"סימטריה"

"סימטריה"

סימטריה היא תכונה של עצמים מתמטיים. עצם הוא סימטרי ביחס לטרנספורמציה מסוימת אם הטרנספורמציה אינה משנה אותו. במילים אחרות: עצם הוא סימטרי ביחס לפעולה מסוימת אם הוא אינווריאנט (גודל שמור) שלה. ובגלל שלא הבנתם מילה ממה שכתוב שם אני אסביר... אם לדוגמא יש לי פרצוף סימטריה אומרת שעיין אחת חייבת להיות באותו מקום בצד השני של הפרצוף....
הסמיילי ההמום הזה
הוא סימטרי העיינים בשניהצדדים שווים. ומה אני רוצה בכלל להגיד בזה?
אני בוודאי שואלים את עצמכם?! וכן זה קשור לדוליז
מה שאני רוצה להגיד/לדבר עליו הוא הסמיטריה בדוליז. השמתן לב בננות [
] שבדוליז אתן מעתיקות מצד אחד לצד שני? אז כן!יש מקומות שבהן הסימטריה חשובה!אבל לא בכל מקום. למשל כפלים בחולצה לא יכולים להיות שווים, חייב להיות הכל חוץ מאשר סימטרי. הכוונה-אל תכינו צד אחד ותאבדו כוח אז תעתיקו את השני
בשער אפשר להעתיק צד אחד ולהדביק אבל לשנות. הכי מצחיק אותי שאנשים מכינים צד אחד יפה עם שוונצים והכל, מעתיקים לצד השני והשוונצים אותו הדבר.
מה השוונצים בשער שלכם אותו דבר?סימטרי? הא?הא?
ובקיצור ולעניין...תתחילו להתייחס לסמטריה בדוליז שלכן. גם אם ממש והמממשמודגש. אין לכם כוח ואתם יודעים שלא יהיה או שאתם חייבים לסיים ת'דולי. אז תעתיקו
אבל תשנו קצת. שזה לא יהיהסימטרי מידי מצטערת על.. *פתיחת הודעה חדשה. *אי הצלחה בהתבטאות. *על השעה המאוחרת למרות שלכם זה לא מפריע.
לילה טוב
וקחו לתצומת ה-

o0Invisible0o

New member
../images/Emo122.gif../images/Emo6.gif../images/Emo45.gif

מסכימה.>< למרות שבדר"כ רק החדשות נתקלות בבעיית הסימטריה ומתגברות עליה עם הזמן.
ואני חייבת לציין שבנעליים, אם הרגליים באותה תנוחה..אני פשוט לא מסוגלת שזה לא יהיה סימטרי.>< סטייה קטנה שלי או משו..אני לא יכולה שפיקסל אחד יהיה לא במקום!
נמנ. נו כי..כי..ככה.:X
אבל חוצמזה אני משתדלת לא לעשות שני צדדים שווים.><

מסכימה:) והערה:

תתחילו לתאם הודעות חדשות איתנו, זה חוק כזה בפורום שאתן עוברות עליו בלי לשים לב. [לא תוקפת או משהו].

DaRk ShinES

New member
../images/Emo2.gif לדעתי אין צורך לבקש אישור

בשביל הודעה שתוכנה קשורה לנושא הפורום-דוליז, והוא חשוב וצריך להעלות אותו. אמנם ברור שלא כל פוץ יפתח הודעה על כל פלוץ אבל בכל אופן צריך הודעות אחרות שהן לא שעווה שדחם וכ'ו.

אבל..

יש סיבה שיש את החוק הזה. לפעמים יש מצבים שאנשים מבקשים רשות ומתכננים דברים (זה קורה בעיקר עם תחרויות) ואז סתם למישהי מתחשק לפתוח תחרות באותו נושא ובלע. אני לא אמחק לה עכשיו, נכון? ובכלל, אני נמצאת פה כמעט 24/7, לא יקרה כלום אם יודיעו לי לפני. נו. אני מקווה שאת מבינה אותי. ואני לא מנסה לתקוף אומשו. נו. [ורק דוגמא- הנה אופיר פתחה שרשור דוליז לפורים בזמן שליעל כבר יש אישור לפתוח שרשור מאוד דומה. זה בא למנוע כאלה מצביםP:]

חח כן, אבל נו. שיהיה../images/Emo6.gif

ואגב אם את רוצה פינה כזאת- אני אשמח את פותחת הרבה הודעות חדשות בנושאים כאלה. נו. דוליזיים

DaRk ShinES

New member
בנוגע לשרשורים כאלה שנוגעים לתחרות

את צודקת כמו פורים, אבל נושאים שעולים בדרך אגב כמו זכויות יוצרים, תגובות בונות לדעתי לא צריכים להעשות באישור הרי זה שרשורים שנפתחים פעם בחצי שנה ככה חח.. ברור שלא ניסית לתקוף הכל נאמר ברוח טובה
בכל אופן לא החלטה שלי סתם ניסיתי להביע את עמדתי

PinK inK

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo174.gifאת לא בסדר.

נתת קישור להודעה שהגבתי שם לפני כמה שנים עם הניק הישן שלי...
כמה טיפשוּת..אחח והיא עוד לא משורשרת נכון.. ----------------------- טיפשות ההודעה לא את כן?

זה נוגד.../images/Emo54.gif

כי כתוב שם בדיוק מתי מבקשים מהניהול(
) לפתוח שרשורים חדשים. "כשרוצים לפתוח שרשור לתחרות חדשה, אני מבקשת לשלוח לי מסר ולקבל ממני תאריך. הכוונה היא לארגן לוח תאריכים מסודר כך שלכל תחרות יהיה מספיק זמן ולא יותר מדי תחרויות בבת אחת, וכמובן - שלא יפתחו תחרות באותו נושא פעמיים." וגם "נ.ב. אם אתן פותחות פינה חדשה, אנחנו המנהלות נשמח לשמוע עליהן קודם כדי לעזור לכן לקדם אותן." בנוגע לדיונים כאלו, בנושאים, אה, דוליזיים(
), או בכלל, לדברים שהם לא פינה/תחרות/שרשורי מנהלות ואדומות, בעצם נאמר שם שמותר ואף רצוי לפתוח הודעות חדשות בלי בקשת אישור קודם. אז אם זה לא ככה, אולי כדאי להבהיר?

לאלא שניה.

אוקיי אני תמיד פירשתי את זה ככה: לא פותחים הודעות חדשות, בעיקרון, בלי אישור של המנהלות. [אלא אם כן את יודעת- היה פיגוע חס וחלילה או לחלופין יש יום הולדת למישהי]. בכלל מצוין שם: "מתי לשרשר? [הכוונה לנצלו"ש, כע?] כשרוצים לספר על משהו שקשור לדוליז". אז זה בעצם מדבר על זה, לא?
אוקיי מיכלל@!!!1111
תביעי דעה או משהו כי אני חושבת שאולי הבנתי את זה לא נכון
|כשלון|

TEENAGER1

New member
|מיכלהצלה|

אני חושבת שנשנה את זה באמת. פשוט לפני שפותחים שרשור, ליתר ביטחון לשלוח מסר לי או לסאפיר. רק לוודא שלא נפתח שרשור כזה לאחרונה, או עומד להיפתח ע"י בת אחרת שביקשה קודם. בסה"כ זו לא דרישה גדולה לשלוח מסר, והכל יהיה יותר מסודר ככה. חבל על מקרים שראינו שמישהי פתחה שרשור כאשר מישהי אחרת התכוונה לפתוח שרשור דומה רק שהיא הודיעה קודם.

../images/Emo54.gif

באמת לא דרישה גדולה. מיותר לדעתי, כי דיונים כאלו לפי דעתי לא צריכים אישור. אבל חשוב שזה יהיה ברור לכולן.

למעלה