סילק אפיל החדש

yaeloolik

New member
שלחתי לך מסר.

מקווה שבתוך החיים העמוסים שלך תמצאי זמן לקרוא את זה ולחשוב על מה שאמרתי...
.

TheWingedPig

New member
בנות!

אולי פשוט נסכם בזאת שהיו כמה אי הבנות וכמה דברים לא מסודרים, ונתחיל דף חדש, כשהפעם כל מי שמתחייבת, משתדלת לעמוד בזמנים? מה יתן לכן כל העצבים האלה והכעס? עדיף פשוט להתארגן מחדש, והפעם, מי שלא בטוחה במאה אחוז בעצמה, שפשוט לא תתחייב. הרי כל אחת פה יודעת מה היא הייתה אמורה לעשות, גם אם היא לא עשתה את זה בסוף... ולא לצאת בקריאות שכל מני דברים חוגגים פהD: (
,אותי זה שעשע) ואני חושבת שלא כ"כ הוגן ישר להתנפל על ספיר, אני בכלל לא מבינה איך היא מצליחה לשלב את הניהול של הפורום יחד עם הלימודים שלה (כל הכבוד לך!). אז יש לה דברים יותר חשובים על סדר היום. מה שכן, ספיר, אם הרגשת שאת בעומס, יכלת לבקש עזרה בהקלת העומס, לא?...לפחות באופן זמני:/

dinora12

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo175.gifאוקיי,קודם כל

מצטערת אם פגעתי,לא הייתה לי כוונה לפגוע,רק ניסיתי להראות שכל אחת עושה לפעמים טעות,וזהו. צדקת לגבי מה שאמרת,לא הערכתי מספיק,אין לי שום דבר נגדך,סכ"ה את עושה את מה שאת צריכה לעשות מעולה, ואם אפעם לא נהלתי פורום בעבר,אין לי זכות לדבר,סליחה. אני מקווה שאוכל לפצות בכך שאני אקח אחראיות על התחרות,רק אם אפשר בבקשה להסביר לי איך זה אמור לפעול ומה אצטרך לעשות.(במסרים כמובן) אני חושבת שיש לי יותר זמן לארגונים,זה לא שיש לי הרבה מה לעשות בחופש,ככה שאני אשמח לנהל את התחרות ולגמור איתה.
צריך שופטות לא? מי היו השופטות? שוב פעם,סליחה

InvisibleTouch

New member
כמו שאמרתי כבר ליעל,

"אני שמחה שלקחת את הזמן והסברת את עצמך. ... לכולנו יש נקודות שבירה." אני אודה לך בשם כולן אם תרצי לסגור את התחרות הזאת כמו שצריך, שלחי לי מסר ואני אדריך אותך:)

shanchan

New member
מגמת אומנות ../images/Emo47.gif. בהצלחה. ../images/Emo9.gif

דאמ, למה אין |רולז|? :/

broken winges

New member
../images/Emo207.gifקופצת לבקר...

מה נשמע? זוכרות אותי?D: באתי לראות מה נשאר מהפורום המדהים הזה,בעקבות המנהלת האפילו יותר מדהימה שלכן. 333> אז...מה נשמע?XDDDD *פעם,לפני...שנה..אולי פחות אולי יותר,הייתי פה,עונה לשם מעיין...לכל מי שתוהה לעזאזל מי זו המוזרה הזו*

dinora12

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo175.gifהכינוי מוכר לי ><

בטח ראיתי אותך כשהייתי קוראת סמויה D:

yaeloolik

New member
מעייני:]

חשבתי עלייך לפני כמה ימים!!
כל כך היה לי כיף תמיד לראות את הדוליז שלך. הן היו כ"כ מיוחדות:] נחמד לראות את הניק הזה בפורום.

tamaguchi girl

New member
../images/Emo89.gifמעיין! מקורה? D:

ראיתי אותך באיזו תמונה בבלוג אקראי בישרא בצד כזה ונזכרתי בך
נעלמת למלא זמן O: את עוד מכינה דוליז? [100ממות כמו תמיד..
]

broken winges

New member
D: הכל סבבה.

לא...הפסקתי להכין דוליז בסביבות התקופה שעזבתי..לא הולך לי יותר ;;

../images/Emo97.gifאובג'קשן אוברולד ../images/Emo88.gif

על הילדה הזאת המציאו את המילה "סופרקלהפרג'ליסטיקאספיאלידושי"

למעלה