סימנים משמים.......

maof

New member
סימנים משמים.......

קרה לכם שמצאתם את עצמכם חושבים על מישהו שלא חשבתם עליו כבר שנים ואז נתקלתם באדם זה לפתע ? או שאולי קרה לכם מיקרה מרגיז – אך זמן קצר לאחר מכן זכיתם בהזדמנות טובה יותר ? התשובה היא : צירופי מקרים ! צירופי מקרים הם , למעשה, "סימנים משמיים" אשר סייעו להם כמו לנו במודע או שלא, לבחור בנתיב החיים הנכון . תיאור ה"סימנים משמיים", תכיפותם ויכולתם להשפיע על חיינו מעלים את השאלה – האם המקריות אותה אנו מכירים, הינה תוצאה סטטיסטית בלבד או האם למעשה נובעת מתהליך בעל חוקיות ומטרה המוגדרת מראש. קיימת כאן שאלה מהותית ביותר שלאף אחד אין תשובה ברורה עליה. יחד עם זאת, כולנו מנסים לנהוג בחיינו לפי חוקיות מסוימת, "ספר כללים" מסוים שהחברה קובעת, החוק קובע, המשפחה, ומסגרות נוספות. וכאשר אין לנו הסברים אנו נוטים להיתקע ולגרור שורה של השערות שלא בהכרח הן הנכונות. לא פעם אנו מוצאים את עצמנו מנסים לנחם מישהו אחר באומרנו ש"בכל רע יש גם טוב", תוהים איזו טובה תצמח מהאסונות הכי גדולים.... וכאשר אנחנו בתוך קלחת ההתמודדות והכאב קשה לצאת מהמקום שאנו נמצאים בו ולראות את התמונה השלמה . מעוף

spidi2

New member
וואו....

בדיוק עכשיו קוראת את הספר: צירופי מקרים - נסים קטנים. סיפורים, סיפורים... מדהימים ברובם. והאמת, מוכיחים שם... שהרבה מאיתנו... @שוט לא קשובים לניסים שקורים אותנו יום יום... והרבה פעמים... אנחנו שוכחים שלא היינו מגיעים לאן שהגענו, לולא אותם מקרים קשים (כל אחד והקושי שלו... אחד ציפורן כואבת... השני... מוות של אהוב...שלא נדע....).

או קי אתה מדבר על לפגוש בדרך

"צרוף מקרים" נשמע אחלה ספר ובחיים זה יכל להיות אחלה סרט כל סימן משמיים זהו סימן לכיוון

כן זה קורה לי עם שני אהבות שהיו

עם החבר הראשון שלי אהבת נעורים ועם החבר ההוא שהתקשר שוב ממש מוזר פתאום אני הולכת ברחוב חושבת עליהם בלי סיבה והופ הם חוצים אותי עם הרכב טוב כבר אמרו לי שיש לי כוחות (מכשפה קטנה) אבל לא ידעתי שעד כדי כך אני גרועההההה

*יערית

New member
דווקא..

ברגעים שלא חשבתי לא רציתי.... הופעת בחיי...זה יותר מצירוף מיקרים
זה יותר מסימני שמיים... זה משאלות הלב שהתגשמו גם מבלי שביקשתי, זה פשוט יצא ...זה באמת קרה אחרי מפלה גדולה של ה
משהו טוב צמח משם.... אתה

תעתועי הזכרון...

תרנגולת ממוצעת זוכרת כשלוש מאות דברים בו זמנית.האדם קרוב לשלוש מליון...מסתובבים בנבכי הנפש במעגלים אין סופים של טריגרים...כששני קצוות נפגשים גם הופכים למודעים.אין זה אומר שבשאר הזמן הם לא שם..אדם זוכר וחושב על אלפי אנשים בתקופה.רק אלו שנפגשנו בזמן הרלוונטי מומחשים לתפיסה היומית.נחשפים לקרקע יציבה...זה לא רק הם שחשבנו אליהם,זה רק שבהם נתקלנו...לסימנים משמים, לא ממש משתייך. מה שלא אומר כלום.

תימניה

New member
סימנים משמיים...

כן אני מאמינה ש... צירופי מקרים הם , למעשה, "סימנים משמיים" אשר סייעו לנו במודע או שלא, לבחור בנתיב החיים הנכון . בכלל אני חושבת...העובדה שאני שורדת...זה סימנים משמיים
"כי בכל רע יש גם טוב" (אתה שם שצופה....תשתוק
)

Lonely In Blue

New member
../images/Emo35.gif

ככה לימדו אותך להתיחס ל'ההוא מלמעלה'
להגיד לו "תשתוק"
אני דווקא הייתי אומר לו... הייתי אומר לו.... שתקתי

יש תהליך, בראש שלנו ../images/Emo141.gif

כשאנחנו מחפשים את הסימנים, בדיעבד, אנחנו מוצאים אותם. בדוגמא שנתת, אם לא היית פוגש את האדם, לא היית זוכר שחשבת עליו לפני כמה ימים. המחשבה הזו הייתה נעלמת, כמו מיליוני מחשבות אחרות. כמו אלפי המחשבות על אותו אדם, שנעלמו בלי שהאדם יופיע. מכיוון שהוא כן הופיע, המחשבה מקבלת בדיעבד "קידום" והופכת להיות "סימן משמיים". אני, בכולופן, אוהב צירופי מקרים. שושן ביום חופשה

dganit33

New member
"אזה חים ארוכים יש לך..

בדיוק דיברנו עליך.." או.. "מדברים על החמור והנה הוא בא".. צרופי מקרים..

GOG1

New member
אני מהמאמינים שכל אחד מבשל לעצמו

לא ממש מאמינה בסימנים משמיים, יש מקריות קורה... יש לי חברה מימי התיכון, שאיתה דווקא המקריות מעניינת. כשנכנסתי להריון הראשון, זה היה אחרי משהו כמו חצי שנה לא דיברנו, עשיתי את הבדיקה בבית, יצאה חיובית. איך שיצאתי מהמקלחת, דפיקה בדלת. חלמתי בלילה שאת בהריון באתי לבקר אותך
אח"כ לפני 3 חודשים, גם אחרי תקופה שלא דיברנו, בדיוק בתחילת התהליכים, היא התקשרה אלי, מה קורה איתך? אני מרגישה שאת צריכה אותי לידך
ביום של הגט, לא סיפרתי לה שאני הולכת לרבנות באותו היום, היא מתקשרת, הייתה לי הרגשה שיש משהו חשוב היום אז התקשרתי, ואז אמרתי לה שאני ברבנות
טוב לא ממש יודעת מה קורה פה, צרופי מקרים...

maof

New member
אנשים מיתכחשים......

לדברים שלא מובנים ואולי גם קצת מפחדים להודות שיש דברים שלא ברורים....כי הם פשוט נימצאים וקורים במיכלול הסימנים שמיתרחשים וקורים הדברים ברורים למי שרוצה לדעת אף אחד לא יחזיק לנו את היד ויוליך אותנו לכיוון אבל אלוהים עוזר למי שמוכן לעזור לעצמו מעוף

GOG1

New member
את ההתחלה הבנתי

את הסוף לא כל כך, איזה סימן יכול להיות פה? אז הייתי בהריון והיא באה, במה זה הועיל? או שלא הבנתי כלום?

maof

New member
סימנים.........

יכולים צירופי מקרים לכוון את חיינו יחודיות מעבר לאסופת הסיפורים אודות דמויות מוכרות וכאלו שלא ביכולתם לתת לנו כלים ממשיים לזיהוי "המסרים" ע"י טיפוח האינטואיציה האישית, חשיבה חיובית וזיהוי נקודות מפנה משמעותיות. יכולת זו תאפשר לנו לזהות את "המסרים" ולהיעזר בהם על מנת לסייע לעצמם לנתב את חייהם למקום הנכון להם מעוף

*יערית

New member
לא ממש נוק האוט

כי מי שמאמין באלוהים יודע שדברים לא סתם קורים..יש יד מכוונת, כך ששני המושגים האלו "דברים קורים" "ואלוהים עוזר רק למי שרוצה לעזור לעצמו" יוצאים מנקודת מבט של איש מאמין שיש יד שמכוונת הכל. אבל מי שלא מאמין..מאמין בהצטרפות מיקרים

מאמין בכלל..

אשליה בעיני....יש חושב,מעריך,שוקל,ומניח.וקימים עוד הרבה.מאמין מגיע,שכבר אי אפשר לתמוך בדברים.כעומק הבאר גובהה של האמונה.

למעלה