סילבסטר...

Hegze

New member
זה בולשיט

חוצמזה.. שחוגגים ביכלל את המוות שלו כאילו.. זה בתאריך המוות שלו. לא מתיי שהוא נולד בכל מיקרה כתבתי את זה כבר בשרשור הזה אני אכתוב שוב קראו את זה: http://www.ynet.co.il/yaan/0,7340,L-25052,00.html

גילי מתוקה מה המצב?

מה קורה איתך ,איך החיים? אני סתם מזבלת בשכל,כי אני עייפה אבל לא נורא תסלחי לי בכל זאת? בקיצור אם את יוצאת אז תהני(שלא כמוני,זכיתיבמשמרת בייביסיטר)!! אני יודעת ששאלתי אותך כבר את השאלה אבל איך קוראים לאחות של ניב טובול? אני פגשתי אותה גם ביוסי יפה וגם בחנוכה אבל אי לי מושג איך קוראים לה. בכל מקרה אני אשלח לך את התמונה שלך מחנוכה ובתקווה שתשרפי את התמונה שלי...

Hegze

New member
זה מצחיקק באמת

מכל המדינות בעולם דוקא פה דואגים לשבח את השם שלו בכל העולם לא קוראים לזה ככה ביכלל פשוט the new year! משעשע לא?

just stav

New member
אה...

אני הכי הייתי רוצה להיות עם ניר שלי...
וזה כמעט קרה... אבל הוא היה צריך ללכת ב-23:36 כי אז הגיע האוטובוס האחרון שלו... מבאס קצת אבל לא נורא. היו לנו כמה שעות קסומות יחד. חברים- שתהיה לכולנו שנה נהדרת!!! אני יוצאת להפקה של קולנוע. חוזרת עוד כמה ימים. אגב, סתם בא לי לציין, גם אני חוגגת את השנה החדשה, לא את הסילבסטר...
יום טוב לכולם Love סתו

בחצות הייתי שמח להיות במיטה בבית

אבל הייתי בשק שינה הקצר מידי בבסיס.

kedeman

New member
זה לא שהשק שינה קצר מדי!

זה אתה ארוך מדי!!!! אז מה שלומך עמרי? איך המרגש בצבא? איך אתה מסתדר? תודה שאתה מתגעגע לפורום!

מפחיד? לא ממש

אנשים שמשתינים לתוך בקבוקי קולה ושומרים אותם כבר לא מפחידים אותי, אז בטח שלא כמה שאלות. בגדול אני בסדר גמור אם מתעלמים מהעובדה שאני חולה וצולע. בסה"כ זו טירונות 02, אז אין יותר מידי מאמצים גופניים (או כמו שאמר המפקד שלי:"מה אתם מתלהבים מעצמכם, אפילו לא רצתם") או שכליים. אתמול היה טקס השבעה, וביום שני אני מסיים את הטירונות ואז יתחיל השירות האמיתי שלי. היום סוף סוף אחרי חודש הייתי בקן והיה ממש נחמד.

פIלי

New member
נו

סתם חוגגים את זה כי זה סיבה למסיבה, זה לא שמעניין מישהו מה התאריך ואיזה קדוש מת היום.. והשם שאיתו הייתי רוצה להיות בחצות (למרות שכבר עבר) שמור במערכת, למרות שהייתי מסתפק באנג'לינה.

למעלה