סים מסע בין כוכבים

adr100

New member
תורידו את הקובץ וורד הזה.

וכמה תוספות שלא כתבתי: את הדוח"ות נשרשר כמובן בפורום. אפשר להיות כל גזע שרוצים, רק זה צריך להיות הגיוני, ואלא עם כן זה בעתיד אחרי וויאג´ר לא יכול להיות שתהיה גזע 8742

adr100

New member
ותצטרפו בתפקידים שלא תפסו

כל מי שעוד לא רשם מה התפקיד שלו, שיסתכל למעלה מה כבר תפוס, ותרשמו מה אתם.

adr100

New member
מה שיש ומה שנשאר - סיכום 2:

מה כבר תפוס: קפטן: NIV1 טייס ראשי: the linkin park קצין טקטיקל ראשי: CommandeRiker קצין מדעים ראשי: reformy קצין הנדסה ראשי: adr100 קצינת רפואה ראשית: טאשה יאר קצין ראשון: יוביוב הירוק או Chakotay (שניכם כתבתם, תחליטו בינכם) טבח: The Puppet Master או Banjo או SILVERFOX (תחליטו בינכם) הנדסה: The Puppet Master (אם הוא לא טבח). מה שנשאר: קצין מבצעים ראשי קצין בטחון ראשי חוץ מזה בכל מחלקה אפשר אנשים אחרים (אנשי בטחון נוספים, מהנדסים נוספים וכו´). וגם אם למישהו יש רעיונות לדמויות אחרות. תקראו את הקובץ וורד, ותציעו רקע לסים.

reformy

New member
לא, אפשר לנחש בקלות שאני...

...דתל"ש. הלוגין שלי בצבא היה רפורמי כי אז עוד הייתי דתי, אבל הייתי הכי "מֶקֶל" בין הדתיים, אז כולם קראו לי רפורמי. פעם הייתי צריך אפילו להסביר לרע"ן שלי שאני לא באמת רפורמי...

Chakotay

New member
אני מעדיף

להיות קצין ראשון עם יוביוב ירוק ירצה להיות קצין ראשון שישאיר הודעה ונדבר כבר.

טבח

זה תמיד היא החלום שלי להיות טבח בחלל ולהרעיל את הצוות במאכלים לא מוקרים ולשמוא אותם מנחשים מה זה מה

adr100

New member
תתחילו לרשום רעיונות לרקע של הסים

הנה דוגמא של סיפור רקע. זה לא משהו, ודורש שיפוצים, אבל רק שיהיה לכם רעיון למה הכוונה. השנה היא 2376, המלחמה בדומניון הסתיימה. או שלא. למודיעין סטאר פליט הגיעו ידיעות שהמייסדים נחלקים עכשיו לשתי קבוצות – המתונים, אלה שרוצים לחיות בשלום עם ה"מוצקים" מונהגים ע"י אודו. אך הם נמצאים בעמדת מיעוט. רוב המייסדים רוצים לסיים את העבודה שהפסיקו בה. הם מתכוננים במרץ לנסות שוב לכבוש את רביע אלפא. הפעם, הפדרציה תהיה מוכנה. סטאר פליט בדיוק השלימו את ספינת הקרב חדישה שבנייתה החלה שנתיים מוקדם יותר, ה u.s.s Orange ncc-1702. הספינה היא מסוג גלקסי והיא המתקדמת ביותר מסוגה. היא חמושה ב 13 משגרי טורפידות ו 10 מערכי פייזר, והמגינים החדישים שלה עמידים במיוחד. סטאר פליט מינו לספינה זו את הטובים ביותר שלהם – מקדטים מצטיינים באקדמיה ועד המפקדים המנוסים, מהמלחמה שהייתה. המשימה – להגיע לרביע גמא דרך חור התולעת שליד DS9 וגלות מה בדיוק מתכננים שם. הספינה מצוידת במכשיר הסוואה חדיש שאמור להיות בלתי ניתן לגילוי גם ע"י קרני טכיון, אבל הפדרציה לא יודעת הרבה על הקידמה הטכנולוגית שהשיגו בינתיים המשתנים החדשים. יש רק שמועות. יש כאלה שמספרים שיריה אחת מהנשק החדש שלהם מסוגלת להרוס כוכב שלם. יש כאלה המספרים שהם מסוגלים כעת לשלוט על המוח של כל גזע אחר ולגרום להם לעשות כרצונם. בכל מקרה, אלה רק שמועות. אנחנו צריכים לגלות את האמת. ואז להתגונן מפניה. זהו. אז תרשמו את הרעיונות שלכם, ותציעו הצעות איך לשפר סיפורים שאחרים כותבים.

למעלה