סימן שאתה צעיר ?

מודה ומתוודה...

יש בי ביישנות... לא תמיד, לא בכל מצב... אבל היא קיימת עמוק בתוכי, אבל!!!!! יש דברים שגם ביישנית כמוני עושה רק שמתביישת לספר לכם נווו

tvrui10

New member
אף פעם לא הייתי מאלה ....

"שרצים לספר לחברה"... אבל לפעמים בה לך להכריז בקולי קולות.....על האושר שלך שכן כל כך מעטים הם הימים המאושרים בחיינו

מסכימה איתך tvrui ../images/Emo20.gif

מעטים הם הימים המאושרים באמת לכן צריך לאסוף אותם... לשמור קרוב ללב... בתוך כספת מיוחדת, שנוכל להציץ בה בימים אפורים
לחיי המון רגעים, שעות וימים של אושר

jozefin3

New member
../images/Emo9.gif../images/Emo3.gifאהבה יש בכל גיל ,אהרוןןן

תתברך שמצאת אהבה...
תהנה , בלה, כייף , אהוב...כל רגע באהבהההההההה שלך

jud1001

New member
טברייני...מיפרגנת......./images/Emo140.gif ../images/Emo41.gif

באמת מיפרגנת.. וכאילו מרגישה שאחרתי הרכבת... אהבות גדולות כבר לא צפויות לי.. אני אשה (איכס) ריאלית.. מתבוננת במראה.. אומרת תודה.. המראה עונה..אין על מה... וכאילו מה?.. נותרתי חסרת תגובה..
מיחפשת האחד שירים את הכפפה.. להZביר לי מהי אהבה..

אלמרה

New member
כמה אבל כמה פעמים אני מזביר לך?

אהבה זה בדיוק מה שאת ואני מרגישים כשאנחנו מרחוק מתגפפים ומתנשקים הבעיה היא כשאנשים לפעמים גם מתקרבים ואז פורחים ואיתם גם האהבה פורחת כשהיא עדין באיבה.

jud1001

New member
אלמרה הZבר טוב...מקרב ../images/Emo41.gif

לנקודה.. בה אבין סופסוף בגילי מהי אהבה...

tvrui10

New member
איחרת הרכבת??..הצחקת אותי !

חשתי אתן תחושות,הרגשתי אותן רגשות. ומסתבר שאף פעם,אבל אף פעם לא מאוחר להרגיש אחרת..לחוש את האביב.

jud1001

New member
טברייני דבריך מעודדים...../images/Emo8.gif ../images/Emo41.gif

תקוה בליבי נוטעים... שאולי ויתכן ויש אחרת.. ואני סתם מקטרת..

tvrui10

New member
יקירתי ,כמו שאת ואני יודעים

מי שנראת כמוך,צוחקת כמוך ומתלבשת כמוך... רק צריכה לבחור את האחד משלל המחזרים.. ואולי פה טמון הקושי? אז קדימה..קחי לך את האחד..ואם יסתבר שטעית תקטפי את השני או השלישי..(והכי טוב..את שלושתם יחד).

jud1001

New member
טברייני..מוחמאת וחושבת ../images/Emo41.gif

שאתה טיפה מגזים.. טוב נו רק טיפה.. והשאר לדמיון.. של האחד והיחיד.. שיגע שם..ב-
.. כי אמר מי שאמר.. הבל היופי ושקר החן..

ג'ודי, את בחיים לא יכולה לדעת...

איך וכיצד תתאהבי שוב, ומאין ידיע אליך אותו גברבר שיקסים את ימייך ולילותייך. את גם לא יכולה לדעת מתי זה זה יקרה ובתוך כמה זמן. החיים הרבה יותר מפתיעים ולא צפויים מכל סיפורי האגדות שחווית אי פעם. אני חושבת שכל האפשרויות הטובות קיימות ומתהוות במיוחד בשבילינו... . ומגיעות אלינו מהיכן שהוא. לפעמים אנחנו לא מספיק מאמינים... מה שחוסם לנו את "שדה הראיה"... לראות את האדם הכי קרוב שמקיש על דלת ליבינו בנקישות עדינות. אני מאמינה, כמו תמיד, שהכל פתוח. ואפשרויות ההתחברות בין אנשים בשלבים השונים שלהם בחיים, בלתי ניתנים לתיכנון מוקדם. או הערכה.
חחח... אני עדיין חושבת שיש באיזה שהוא מקום בעולם, שייך ש"יושב על באר נפט", ועינייו זוהרות ופניו טובות והוא מחפש אותי. וברור "שבאר הנפט" לא חשובה כלל, אלא מה יש בליבו, ועד כמה טובה רוחו ונישמתו. לא התכוונתי לכתוב כל הרבה.

tvrui10

New member
ולפעמים אני חושב שללא האהבה

משא היום יום..נעשה כבד ללא נשוא

טאKילה

New member
זה פ'סדר...../images/Emo140.gif

אני חושבת שבעצם לא גדלתי כלל, נישוקים חיבוקים ברחוב, למה לא, למה מה קרה? ואם בדיוק בא לי אז מה אני צריכה לקנות שקית גרעינים של איפוק? כושלאמשלהם מכפתלי לא דוחה סיפוקים שעושים לי נעים. יפה לך אהרון, אחלה גורמה אוכל וכיופים.

tvrui10

New member
חוכמה גדולה טאקוש..את בת 19

אני כבר 20+..(וזה הפלוס היחיד שיש לי)

אלמרה

New member
ואני אוהב אביב. מה תעשי לי?

ככה בשקט נכנסים? ברוכה הבאה, תציגי את עצמך רצוי בלבוש מלא וללא איפור, בלי חשש.

שמים1

New member
טברייני ../images/Emo141.gif

בטח כולם במסעדה ביקשו מה שאתם הזמנתם חחחחחח יען כי זה נתן לכם חשק בלתי נלאה להתגפף בכיף. שתאהב תמיד טברייני ותהנה לך בכל מקום מבלי לעשות חשבון

למעלה