קלמנטינה מצויה
New member
"סימטריה"
סימטריה היא תכונה של עצמים מתמטיים. עצם הוא סימטרי ביחס לטרנספורמציה מסוימת אם הטרנספורמציה אינה משנה אותו. במילים אחרות: עצם הוא סימטרי ביחס לפעולה מסוימת אם הוא אינווריאנט (גודל שמור) שלה. ובגלל שלא הבנתם מילה ממה שכתוב שם אני אסביר... אם לדוגמא יש לי פרצוף סימטריה אומרת שעיין אחת חייבת להיות באותו מקום בצד השני של הפרצוף....
הסמיילי ההמום הזה
הוא סימטרי העיינים בשניהצדדים שווים. ומה אני רוצה בכלל להגיד בזה?
אני בוודאי שואלים את עצמכם?! וכן זה קשור לדוליז
מה שאני רוצה להגיד/לדבר עליו הוא הסמיטריה בדוליז. השמתן לב בננות [
] שבדוליז אתן מעתיקות מצד אחד לצד שני? אז כן!יש מקומות שבהן הסימטריה חשובה!אבל לא בכל מקום. למשל כפלים בחולצה לא יכולים להיות שווים, חייב להיות הכל חוץ מאשר סימטרי. הכוונה-אל תכינו צד אחד ותאבדו כוח אז תעתיקו את השני
בשער אפשר להעתיק צד אחד ולהדביק אבל לשנות. הכי מצחיק אותי שאנשים מכינים צד אחד יפה עם שוונצים והכל, מעתיקים לצד השני והשוונצים אותו הדבר.
מה השוונצים בשער שלכם אותו דבר?סימטרי? הא?הא?
ובקיצור ולעניין...תתחילו להתייחס לסמטריה בדוליז שלכן. גם אם ממש והמממשמודגש. אין לכם כוח ואתם יודעים שלא יהיה או שאתם חייבים לסיים ת'דולי. אז תעתיקו
אבל תשנו קצת. שזה לא יהיהסימטרי מידי מצטערת על.. *פתיחת הודעה חדשה. *אי הצלחה בהתבטאות. *על השעה המאוחרת למרות שלכם זה לא מפריע.
לילה טוב
וקחו לתצומת ה-
סימטריה היא תכונה של עצמים מתמטיים. עצם הוא סימטרי ביחס לטרנספורמציה מסוימת אם הטרנספורמציה אינה משנה אותו. במילים אחרות: עצם הוא סימטרי ביחס לפעולה מסוימת אם הוא אינווריאנט (גודל שמור) שלה. ובגלל שלא הבנתם מילה ממה שכתוב שם אני אסביר... אם לדוגמא יש לי פרצוף סימטריה אומרת שעיין אחת חייבת להיות באותו מקום בצד השני של הפרצוף....