית ומתקתקה כאילו היה אחרון אנשי השושי-קוצי-מוצי בפורום??... אתה בטוח שרקדתם את "ציפור מטורפת" ? או שמא היה זה "הכל דבש"? הרי זו שאיילת רקדנית מעולה סיפר לנו הורה אילת כבר מזמן, ולאיכויותיה, כולל אלו שציינת, אנחנו מודעים מי יותר ומי פחות. ממך ציפיתי שלא תדרדר את הפורום במדרון הבנאליות

סיר למענך - אני מצטרף לביקורת

ציפיתי לקצת יותר....איך נקרא לזה?....קצת יותר.... אליק - יש לך עוד הזדמנות לתקן.

אליק 31

New member
אחרי הפאשלה שלי עם הבליינד-דייט

האחרון שהיה לי בגן נחום, הפעם לא לקחתי סיכונים, רציתי לראות קודם את המועמדת, והנה אילת בוקאי הערמומית עבדה על כולנו: היא פרסמה בפורום את התמונה של אחותה הגדולה, ולכן כשראיתי אותה הייתי פעור פה מהופעתה המצודדת, ורציתי לרקוד איתה, וכיון שהיא מרחה אותי בדבש, כלו כל העוקצים שלי ונשארתי שבוי בקסמה אז אתה, סיר למענך, אל תהיה גבור גדול, נראה אותך רוקד עם אילת ולא מתמוגג מנחת,ומצייץ כציפור, ואתם דב אורבך ושמעון עשור, לכו לקרוא קצת כמה ז'ורנלים כדי לפייס קצת את ההורמונים הקופצים שלכם.

שמע, אני מצידי מוכן להרים את הכפפה

ולרקוד עם איילת. לא מבטיח שאחרי זה לא אתמוגג מנחת, ואצייץ כציפור. אבל אפעס, משום מה חשבתי שאתה אליק, עשוי מחומר עמיד יותר.

מכושפת3

New member
לפחות לשמעון עשור יש בבית פיה משלו

והוא לא נידרש לז'ורנלים כמוך אליק, אם בגילך על פי התמונה שמשהא פירסם משהו עוד מושפע מז'ורנלים

סימנים - מי מנחש

ניסיתי להתאפק אך ללא הצלחה הנה ציטוט ממישהו ששלח אותו רק בשבוע שעבר ושדיבר על רמת הפורום מישהו מזהה מי הכותב? "והנה, הפורום מקשה עלי את ההשתתפות. מי שהפורום יקר לו אינו יכול להתחמק ממתן תשובות ופתרונות. איננו רשאים להפקיר את הפורום לגחמתם של כמה וכמה, שמנצלים את החירות ואת הליברליות ורואים בפורום זירה לכל תחלואיהם האישיים." קשה להאמין אבל השרשור הזה תפס כיוונים ממש לא רצויים לדעתי וחבל הורה אילת

אליק...../images/Emo140.gif

אליק- אם הייתי יודעת שזה אתה, הייתי מציגה עצמי בפניך! לו אורי ידידינו היה, הוא בודאי היה מכיר לי אותך. אכן, פיספוס! עד שהגעתי אמש לגנחום- חסרו לי כמה...

מחול ליסט - אני מוחה

אבל קודם אני רוצה להודות לאיילת המקסימה שלימדה אותנו שני ריקודים, במעגל ובזוגות, איילת לימדה את הריקודים בחן ובמקצועיות ואנו מודים לה על כך מאוד. אני גם רוצה למחות בתוקף כנגד הטענה שרקדני גן נחום הם מפונקים, ואני אומר חד משמעית: הם לא מפונקים - הם מפונקים מאוד ובצדק. הם דורשים אולם ממוזג כהלכה - והם מקבלים. הם דורשים ווליום סביר - והם מקבלים. הם דורשים ריקודים איכותיים - והם מקבלים. הם דורשים מדריך מקצועי - והם......(אתם תענו). הם רוצים פינת שתיה חמה, מים קרים, שירותים נקיים, מוסיקה איכותית, ואת כל זה אני אשתדל לתת. נראה לי שלפי הדרישות הנ"ל, לא רק רקדני ראשל"צ מפונקים, כי אם כל רקדני ריקודי העם בכל המקומות הם מפונקים. וזה בסדר, זה לגיטימי, זה סביר וזה נורמלי. עברנו כבר את התקופה שרקדנו על החציר בגורן, עם מוסיקת סלילים, וריקודי אנו באנו ארצה. פעם נסענו גם על "סוסיתא" לוהטת והיום כולם במכוניות חדשות וממוזגות. אלו סימני התקופה ומותר ורצוי להתפנק קצת. מפונקים זו לא מילה שלילית - מפונקים זו מילה של דרישת איכות גבוהה.

ניצנץ1

New member
הדיון פה הגיע לרמות נמוכות ביותר

האפשריות.. אליק יקירי, אולי תפסיק להלל את עצמך, את רמת הריקוד שלך וכל יתר מעלותיך? תאמין לי- עדיף לך.. מה שלי ברור לחלוטין: גם אם יהיה אליק בן הזוג האחרון על האדמות- אעדיף לרקוד עם עצמי, עם בת אחרת או לא לרקוד בכלל.. הוא בעצם גם לא יזמין אותי, אין לי ריפוד נכון במקומות הנכונים.. ומה לעשות- לא מצליחה להעלות אותו, למרות מאמצים רבים לרצות את " תואמי אליק" אוהבי ריפודים..

אליק 31

New member
אילת בוקאי, אני מתנצל בפנייך

אני מרגיש לא טוב עם האימפולסיבית שלי שלא יודעת מחסום או מעצור, והדבר האחרון שרציתי הוא לפגוע בך, או לעלוב בך, ממש התפעלתי ממך מהרגע הראשון, וקצת נכשלתי בתיאורים שלא שייכים לפורום. למרות שעדיין מנקרת בי השאלה: למה אסור להחמיא לאשה, גם אם היא מרקידה? כתיבתי גררה תגובות לא מתאימות גם של חברים אחרים בפורום, וצר לי על כך. אליק.

ההתנצלות מתקבלת

בואו נשים את זה מאחורינו וניתן לשרשור הזה לעבור דף ולהשכח. ולמי מהפרפרים שיכתוב את הסכמ"ש השבוע - אני אשמח אם תתעלמו מהשרשור בפרט וממני בכלל...

למעלה