אמש בגן נחום
ראשית ברצוני להודות לשמעון שהזמין אותנו לרקוד ואף ללמד בהרקדה הידועה בגנחום.לאמר את האמת, קצת חששתי, אני דמיינתי לי את כל האולם מלא אליקים, סש"ים ומשהות -שרק מחכים שאמעד, אטעה באיזו מילה בזמן הריקוד, וחלילה יגלו שאני לא יודעת את ג'לוסי ועוד באה ללמד ריקוד של גדי ביטון !!! כמה רבה היתה הפתעתי לראות אולם מלא רוקדים מקסימים, חייכנים ומפרגנים. שמעון מוביל את הרוקדים בנעם,בלי רעשי רקע, יורד לא מעט לרחבה להדגים ולשמוח עם הרוקדים .כשלימדתי, הרוקדים פירגנו מאד, למדו בסבלנות, גם אם טכניקת הלימוד שלי היתה מאד שונה ממה שהם רגילים (תודה שמעון על הטיפ

גם אם לא התלהבו מריקוד המעגל במיוחד, נשארו ללמוד ואף רקדו אותו בפעם השניה. הרפרטואר, אכן מיוחד, כפי שנכתב כאן לא מעט. היו לא מעט ריקודים שלא ידענו ואפילו לא שמענו עליהם. הסגנון גם הוא מאד מיוחד, ריקודים רומנטיים ואיטיים למכביר, והקהל - מתמוגג מנחת!! אמנם דרור ואני קצת שונים,אוהבים גם את הרומנטיים (הייתי הראשונה בארה"ב שלימדה את חי למענך)אך תנו לי "שמש מבורכת","עלם וסוסתו", ואם כבר ריקוד עמים אז קרקוביאק ומזורקה - ואנו לא מתביישים להנות גם מ-"יש חגיגה" ומ"בשם צרפתי". אבל מה שחשוב הוא ששמעון קולע היטב לקהל שלו ועל כך יבורך! את הריקוד "סימנים" לימדנו קרוב לחצות, שעה קשה לרוקדים, וגם לנו שהיינו ערים מ5 בבוקר בגלל הג'ט לג. החלק השני מיוחד, שונה מאד מריקודים אחרים, ובנוסף מהיר מאד - אז היה קשה לתפוס אותו בפעם הראשונה - מנסיוני בקבוצות שלי (כבר לימדתי אותו כ-6 פעמים) בפעם השניה שמלמדים הוא נתפס. כמו שכתבו כאן, אכן החלק השני של הריקוד גם כולל קטע מסוכן, סבוב נגד הכוון תוך כדי החלפת מקום גב לגב כך שאף אחד לא רואה לאן הוא הולך - אבל הריקוד והשיר יפים לטעמי,ולכן החלטתי ללמד. אז מי רקד עם מי... כבר חלק שמעתם. אנחנו רגילים מההרקדות שלנו להחליף בני זוג. במיוחד לקראת סוף הערב. בתגובה לנכתב כאן, את האמת, לא נפגעתי מאליק, מי שמכיר אותי יודע שאני קלילה, לא עושה עניין, ולאמר את האמת נהנית כשמחמיאים לי. אבל מכאן לתגובות בסגנון של "האם היא באמת רוקדת יפה או שאליק מפחד מכך שיתנו לו על הראש" זו כבר הרגשה לא נעימה. אליק, לא בחנתי אותך, הכרנו בפורום ובהרקדה, אז ברצון רקדתי איתך ריקוד אחד. המבטים...הם חלק מהסגנון שלי. רקדתי גם עם שמעון מספר ריקודים, ויש לציין שחוץ משיר למענך, לא הכרתי אף אחד מהם.שמעון מוביל נהדר, ואת "היא היתה בכף ידי" אני אפילו זוכרת! לקראת סיום הערב הגיע מר חיים קאופמן, מניו יורק שמפעיל מחנה נוסטלגיה "שרשים" כבר שנים רבות. גם עמו רקדתי כמה ריקודים ישנים ויפים שהעתקתי מסש"י. וממש ממש בסוף...כבר נכתב בהמשך, אחרי ששמעון כיבה והדליק שוב את המחשב, רקדתי עם שרק את "שפתיים לוהטות". דרור רקד עם בת זוגו הצעירה והמקסימה של שמעון, לצערי שכחתי את שמה. שמעון, שוב תודה על ערב מהנה, אילת