סימולציות

סימולציות

אולי עדיף שמי שכבר ניגש לפסיכומטרי ומכיר את הרמה האמיתית שם יענה לזה... האם הסימולציות שיש באתר psycho משקפות את הרמה בבחינה האמיתית? האם ל"לחמן" יש סימולציות קשות יותר? תודה :)

Hagai007

New member
ניגשתי פעם אחת...

אבל אני די לא זוכר ת'רמה =] כעקרון - המדריכים אומרים ש15H -16H הכי קרובים לבחינה - תחשב ביחס לזה.. אומרים שהאוגדן הכי משקף ת'רמה של הבחינה...אך טיפה יותר קל...ומכיוון שאלו הסימולציות האחרונות במספ - כלומר הכי מאוחרות - הן הכי מדויקות מבין כל האוגדן (הן לפני 3-4 שנים ככה..) אז תמדוד ביחס אליהן... הסימוליצות באתר פסיכו יותר קשות באנגלית ובמתמטיקה באופן משמעותי עברית יותר קל (כך שמעתי מפי מי שחיבר אותן). לחמן אני אישית לא מכיר...אבל כולם אומרים שהאנגלית שלהם יותר קשה באופן משמעותי...לגבי מתמטיקה ועברית אנלאדע.. בהצלחה! Hag-(o) <3-E

Hagai007

New member
אין לך אוגדן???

סורי על הבן/בת קטע.. ו..טוב המלצה חמה חמה - תקני היום ומהר! תעשי אפילו סימולציה כל יום...זה ממש ממש ממש מומלץ האוגדן למי שלומד פסכומטרי כי הוא הכי קרוב למה האמיתית... ממליץ בחום בחום... Hag-(o) <3-E

אתה יודע שזה מה שכל המדריכים

טוענים שלא נכון? שהשאלות שם ישנות ולכן הן הרבה יותר קלות, ושהמטרה היא (חוץ מעוד הוצאה כספית) היא לגרום לאנשים לחשוב שהבחינה קלה ולא צריך הרבה להתכונן (שזה מה שרצו במקור)

S a s h o K

New member
וממתי מאמינים למדריכים? את לא...

מבינה שלמדריכים יש אינטרס (כלומר לחברה שבה את לומדת) לגרום לך לחשוב שהבחינה כל כך קשה שחייבים לעשות קורס הכנה, בתקווה שזה מה שתספרי לחברים שלך והם יבואו לעשות קורס בחברה שבה את לומדת... זה כל כך ברור...

בסופו של דבר

הכל עניין של מזל
מה שאומר- שקל/קשה זה דבר אינדיבידואלי

Hagai007

New member
ברור שהכל אידוודואלי...

אבל יש יחסית בחינות ולא יחסית לאנשים...כלומר יש בחינה שבממוצע של מה שיחשבו עליה 10 אנשים היא תהיה יותר קלה לבחינה אחרת...וגם כנראה תהיה יותר קלה לך... ו..טוב...הבחינות באוגדן יותר קלות אמנם אבל הכי קרובות לבחינה אמיתי כי אלו בחינות אמיתיות נטו! עובדה שביואל גבע ממליצים לקנות אותן ומדגישים את אמינותן (ויואל גבע ידוע וזה שהוא אמין...גם תסתכלו שהוא אורמ שהבחניות שלו יחסית טיפה יותר קשות מהרגיל (ביחס למכונים אחרים הם יותר קלות) אבל נבנו כך כדי לכסות מצבים אחרים שיש במבחן האמיתי כמו אלמנט הלחץ בזמן אמת וכו'.. וגם האתר פסיכו - שמנוהל ע"י מדריכים ותיקים וגםך הבלוג של אופיר אופיר - שהוא מדריך ותיק ביואל גבע אומרים ככה... אז עם כל הכבוד ל-מה שהמדריך שלך אמר או לא אמר...הבחינות האלה הן איכותיות ומשקפות נכונה (תעשי מינוס 20 נק'...ונראה לי שעל 15H ו16H לא צריך לעשות מינוס בכלל...אבל לא בטוח) בקיצר...המלצה שלי - תקני אותם כי הן ממש חשובות לתרגול. בהצלחה! Hag-(o) <3-E

תסכים איתי שגם אם יש כאלה

שלא עושים קורס- הם לומדים! לא נראה יש אדם שניגש על בליינד. לפי האנשים בפורום זה נע בין כאלה שלומדים מספרים של חברה אחת ועד אנשים לומדים מספרים של 4 חברות. אני אישית לא חושבת שהקורס כקורס נותן לי הרבה. כלומר ההסברים חשובים, אבל רוב העבודה מוטלת עליי כשאני מתרגלת. תכל'ס אם היה לי רק את הספרים, יש מצב שהייתי מסתדרת החברה אומרת את זה גם כי השאלות שאצלם בספרים הם שאלות שתוחקרו ושונו ומקורן בסימולצ', וכן כי הן ישנות. תחשוב שעם השנים הדרישות באונ' עולות ולכן גם מעלים את הבחינה אנחנו כל הזמן שומעים פטל נהיה זה נהיה קשה וכו' לכן לטעמי אין טעם לתרגל משהו שהוא לא עדכני אני לא חושבת שהחברה שאני עושה בה מצוינת. אני לא חושבת שיש חברה כזאת. לכל אחת יש יתרונוץ וחסרונות.

למעלה