סילבסטר...

go golan go

New member
סילבסטר...

טוב, אז יש לי איך לצאת למסיבה (כי צור חמוד...) סקר: עם מי הכי הייתם רוצים להיות בחצות??? ושתפו פעולה אנשים, או שאני ארביץ לכם!!! ולכו על זה: מפורסמים מהארץ והעולם, דמויות מצויירות, חבר דימיוני מגיל 3...

go golan go

New member
ילד! תרגיע!

אני לא התכוונתי שאנשים יכתבו עכשיו!!! אני יודעת שאין פה כמעט אף אחד. אבל אתה יוגע, אפשר להגיב על זה גם מחר, מחרתיים, ועוד שבועיים אם למישהו ממש בא!!!! טוב? יופי!

kedeman

New member
SMILE

אנשים נורא עצבניים לפעמים... עם מי אני רוצה להיות בחצות? אם הייתי יודע אז הייתי מנסה שזה יקרה אם אנחנו מדברים על דמיון ראיתי סקר שאמר שרוב הגברים היו רוצים להיות עם אנג'לינה ג'ולי אני בעד!!!! אני גם רוצה את אנג'לינה!

THE sky angel

New member
דווקא אני פה...

כי יש לי מתכונת מחר בהסטוריה... אבל אין לי משו מיוחד ושנון לכתוב... אולי עם אהובי המסתורי אבל... אפילו הוא לא יודע מרוב שזה מסתורי אז.. חבל.

למה "בשם כל הקדושים" אתם חוגגים

סילבסטר?!?!?! חג לא יהודי על שם בנאדם שעינה ,רצח וטבח ביהודים! אם היו קוראים לזה חג היטלר גם אז הייתם חוגגים?!?! ובלי כל קשר- בחצות הייתי רוצה להיות עם חבר שלי [כן שי, אפילו שהוא מצחין...] ערב טוב

kedeman

New member
וואלה לא התכוונתי להגיב....

לא חשבתי אפילו לומר את זה לא רק זה אפילו לקח לי כמה שניות להבין מי זה חבר שלך סילבסטר לא בא לי לחגוג ערב השנה החדשה האזרחית החדשה אין לי בעיה לחגוג תאריך מאוד מאוד שימושי למה לא לחגוג כשהוא מתאפס פעם בשנה ואני ציני אני עוד מסוגל לחגוג את חג ההיטלר אם תרצי אני מוכן להעלות לפה רעיונות של מה יהיה הייחוד של החג הזה על כל שאר החגים

ה9.12 א' בטבת למה את שואלת?

ואם את חותרת לאן שאני חושבת , אז כן, אני משתמשת בתאריך עברי אני מוכנה להראות לך את המחברות שלי. וחוץ מזה, מילא לחגוג את ראש השנה האזרחית , אבל סילבסטר [אנחנו היחידים שקוראים לזה ככה]?

ראיתי אצל חברה שלי משהו שהמד"בית

שלה נתנה לה.. דף עם הכותרת "חומר למחשבה". כתוב שם על מה זה בעצם הסילבסטר.. מאיפה זה התחיל (במקור היה רק את ראש השנה האזרחית.. קראו לזה סילבסטר בגלל ה"חגיגות" שהתקיימו בעולם בהנהגת האפיפיור סילבסטר הראשון בערב השנה האזרחית החדשה) אז היה שם ריבוע שבו היה כתוב קטע קצת ואז : "אם היו קוראים לזה חג היטלר היית חוגג?" כתוב שזה הופץ באינטרנט

למעלה