סימן שאתה צעיר ?

tvrui10

New member
סימן שאתה צעיר ?

כשאני רואה זוגות לא צעירים מתגפפים וצוחקים כל הזמן, אני מרגיש אי נוחות מסוימת. נכון ,עדיין זוכר את עצמי שנים לאחור, נוהג כך, כשהייתי מאוהב, אבל,נו באמת!,בגילם להישטתות בפרהסיה? ובכלל הרי הם לא ילדים, מה? הם לא שמים לב שכולם מביטים בהם? לא שמים לב לגיחוך של הסובבים אותם? הרי הם כמעט זקנים ! בושה וחרפה ! נו, טוב .. אתמול במסעדה מלאה מפה לפה,צחקנו בקול,התגפפנו מתחת לשולחן.. ואני שתמיד עם עין תורנית פקוחה,מביט סביב ובוחן את תגובותיהם של היושבים במסעדה. חלקם מחייכים בפירגון (בעיקר נשים), חלקם מביטים בנו כיצורים מעולם אחר וחלקם ממשיכים לאכול בדממה,כשהתיאבון שלהם התפוגג לו מזמן לאור האושר שאנו מפגינים בפרהסיה. ואני? טוב, מה אכפת לי מה הם חושבים? מעניין את הסבתא שלי (אותה לא הכרתי), אם ההתנהגות שלי מפריעה למישהו. אני אורח פה? לא משלם ממיטב כספי על הארוחה? שיקפצו לי כולם. אני מאושר !! לא מעניין אותי מה הם חושבים. הרי ברור לי שאני נוהג כמו דביל ים-תיכוני מצוי. בטח שאני יודע שמתנהג כאידיוט מושלם,אבל מה אכפת לי? היחידה שדעתה חשובה לי, נמצאת לידי ונוהגת בדיוק כמוני. המסעדה הייתה מפוארת, האוכל היה מדהים (דהיינו צלחות ענקיות, עם דוגמיות מזון שלא מספיקות לילד בן שנה), היין לא רע, שלא לדבר על המנה האחרונה. אבל, מי שם לב? ההרגשה הזו,לשוב להיות צעיר ומאוהב, הרגשה שנמוגה כבר לפני שנים, הרגשה שחשבתי שלא ארגיש יותר לעולם, זה הכיף האמיתי. טוב, הבנתי! אני דביל,פסיכי עם קבלות . שם זיין על כולם!

אהרון, תודה שהכי כיף זה

להיות דביל פסיכי עם קבלות, לשים זין על כולם, ןלהתאהב.
[אחחחחחחחחח לו יכולתי להתאהב]

tvrui10

New member
../images/Emo9.gifיגעת ומצאת תאמין..יגעת ולא מצאת

תתאמץ יותר...

tvrui10

New member
במקום להגיד משפט ארוך כמו..

"מה את מוכרת לי לוקשים?" אני ב"כ..מסתפק במילה אחת : נגיד

נו, נו, נו אהרון. לא יפה

אל תשפוט אדם עד שתעמוד במקומו, אמר איזה רב חשוב בימים ההם. צדק החשוב. [מה שאומר שיהדות , יש בה חן שלא נגמר ורלוונטיות עכשווית] מותר גם לי לרחם על עצמי פעם בחודש בממוצע. וגם אני יודעת מי אני ומה אני, ויודעת שאהבתי מאוד מאוד פעם, אבל לא אהבה אמיתית. לא כזאת שלא מחכה לשום תמורה. ואהבה כזאת, אני לא מסוגלת לתת , כי אז, כשאהבתי אהבה שתלוייה בדבר, נשרפתי. וכנראה שהיכולת להיות נאהבת עלתה על אותו מוקד. ונשארנו אני ועצמי.

tvrui10

New member
הדבר היפה ביותר ביהדות שעל כל

משפט או פתגם שמישהו אמר..יש לפחות 2 -3 פתגמים שאומרים בדיוק אותו דבר רק הפוך... ולשאר הדברים שכתבת: מאחר ואני המבוגר מבין שנינו.. הרי הנסיון שלי עשיר יותר.. ולכן הרשי לי לחלוק עלייך..(על אף שאני מסתכן פה בסכנת חיים..לאור הטמפרמנט הסוער שלך
)

סוער?

עכשיו עצבנת אותי. אני הרי הכי שלווה במדיום
. וחוץ מזה, מי אמר לך שאתה מבוגר ממני? אני מהזקנות, ילד. ואני חייבת להבין על מה אתה חולק, אז אלך לראות מה כתבתי, כי כרגע אני בתהליך של גמילה מסיגריות, וכיוון שאני מכורה אמיתית, אני בקריז, ולא זוכרת מה כתבתי, וגם מקשקשת הרבה, כפי שאתה שם לב.

tvrui10

New member
כשאישה מכריזה על עצמה שהיא

יותר זקנה... זה סימן בדוק שהיא בתהליכי גמילה מנקוטין.. ולמי שנמצא במצב זה סולחים לו על הכל!

dardara

New member
אהבתי את דבריך אהרון

להתאהב אפשר בכל גיל בכל גיל אפשר לאהוב והיום מותר כבר הכל ואני גם ראיתי זוגות מבוגרים מתגפפים כך לעני כולם הבושה????? רחוקה רחוקה מאוד לדעתי המילה בושה נמחקה כבר מהמילון העברי ולמי אכפת ולמה שיהיה אכפת להנות לאהוב ולהתאהב זה העיקר

אלמרה

New member
כפרה! גם אני כבר לא מתבייש לומר לך

שאני מחבב אותך מיאוד מיאוד דרדרונת...

dardara

New member
אלה שמתבישים ?../images/Emo140.gif

יביעו את בישנות ונירה איך הם לא מתבישים להביע אותה

dardara

New member
חחחח אלמרה ../images/Emo151.gif

שאתה תתביש ?? מה יעשו אלה שמבישים באמת ? ברגע של רצינות אומר שבישנות היא תכונת אופי וקשה לומר לאדם על תתביש כשזה נטוע חזק באופיו

tvrui10

New member
האמת?,יש טיפה קסם בבישנות

אפילו אצל גבר... טוב..עד גבול מסויים כמובן.

dardara

New member
בהחלט נכון ../images/Emo140.gif

בישנות אצל צד אחד גורמת למשיכה בצד השני ונכון זה נובע מיופי שנובע בישנות אבל ,בלי להגזים

למעלה