סימנים

סימנים

האם ,כשאיילת בוקאי לימדה אתמול ריקוד חדש (חדש!) של גדי ביטון (גדי!),אף אחד ממפונקי גן נחום לא פצה פה ,האם זה סימן? האם,כשמעון עשור ואשתו רקדו את ריקודו של שמעון "עדן",אף אחד ממפונקי גן נחום לא מחה ,לעומת זאת כולם מחאו כפיים,האם זה סימן? האם ,כששמעון עשור ויתר על סיבוב אחד של ריקודי מעגל לטובת לימוד ריקוד זוגות ,והרקדת זוגות ,ואף אחד לא הלך הביתה ,האם זה סימן? האם ,כשאף אחד לא התלונן על מיזוג חזק ,על ווליום גבוה ,ועל "אין כיבוד", האם זה סימן? האם זה סימן שהמפונקים התמתנו? או שמא ,זה סימן להכנסת אורחים ראויה לשמה ,לאורחים חביבים ומוכשרים, שעזרו לשמעון להעביר ערב נעים במיוחד ?

אליק 31

New member
היה לי העונג לרקוד עם אילת בוקאי

אמש בגן נחום. במציאות, אילת היא חמודה, חתיכה, חטובה, מרופדת במקומות הנכונים, אילת ואני רקדנו את "כמו ציפור מטורפת" והייתה לי הרגשה כי אילת בוחנת את אליק. מצא חן בעיני שאילת רוקדת תוך מיקוד קשר העין עם הבן זוג. כמובן שהיא רקדנית מעולה. להתראות אילת.

התוכל לפרט יותר

בנושא ה'מרופדת במקומות הנכונים' ? איפה המקומות ? כמה שכבות ? ואם אפשר סוג ריפוד, עובי וכו' תודה מראש.

אמש בגן נחום

ראשית ברצוני להודות לשמעון שהזמין אותנו לרקוד ואף ללמד בהרקדה הידועה בגנחום.לאמר את האמת, קצת חששתי, אני דמיינתי לי את כל האולם מלא אליקים, סש"ים ומשהות -שרק מחכים שאמעד, אטעה באיזו מילה בזמן הריקוד, וחלילה יגלו שאני לא יודעת את ג'לוסי ועוד באה ללמד ריקוד של גדי ביטון !!! כמה רבה היתה הפתעתי לראות אולם מלא רוקדים מקסימים, חייכנים ומפרגנים. שמעון מוביל את הרוקדים בנעם,בלי רעשי רקע, יורד לא מעט לרחבה להדגים ולשמוח עם הרוקדים .כשלימדתי, הרוקדים פירגנו מאד, למדו בסבלנות, גם אם טכניקת הלימוד שלי היתה מאד שונה ממה שהם רגילים (תודה שמעון על הטיפ ;)גם אם לא התלהבו מריקוד המעגל במיוחד, נשארו ללמוד ואף רקדו אותו בפעם השניה. הרפרטואר, אכן מיוחד, כפי שנכתב כאן לא מעט. היו לא מעט ריקודים שלא ידענו ואפילו לא שמענו עליהם. הסגנון גם הוא מאד מיוחד, ריקודים רומנטיים ואיטיים למכביר, והקהל - מתמוגג מנחת!! אמנם דרור ואני קצת שונים,אוהבים גם את הרומנטיים (הייתי הראשונה בארה"ב שלימדה את חי למענך)אך תנו לי "שמש מבורכת","עלם וסוסתו", ואם כבר ריקוד עמים אז קרקוביאק ומזורקה - ואנו לא מתביישים להנות גם מ-"יש חגיגה" ומ"בשם צרפתי". אבל מה שחשוב הוא ששמעון קולע היטב לקהל שלו ועל כך יבורך! את הריקוד "סימנים" לימדנו קרוב לחצות, שעה קשה לרוקדים, וגם לנו שהיינו ערים מ5 בבוקר בגלל הג'ט לג. החלק השני מיוחד, שונה מאד מריקודים אחרים, ובנוסף מהיר מאד - אז היה קשה לתפוס אותו בפעם הראשונה - מנסיוני בקבוצות שלי (כבר לימדתי אותו כ-6 פעמים) בפעם השניה שמלמדים הוא נתפס. כמו שכתבו כאן, אכן החלק השני של הריקוד גם כולל קטע מסוכן, סבוב נגד הכוון תוך כדי החלפת מקום גב לגב כך שאף אחד לא רואה לאן הוא הולך - אבל הריקוד והשיר יפים לטעמי,ולכן החלטתי ללמד. אז מי רקד עם מי... כבר חלק שמעתם. אנחנו רגילים מההרקדות שלנו להחליף בני זוג. במיוחד לקראת סוף הערב. בתגובה לנכתב כאן, את האמת, לא נפגעתי מאליק, מי שמכיר אותי יודע שאני קלילה, לא עושה עניין, ולאמר את האמת נהנית כשמחמיאים לי. אבל מכאן לתגובות בסגנון של "האם היא באמת רוקדת יפה או שאליק מפחד מכך שיתנו לו על הראש" זו כבר הרגשה לא נעימה. אליק, לא בחנתי אותך, הכרנו בפורום ובהרקדה, אז ברצון רקדתי איתך ריקוד אחד. המבטים...הם חלק מהסגנון שלי. רקדתי גם עם שמעון מספר ריקודים, ויש לציין שחוץ משיר למענך, לא הכרתי אף אחד מהם.שמעון מוביל נהדר, ואת "היא היתה בכף ידי" אני אפילו זוכרת! לקראת סיום הערב הגיע מר חיים קאופמן, מניו יורק שמפעיל מחנה נוסטלגיה "שרשים" כבר שנים רבות. גם עמו רקדתי כמה ריקודים ישנים ויפים שהעתקתי מסש"י. וממש ממש בסוף...כבר נכתב בהמשך, אחרי ששמעון כיבה והדליק שוב את המחשב, רקדתי עם שרק את "שפתיים לוהטות". דרור רקד עם בת זוגו הצעירה והמקסימה של שמעון, לצערי שכחתי את שמה. שמעון, שוב תודה על ערב מהנה, אילת

מכושפת3

New member
מה, רק ריקוד אחד הקדשת לאליק?

לפי היכולת הוירטואוזית שלו בריקודים המיוחדים,כפי שהוא התבטא לא אחת, היית צריכה להקדיש לו יותר מציפור מטורפת אחת

אכן אליק עקבנו אחריך לוודא שלא תפשל

לא היה ברור לנו, לש.ע. ואנוכי מי בוחן את מי האם אתה את איילת או להיפך. אמרתי לש.ע.: "תראה שמחר אליק יכתוב שהיא לא יודעת לרקוד". טוב, אני שמח שהתבדיתי. אז מה אליק לא לוקחים סיכונים, גם איילת יודעת לכתוב... או, שהיא באמת רוקדת טוב. ובהמשך לריקוד "סימנים" שאיילת ובן זוגה החביב לימדו אתמול... מה דעתכם? לדעתי זה "ריקוד סביבתי וטריטוריאלי" שמסוכן לרקוד אותו ברחבות ריקודים צפופות שמה תחבוט במישהו או תיחבט חלילה ע"י מישהו. השיר (שי גבסו או הראל מויאל??) דווקא לא רע, הריקוד... נניח. טוב, ריקוד של גדי ביטון... בשביל מה לסבך כ"כ, אוי כמה שאני אוהב ריקודים פשוטים כמו "צדיק כתמר"... חוזר לפעילות סש"י

"סימנים" - דעתי.

לא למדתי את "סימנים" בצורה מסודרת, אבל אתמול בבית דני כנראה חזרו על הריקוד {אין לי סבלנות ללמוד ולכן הלכתי לנשום אוויר דרך פילטר..}, ורקדתי אותו בסבב השני בלבד. למזלי, רקד לפני שגיא עזרן והדריך אותי תוך כדי... בחלק השני של הריקוד התחלפנו בבנות הזוג ורקדתי אותו עם רקדנית מצוינת. לגבי הריקוד: השיר קליט מאוד, וזה כבר מטה את דעתי על הריקוד..אבל אני חושב שהוא ריקוד יפה, בפרט עם "האלמנט" של חצי סיבוב נגד הכיוון הטבעי. כמובן שזה נכון שכדאי שיהיו לידך זוגות שיודעים את הריקוד, כדי להמנע מהיתקלויות. אז תודה לשגיא ולבת זוגו... ויאללה.. חזרה לעבוד - יום נעים לכולם.

משהא

New member
למען האיזון אבקש חוות דעת מאיילת

מאחר שהובאו ע"י אליק31 תאור גזרתה, חמודותיה, ובאופן חלקי ביצועים ויכולות של איילת, מתבקשת איילת לתאר מה הצליחה היא לראות, להבחין וללמוד מבן הזוג שניצב מולה. אחרת יש בידינו תמונה חלקית בלבד הבנויה על חוסר איזון, ויתכן שגם התאור והמקור אינם זהים. אם אפשר גם לצרף תמונות שיקלו על השיפוט. מצורפת תמונה של אליק31 ריקודים שמחים אורי גבעוני

למה אילת לא כותבת...

קצת הלם, קצת לחץ של זמן היום. לפני 10 דקות התיישבתי לכתוב תגובה ארוכה, ובטעות הקלקלתי על איזשהו לינק, והכל הלך פארש. התגובה עוד תגיע, רק אומר תודה לשמעון על ערב מיוחד ומהנה. ומי שלא מאמין לאליק, מוזמן לויקטור הלילה, יום טוב מחר, וגניגר בששי...

ניצנץ1

New member
מה שמשאיר לך לשבת את שבת זוגות

ב" אשלים" מערב ראשון וסוף כל סוף להכיר את הקולגה שלך (גם אם אצלך זה לשעבר)... מה, לא נראה אותכם בשבת זוגות שסוף כל סוף יש לנו בטריטוריה הביתית? ובמיוחד לדרור- המיזוג באשלים חזק יותר מגן נחום. ופרקט חדיש יותר.. אז מה, את מרימה את הכפפה?

AyeleDance

New member
Sorry, during the day we are ...

with our family. If we will be in the area, we might stop by Ayelet

משהא ,באמת מעניין וחשוב מה שאתה

כותב. מזל שאתה ואליק מחזיקים טוב את הפורום שלא ידרדר. אין לכם על מה לכתוב. כותבים רק שטויות. מה ראה אליק באילת? ומה שאתה רוצה שישמעו מאילת על מה שראתה באליק. שניכם צמד חמד. אחד מברך והשני אומר אמן. לדעתי זאת רק צרות עין. אני לא מאמין שאיילת תרד לרמה שלכם.

איליטה

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif You are right

Totally agree with you, this level of discussion is way too low class.

hadas74

New member
../images/Emo39.gif../images/Emo45.gif אתם כל כך צודקים

פשוט אין לי מילים עד לאן זה הגיע
(עדיף לא להגיב , כדי ששרשור זה ,יעלם מהר מאוד) .

משהא

New member
עזרא כרמל חבל שבנת המקרא חסרה לך

אין בכוונתי להתנצח עמך ואני נוהג לכתוב רק לגופו של ענין ולא לגופו של אדם כפי שאתה עשית. על אף שאליק הוא ידיד ועמית יש לי ביקורת ואני גם בפניו של אליק מביא אותה. מאד לא מצא חן בעיני התיאור של אליק.אם אליק היה כותב שזכה לרקוד עם אילת בהקשר הכללי של תיאור ההרקדה לא היתה כל התייחסות לאילת אלה לערב הנפלא כפי שתואר. מה שכתבתי בא להביע את אי שביעות רצוני מהתיאור הנוסף, והמיותר לטעמי. אם אילת הייתה פחות אצילית ועדינה והייתה מחזירה לו מה היא ראתה באותו מטבע, אולי היה אליק נגמל אחת ולתמיד מתיאורים פוגעים ולא רלונטיים. לכן בסעיף זה נסחפת גם אתה וטעית, כנראה מתוך נקמנות. אוסיף ואומר שאני לא כתבתי את המילה שטויות על כתבה כל שהיא בפורום. אני מכבד כל כותב. מותר לי למתוח ביקורת על נושא זה או אחר שנכתב לא לרוחי. לעומת זאת אליק במיקרים אחרים ובביקורת שמותח תורם לא מעט לדיונים כאן בפורום ולעתים גם להשגים בתחומים שונים. ריקודים שמחים אורי גבעוני

מותר למתוח ביקורת ../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

אתה בטוח
קיבלת אישור מירון
היזהר בדברייך, אתה עלול להימחק

משהא

New member
שוקולדה יקרה גם את משתמשת בי

לא נראה לי מתאים שאת דרכי מנגחת את ירון. אם יש לך משהו נגדו הייתי מודה לך אם תכתבי לו ישירות. אני מותח הרבה ביקורת מצד אחד אך דואג להלל בכל מקרה ראוי לטעמי. אני מאד מעריך את הניהול של ירון ורויטל. הם ממלאים את תפקיד קשה ומשקיעים זמן רב. צריך לזכור שגם הם רק בני אדם. אני מצהיר כאן שאם ימחקו לי משהו אקבל זאת ללא טענה כי הם הפוסקים. אם ארצה הסברים אעשה זאת במסר אישי. בכל מקרה פסיקתם היא הקובעת גם אם לא ימצא חן בעיני. ריקודים שמחים אורי גבעוני

אורי אתה בסדר גמור,נראה לי שאתה

אדם נבון וחביב,ובאמת מעולם לא פגעת באף אחד לפחות בפורום. למען האמת הפעם חסרה לי הבנת הנקרא ומבקש את סליחתך. כל זה משום שאני לא מכיר אותך ב-4 עיניים. בהזדמנות זו אני רוצה לציין שאף אחד מהפורום לא הבין את כוונותי מההודעות שלי בפורום, על נעלים. בחורות וכולה. אני בכל מקרה יודע להסתדר לבד גם בלי עזרת אחרים.

למעלה