סים מסע בין כוכבים

israelitrekker

New member
סים מסע בין כוכבים

שלום! אם אתם אוהבים לכתוב, ואוהבים מסע בין כוכבים - אולי תאהבו לשחק בסימולצית מסע בין כוכבים. המשחק מתנהל בדוא"ל כאשר כל שחקן משחק דמות אחת והוא אחראי לה. מעין שילוב של משחק תפקידים וכתיבה יוצרת. אמנם אנחנו משחקים באנגלית אבל לא חייבים אנגלית מושלמת כדי לשחק. אם יש לכם רעיון לדמות מסוימת, נעשה כל שביכולתנו לעזור לכם לממש אותו. לפרטים אפשר להסתכל על אתר הבית של הספינה שלי או על הארכיב שלנו (כתובות למטה). כמו כן, אשמח לענות על כל שאלה שהיא בנושא. אורה

רגע אחד, שניכם!

????? reformy לא הבנתי למה התכוונת. איזה מספר? ולאורה- דווקא רעיון מגניב, מה שהצעת פה, אולי תמסרי עוד פרטים? מי / כמה משתתפים וכו... טאשה

reformy

New member
יותר מזה אי-אפשר...

דרך-אגב, הספינה זו הספינה החדשה של הצי, זו שמתפרקת ל-3, נכון?

israelitrekker

New member
עוד פרטים

אז ככה.. משתתפים כמה שרוצים. אחרי שמצטרפים לספינה עוברים מעין "אקדמיה" בה לומדים איך משחקים, אבל באופן כללי - אפשר להתחיל באופן מיידי. כל מה שצריך לעשות זה להחליט על דמות (מי היא, מה היא וקצת סיפור רקע), להבין מה קורה בעלילה ולקפוץ פנימה. אם את מעוניינת - תשלחי דוא"ל ל [email protected] או לכי לאתר ההצטרפות (למטה). אם את לא רואה תפקיד שמעניין אותך, תכתבי במה את כן מעוניינת ונשתדל לעזור לך. אורה

adr100

New member
אולי נתחיל ספינה משלנו

ואז נוכל לכתוב בעברית אם רוצים, ונחליט את כל החוקים בעצמינו. מי שרוצה שישרשר פה, ויכתוב גם איזה תפקיד הוא/היא רוצה. אם 2 רוצים אותו תפקיד נחליט יחד מי יקבל.

the linkin park

New member
אני רוצה...

להיות הטייס הראשי או קצין שמפקח על החיישנים והתקשורת כמו הארי קים בוויוג´ר.

reformy

New member
אני רוצה להיות...

קצין מדעים, או משהו דומה... ואם אפשר, אז בכלל להיות צ´יף (רס"ל) ולא קצין.

n i v1

New member
אוקיי- אז אני הקפטן

מהיום שמי פיקארד,זאן לוק. קפטן

adr100

New member
מה שיש ומה שנשאר:

מה כבר תפוס: קפטן: NIV1 טייס ראשי: the linkin park קצין טקטיקל ראשי: CommandeRiker קצין מדעים ראשי: reformy קצין הנדסה ראשי: adr100 מה שנשאר: קצין ראשון קצין מבצעים ראשי (חיישנים) קצין רפואה ראשי קצין בטחון ראשי חוץ מזה בכל מחלקה אפשר אנשים אחרים (אנשי בטחון נוספים, מהנדסים נוספים וכו´). וגם אם למישהו יש רעיונות לדמויות אחרות.

אני רוצה להיות הכיסא של 7

אבל אני לא חושב שיש לה כיסא (היא אף פעם לא יושבת), אז אני אהיה הקצין הראשון. ככה, אם תקרה "תאונה" (חיחיחי) לקפטן, אני אהיה הקפטן, ואגדיר מחדש את זכויות היתר של הקפטן, ו... טוב. זה יהיה אחר כך. בינתיים אני הקצין הראשון. הולך?

למעלה