סילק אפיל החדש

twofortoe

New member
סילק אפיל החדש

זה נורא יקר ולא נותנים לנסות בחנות. מישהי ניסתה אותו? כמה זה כואב לעומת שעווה והמכשירים הישנים?

shanchan

New member
אאל"ט חברה שלי קנתה כזה.

אם היא אכן קנתה אותו [היא אמרה שהוא עולה משהו כמו 600 שקל ושהוא כחול, אלה הפרטים היחידים שאני יודעת עליו], הוא מוריד שערות בצורה ממש טובה והיא אמרה שהוא נוח וטוב למדיי.

כואב, אבל מתרגלים

יש הבדל לעומת המכשירים הישנים, אבל לא גדול. באמת היית רוצה לנסות בחנות?0_X

tali289

New member
../images/Emo207.gif

התקבלתי למגמת אומנות(((:) טלי(האקונה מטטה לשעבר)

tali289

New member
מישהי פתחה תחרות ואז אמרת לא לפתוח תחרות

בגלל שאני לא סיימתי את מיס פורום דוליז,אז 2 בנות הציעו את עצמן,ואמרתי להן שיחליטו מי מבינהן תהיה האחראית.

yaeloolik

New member
אולי תרדו ממנה:|?....

בסדר אז היא עשתה טעות, אבל היא לא הסיבה שהפורום נראה כמו שהוא נראה... לא היה לה זמן והיא העבירה את האחריות למישהו אחר. אולי זה לא היה צריך לקרות מראש, אבל מה לעשות ככה יצא... היא עזרה לפורום גם כשהיו כאן 2 אנשים וחצי... בשביל מה סתם לבוא ולהטיף לה מוסר? מה זה ייתן?... פשוט תעבירו את זה למישהו אחר...

dinora12

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo175.gifנכון../images/Emo45.gif../images/Emo4.gif

לא נעים לי לאמר,אבל זה גם לא היה אחראי מצד ספיר לתת לנו את הפינה ואחר כך להזכר שהיא הבטיחה אותה למישהיא אחרת
בכ"מ-תרדו ממנה..אפשר פשוט להעביר למישהיא אחרת את הניהול של המיס דולי.

InvisibleTouch

New member
אוקיי!!

אז דבר ראשון, אם לא הייתי שולחת לטלי מסרים [והרבה!], וקופצת עליה כל פעם שהיא מציצה שניה לפורום, גם את ההעברה ההיא היא לא הייתה עושה. זה ממש מגעיל מצידכן פתאום להגיד שהיא המסכנה פה, ואני האשמה. במה אני אשמה?! שאני רוצה לסגור לכן את התחרות הזו כמו שצריך? אחרי שבנות כלכך השקיעו?! אני לא השתתפתי בכלל!!1 מצידי אל תסגרו אותה אתן לא עושות לי שום טובה:/ ומה זה החוצפה הזאת "גם את לא היית אחראית"?! כאילו, בואנה, עשיתי טעות אחת שלא זכרתי שזברה נוחרת כבר ביקשה ממני את הפינה!!:/ וביקשתי סליחה והגענו לפשרה. אתן כאלה מתסכלות לפעמים. אין לכן שום הערכה לשום השקעה ושום כלום. אני יכולה לשבת ימים שלמים ולסדר את הלינקים של הפורום, ולארגן לכן פעילויות ופינות ולהביא בנות חדשות ואת כל הדברים האלה, ושום תודה ורק תלונות, זה ממש ממש לא יפה מצידכן. יש לכן משהו להגיד נגדי?! אמרתי לכן אלף פעם תשלחו לי מסר, אבל למה הכל בהתלהמות כזאת ועל גבי הפורום? אוף.

yaeloolik

New member
אף פעם לא האשמתי אותך

ולהיפך אני חושבת שאת עושה עבודה מצוינת.. מה שכן באף שלב לא אמרתי שהיא מסכנה... באותה מידה שאת מרגישה שמאשימים אותך גם היא בטח מרגישה שמאשימים אותה... ובאותה מידה שאת עשית טעות גם היא עשתה טעות. ובאותה מידה שאת תוקפת אותה, תוקפים אותך בחזרה (אני מקווה ששלא תקפתי..! אם כן את יכולה להגיד לי ואני מצטערת
). מה שכן אני חושבת שמי שאמרה לך שלא היית אחראית לא ניסתה לתקוף אלא לגרום לך להבין שגם את עושה טעויות... בכל מקרה מה שאני מנסה להגיד זה שאף אחד לא מסכן ואף אחד לא אשם. העניין הוא שכשאנשים כן מנסים לעשות משהו זה גורר תגובות. בעיקר אם הם לא מצליחים. לדוגמא אם פעם תפספסי את הפינה שלך אנשים יגידו לך שאת לא אחראית, ואם פעם תתבלבלי אנשים ייכעסו עלייך. זה משדר שאין טעם לנסות כי על כל טעות יישר ייתקפו אותך. ושוב אני אזכיר- טלי ניסתה. גם אם היא פרשה, וגם אם לא הלך לא משנה מאיזה סיבות, היא ניסתה. לפחות היא התחילה משהו. אולי כדאי שנפתח שירשור "אני רוצה" כדי שאנשים לא ירגישו שלוקחים אותן כמובן מליו... >__>

InvisibleTouch

New member
:)

אני שמחה שלקחת את הזמן והסברת את עצמך. אני מסכימה איתך אבל לכולנו יש נקודות שבירה.

tali289

New member
מסר אחד בדיוק!!

אלוהים.הפורום הזה נהיה כ"כ מגעיל. מה נסגר איתכן?! אוקיי,אז לא פתחתי את התחרות, פשוט הגועל חוגג כאן. איכ

yaeloolik

New member
טלי,

זה שמגנים עלייך לא אומר שהיית בסדר... בתכלס הייתה לך אחריות. יש דרכים להגיד דברים. "פשוט הגועל חוגג כאן" זאת לא בדיוק האפשרות הנבחרת. תתחילי להירגע:/.

tali289

New member
וול מצטערת שיש לי חיים.

אוי,הייתה לי אחריות ואל עשיתי אותה. כאילו שמישו ימות מזה. תמחקו את ההודעות עם זה מה שבזין שלכן. ולא,אני לא ארגע,עשיתן מזה סיפור. פאקינג לא פתחתי תחרות!!

למעלה