סילבסטר!

פפפפפפפפפפפפפפפDDDDDD:

מצחיק!!!!! פשוט אצלנו יש קטע של מסיבות י'-יב'. אז יש מסיבת סילבסטר באחר מהקיבוצים.. ופשוט פול לא מתכננים על להגיע.

סילבסטר

איך אתם מסכמים את השנה?נחמדה ביותר! הגשמתי חלום[להיות מדריכה],חלום שחלמתי אותו כל השנים והוא התגשם
מה האירוע העיקרי שתזכרו מהשנה האחרונה?אני חושבת שאת הקורס משצים-הכרתי שם אנשים מדהימים! שאני לא שומרת איתם כל כך על קשר וחבל לי
וכמובן האתגר וכל השנת קורס
והחנוכ"ד שנכנס לפני שבוע
איפה חגגתם את הסילבסטר שנה שעברה?זה גרוע :[ בבית עם גלי
חחח ראינו טרויה! עצוב :[ מה המטרות שלכם לשנה הלועזית הקרובה?וואו יש מיליוןןן -100 חניכים+שכב"ג בצפונבורי -12 חניכים לפחות אצלי בקבוצה בצפונבורי -
וכמובן- איפה אתם חוגגים את הסילבסטר?אין לי שמץ יש עם מי?לא :[

dragonit12

New member
לא נראה לי...

איך אתם מסכמים את השנה?אני יותר הולכת על פי העברי אז ככה ש... אבל ככה בתכלס..עבר=\ואני שמחה שעבר.. מה האירוע העיקרי שתזכרו מהשנה האחרונה?את הרוב..ולא בא לי כל כך לזכור ת'דברים האלו..
איפה חגגתם את הסילבסטר שנה שעברה?לא חגגתי לא חוגגת את זה...הוא הרג יהודים למה שאני אחגוג את זה?! מה המטרות שלכם לשנה הלועזית הקרובה?לחיות בשקט..או שלא.. וכמובן- איפה אתם חוגגים את הסילבסטר?לא חוגגת...ההסבר למעלה:) יש עם מי?------ בכל מקרה תהנו לכם:)

לא הדבר הכי אהוב עלי.

איך אתם מסכמים את השנה? שנה די מעצבנת. בחצי הראשון שלה (שהייתי בט') היה לי ממש גרוע, מכל מיני תחומים...לימודים, בריאות... בחיצ השני שלה (יותר נכון שלושה החודשים האחרונים) מבחינת לימודים בקושי היו בעיות, השתפרתי ברמות, אבל מבחינה בריאותית...וואהוואה. מלא בדיקות, אבן בכליה, ניתוח לריסוק האבן, פעמיים אשפוז בביתחולים. עכשיו רק נשאר עוד משהו קטן בשביל לראות מה לא בסדר עם הבטן שלי והכלללל נגמר. מה האירוע העיקרי שתזכרו מהשנה האחרונה? אממ..נראה לי שאת כל מה שקרה לי עם הכליות...חח זה משהו שאיאפשר לשכוח. אה כן, ואת הגיחה של כיתה ט' (נו מה, היא הייתה ב-2006!!). זה היה משו...למרות שלא הרגשתי טוב רוב הזמן, אבל היה אחלה. איפה חגגתם את הסילבסטר שנה שעברה? אממ..נראה לי שבבית, במיטה, ישנה
מה המטרות שלכם לשנה הלועזית הקרובה? להצליח יותר בלימודים, שלא יהיו לי עוד בעיות בריאותיות, כמה שפחות ביקורים בבתיחולים. אה כן, חבר
טוב, זה די צפוי....חח וכמובן- איפה אתם חוגגים את הסילבסטר? אממ...אין לי מושג. אני לא יודעת אם ירשו לי בכלל..כי בכל זאת, לימודים אחרי זה. אם כן ירשו לי אז אני גם לא יודעת...נברר עם החבר'ה מה הם עושים וככה נקבע כבר. יש עם מי? אממ....אולי [?] שנה טובה ומלאה בהצלחות לכולנו!!!

אממ...נראה לי שיכול להיות שיהיה שינ

*שינוי.... בקשר למה שאני אעשה בסילבסטר השנה
ובקשר למי שאני אהיה איתו...חחח ייאי

Nakuro

New member
../images/Emo215.gif.

איך אתם מסכמים את השנה? בסדר...יותר מידי שינויים מה האירוע העיקרי שתזכרו מהשנה האחרונה? חברה שלי מגיל 4 עזבה לקנדה
איפה חגגתם את הסילבסטר שנה שעברה? ישנתי מה המטרות שלכם לשנה הלועזית הקרובה? לשרד? וכמובן- איפה אתם חוגגים את הסילבסטר? בשינה יש עם מי? שמיכה XD

שגיא 1991

New member
אוקיי

איך אתם מסכמים את השנה?הייתה שנה יחסית לקודמות, אחת הטובות ביותר מה האירוע העיקרי שתזכרו מהשנה האחרונה?נסיעה עם 12 ילדים לשבועיים לצרפת בלי הורים איפה חגגתם את הסילבסטר שנה שעברה?במיטתי מה המטרות שלכם לשנה הלועזית הקרובה?לשפר את כל מה שאפשר. וכמובן- איפה אתם חוגגים את הסילבסטר?לא יודע יש עם מי?הייתי שמח עם מישהי ספציפית.

Under the GUN

New member
והו! סילבסטר...

תכלס סתם נתנו לנו יום חופש מהבצפר איך אתם מסכמים את השנה? חרא מה האירוע העיקרי שתזכרו מהשנה האחרונה? סוף כיתה ט'... היה התקופה הכי טובה בחיים שלי איפה חגגתם את הסילבסטר שנה שעברה? בבית מה המטרות שלכם לשנה הלועזית הקרובה? אנאערף? לישון... וכמובן- איפה אתם חוגגים את הסילבסטר? בבית יש עם מי? כן
עם הפלייסטיישן

noname202

New member
נמנמנמ

אך אתם מסכמים את השנה? חביבה. שנה שעד להתחלה שלה תפסתי ממנה תמיד כשנת מעבר כזאת
ט'-י', הדרכה, תיכון, 15... במבט אחורה, היא סתם שנה שעברה מהר מה האירוע העיקרי שתזכרו מהשנה האחרונה? ממ, קשה לסווג את זה בתור אירוע.. אולי הפעולה הראשונה שהדרכתי בה איפה חגגתם את הסילבסטר שנה שעברה? האמת שלא זכרתי עג שראיתי אצל אורנית
הדחקות
מה המטרות שלכם לשנה הלועזית הקרובה? ממ אז ככה 8-10 חניכים חתיכים לצאת 100 לפחות לצפונבורי [לא שנראה שזה עומד להתגשם..
] להיות יותר עוזרת לאחים שלי ובבית D: ולהפוך לבנאדם מרושע יותר ממה שאני עכשיו [=לרקום פעולות מרושעות] וכמובן- איפה אתם חוגגים את הסילבסטר? ממ, לא יודעת? D: יש עם מי? ממ, נועוקי? D: [דאבל פקאצות שלי תפוסות
אני כ"כ גאה בהן
]

עונה ../images/Emo13.gif

איך אתם מסכמים את השנה? היה טוב וטוב שהיה
מה האירוע העיקרי שתזכרו מהשנה האחרונה? זכייה בתחרות[?] איפה חגגתם את הסילבסטר שנה שעברה? עם הבנות
מה המטרות שלכם לשנה הלועזית הקרובה? להצליח במה שאני רוצה חוגגת את הסילבסטר עם החבר
איפה? כנראה אצלו.לא בטוח..

Gadook

New member
לפחות לא יהיה כמו שנה שעברה?

איך אתם מסכמים את השנה? חזקה
היה המון. אנשים, משפחה, בצפר.. פשוט שנה עמוסה, עדיין לא החלטתי אם זה היה טוב או רע. מה האירוע העיקרי שתזכרו מהשנה האחרונה? קורס מד"צים, בערך הדבר הכי משמעותי (לטובה) שעברתי. איפה חגגתם את הסילבסטר שנה שעברה? אצל חברה ביבנה, היה הלילה הכי גרוע בערך של השנה שלי
מה המטרות שלכם לשנה הלועזית הקרובה? חניכים, להפסיק לחפש, לא לרדת ל4
, לעבור. וכמובן- איפה אתם חוגגים את הסילבסטר? לא ידוע
או ביבנה או אצל חברים במקום אחר. יש עם מי? לא, אני כבר באמת מתחילה להתייאש מבנים.

תמיר1991

New member
2006../images/Emo26.gif

איך אתם מסכמים את השנה? היו לי טובות יותר, אבל האמת? אין יותר מדי תלונות. 2005 הייתה השנה הכי טובה בחיים שלי עד היום, ככה שזה היה רף גבוה מאוד ל- 2006 שלא, לא נשבר... אבל נקווה ש- 2007 תהיה טובה יותר
מה האירוע העיקרי שתזכרו מהשנה האחרונה? היום הראשון ובעיקר היום השני בניצנה, טיול שנתי של שלושה ימים שהיה לנו בסוף ספטמבר. אחד האירועים הכי יפים והכי פחות יפים בכל שנותי...
איפה חגגתם את הסילבסטר שנה שעברה? בבית, אני חושב. לפני שנתיים יצאתי, אבל זהו, בבית כל השנים... לא יצא לצאת, כי עם עוד בנים ואפילו כשיש עוד בנות זה די עלוב, ולא הלך לי עם בנות כ"כ [וגם לא ממש הולך
], אז... בבית.
מה המטרות שלכם לשנה הלועזית הקרובה?
קודם כל, חָבֶרַה.
לקבל ציונים יפים בבגרויות שאני איגש אליהן. למתמטיקה וערבית לא בטוח שאיגש, אבל "ציונים יפים" זה 95 סופי (ומעלה, כמובן) בהיסטוריה, 90 סופי באנגלית ו- 80 סופי בלשון... כאילו, כמה נקודות מתחת לציונים האלה ואני לא אתבאס, אבל הרבה פחות כבר יהיה מעפן.
לסיים את שנה"ל תשס"ז באו"פ בצורה ראויה, כלומר, לשמור על ההצטיינות [רוצה עוד הצטיינות דיקן!
].
להתחיל יפה את כיתה י"א.
פשוט ליהנות מכל מה שאני עושה
וכמובן- איפה אתם חוגגים את הסילבסטר? יש עם מי? אין עם מי, אז... כנראה שלא חוגג. אולי ניפגש כמה חברים, אבל בגדול זה פתטי בלי בת אז... לא נראה לי. והכי חשוב, שנה אזרחית טובה לכולנו!
תמיר.

FartherAway

New member
:)

איך אתם מסכמים את השנה? וואי. שנה מוזרה, אבל מהכל יצא משהו טוב בסופו של דבר. :) מה האירוע העיקרי שתזכרו מהשנה האחרונה? התקף לב של סבא שלי. סובב לי הכל ב180 מעלות. איפה חגגתם את הסילבסטר שנה שעברה? לא זוכר, כנראה עם חברים או משהו. מה המטרות שלכם לשנה הלועזית הקרובה? יותר מדי. וכמובן- איפה אתם חוגגים את הסילבסטר? אין לי מושג. יש עם מי? עצמי? :)

עונה!

איך אתם מסכמים את השנה? אממ בסך הכל אחלה שנה תמיד יכול ליהיות יותר טוב מה האירוע העיקרי שתזכרו מהשנה האחרונה? מישהו שפגשתי ועשה לי את החופש איפה חגגתם את הסילבסטר שנה שעברה? האמת לא זוכרת או שלא חגגתי או שעם חברות מה המטרות שלכם לשנה הלועזית הקרובה? להמשיך להפיק מהחיים את הכי הכי ולהנות! וכמובן- איפה אתם חוגגים את הסילבסטר? סרט+ ארוחה יש עם מי? מישהו חדש בפוטנציאל :)

למעלה