2006../images/Emo26.gif
איך אתם מסכמים את השנה? היו לי טובות יותר, אבל האמת? אין יותר מדי תלונות. 2005 הייתה השנה הכי טובה בחיים שלי עד היום, ככה שזה היה רף גבוה מאוד ל- 2006 שלא, לא נשבר... אבל נקווה ש- 2007 תהיה טובה יותר
מה האירוע העיקרי שתזכרו מהשנה האחרונה? היום הראשון ובעיקר היום השני בניצנה, טיול שנתי של שלושה ימים שהיה לנו בסוף ספטמבר. אחד האירועים הכי יפים והכי פחות יפים בכל שנותי...
איפה חגגתם את הסילבסטר שנה שעברה? בבית, אני חושב. לפני שנתיים יצאתי, אבל זהו, בבית כל השנים... לא יצא לצאת, כי עם עוד בנים ואפילו כשיש עוד בנות זה די עלוב, ולא הלך לי עם בנות כ"כ [וגם לא ממש הולך
], אז... בבית.
מה המטרות שלכם לשנה הלועזית הקרובה?
קודם כל, חָבֶרַה.
לקבל ציונים יפים בבגרויות שאני איגש אליהן. למתמטיקה וערבית לא בטוח שאיגש, אבל "ציונים יפים" זה 95 סופי (ומעלה, כמובן) בהיסטוריה, 90 סופי באנגלית ו- 80 סופי בלשון... כאילו, כמה נקודות מתחת לציונים האלה ואני לא אתבאס, אבל הרבה פחות כבר יהיה מעפן.
לסיים את שנה"ל תשס"ז באו"פ בצורה ראויה, כלומר, לשמור על ההצטיינות [רוצה עוד הצטיינות דיקן!
].
להתחיל יפה את כיתה י"א.
פשוט ליהנות מכל מה שאני עושה
וכמובן- איפה אתם חוגגים את הסילבסטר? יש עם מי? אין עם מי, אז... כנראה שלא חוגג. אולי ניפגש כמה חברים, אבל בגדול זה פתטי בלי בת אז... לא נראה לי. והכי חשוב, שנה אזרחית טובה לכולנו!
תמיר.