"סימטריה"

o0Invisible0o

New member
אה. מיכל-שושו הייתה שונאת את זה.../images/Emo10.gif

אני מצטערת שאני מדברת ככה בשמה..היא פשוט שנאה את זה שבנות חושבות שהן לא יכולות לפתוח הודעה עצמאית, בלי אישור. ועכשיו פתאום באמת אי אפשר.*O* אני לא אגיד לכן איך לנהל..אני רק אציין שנראה לי שזה קצת מוגזם, אז נכון אחת תכננה ואחת לא וזה יתנגש, אבל זה קורה! וברור שזה מבאס..אבל אי אפשר לדעת מה השני רוצה..ואי אפשר לנהל את הפורום במסרים עם המנהלות [פאק באתי לרשום המפקדות.
] אתן לא תעמדו בעומס..זה לא ריאליסטי וגם לא ממש כיפי. קצת אלתור, קצת חופש.
אבל זאת רק דעתי כמובן.
*בורחת רחוק רחוק*

../images/Emo214.gif../images/Emo45.gif

אני מסכימה מידי פעם מותר לפתוח הודעות חדשות
וחוץ מזה הודעות שיש מצב שעוד מישהו יתפח תבקשו רשות אבל כמו שאמרתי "סימטריה" זה קצת פחות מבוקש

ApharseMon

New member
../images/Emo28.gifאממ, יש מצב שאתן צודקות.

אבל מיכל שושו לצערנו כבר לא מנהלת, וכרגע 2 המיכליות החליטו על החוק הזה. לא ממש ניסינו אותו- אז בינתיים לפי דעתי הוא מאוד רלוונטי. אם זה לא יצליח כבר יהיה סיכוי להתלונן, אבל בינתיים חייבים לתת לזה הזדמנות, לפי דעתי זה יכול להצליח אם באמת נקשיב לחוק הזה.

Shusho

New member
היי../images/Emo6.gif את זוכרת אותי../images/Emo6.gif

עשיתי נסיון, כמה זמן יקח עד שמישהי בכלל תשים לב שאני לא בפורום, ו, כמו שחשבתי - אף אחת לא שמה עלי
. בכל מקרה את צודקת לגמרי במה שאמרת. זה שטויות לאשר דיונים מראש, זה לא שיש למנהלות איזשהו חלק פעיל בהם - אין מה לשרשר וזו לא בעיה, בניגוד לתחרויות ופרוייקטים ומפגשים ושאר קשקושיאדה. אני לא חושבת שזה רלוונטי גם חוק שכזה. תכלס, אני יודעת מה זה לנהל את הפורום הזה. זה חתיכת כאב ראש אם אין לך לפחות מנהלת שותפה ועוד מישהי שתעזור עם התחרויות (האדומה בד"כ...). אין לכן מ-ו-ש-ג אפילו כמה השקעה צריך כדי להחזיק אותו! אני די בטוחה שמיכלי כבר יודעת וספיר גם הבינה שלפעמים זה אפילו לא כיף... (אם כי יש פריווילגיות
). בכל מקרה להעמיס על עצמך עם אישורים ושאר דברים זה מיותר, וגם מוציא את החשק לכתוב את ההודעה בכלל. עכשיו אני אחזור למערה שלי בחזרה, גם ככה לא שמתן לב שאני לא כאן
.

Shusho

New member
חח תכלס:)

אבל אם היית במקומי אני מניחה שהיית מבינה אותי, זה די זוועה להגיע למפגש כשאת מנהלת פורום (בזמנו) ושלאף אחת אין מושג מי את... ואז שאף אחד לא זוכר אותך
טוב כמעט. נו תני לי להתבכיין! אני פולניה ברגעים כאלה!

o0Invisible0o

New member
זוכרת גם זוכרת!../images/Emo2.gif

וגם שמתי לב שנעלמת. לא אמרתי כלום כי א'- צפיתי את זה. וב'- חשבתי שבכוונה עשית את זה בשקט..אז פשוט הנחתי לך לנפשך.
הפורום הזה לא ישכח אותך כ"כ מהר.

behind the masc

New member
../images/Emo210.gifאממ אני שמתי לב שאת לא פה>>:

אה ומזל טוב על הניהול באופנה אלטרניביתD:|קוראתסמויה|

Shusho

New member
תודהP:

אתמול אנשים באו אלי ואמרו לי שהם מכירים אותי מהפורום ומזל טוב O_O וזה היה במסיבת פריקם, דהה:)

אני דווקא חושבת,

שאם תבטלו את החוק המעיק הזה לא יקרו מצבים של אי נעימות כאלה. זה פשוט שלוקח זמן (נו, שעה או שעתיים
.. בכל זאת הלהט עובר) לי אישית זה קרה הרבה פעמים שתכננתי לפתוח הודעה על נושא כלשהוא ואז כשנכנסתי לפורום שמתי לב שמישהו פתח לפני, אבל לא הרגתי אף אחד. הבנתי שזה בסך הכל תורם לפורום. ככה שעם המצב שהיה עד כה, החוק שאסור לפתוח הודעות חדשות בלי אישור לא עבד להרבה מאוד מיקרים מה ישתנה אם תבקשו את זה גם עכשיו? אנשים ובאים ואנשים הולכים/ עדיין ימשיכו לתרץ הכל ב"אני מצטערת, לא יכולתי להחזיק מעמד". ושוב, אני לא מבינה למה החוק מלכתחילה. כן, הבנתי שזה בשביל סדר- אבל זה לא מפריע לאף אחד אם אני אפתח הודעה שתורמת לפורום, כמו הסבר על הצללות נכונות (למשל, אני לא באמת מאמינה בזה), וכל מיני דברים שבאמת יעזרו לחברות הפורום. מה רע? בכל זאת, זאת לא דיקטטורה
(אוי איזו השוואה
) ההודעה לא נכתבה מעצבנות או מחוצפה כלשהיא, זאת באמת סתם המלצה שלי.

למעלה