סילבסטר!

סילבסטר! ../images/Emo136.gif

עוד 4 ימים, מתחלפת לה השנה. אז שאלון קצר; איך אתם מסכמים את השנה? מה האירוע העיקרי שתזכרו מהשנה האחרונה? איפה חגגתם את הסילבסטר שנה שעברה? מה המטרות שלכם לשנה הלועזית הקרובה? וכמובן- איפה אתם חוגגים את הסילבסטר? יש עם מי? שנה טובה כולם!:)

Aline In Chains

New member
../images/Emo136.gifשלי:]

איך אתם מסכמים את השנה?
אחלה שנה:] מה האירוע העיקרי שתזכרו מהשנה האחרונה?
אין לי מושג.. איפה חגגתם את הסילבסטר שנה שעברה?
לא חגגתי שנה שעברה.. מה המטרות שלכם לשנה הלועזית הקרובה?
לאדעת.. וכמובן- איפה אתם חוגגים את הסילבסטר?
לא יודעת עדיין.. יש עם מי?
כן

MoonyAvFreak

New member
מי2

איך אתם מסכמים את השנה? לא רעה. יותר טובה משנה שעברה. מה האירוע העיקרי שתזכרו מהשנה האחרונה? אממ הביקור בספרד וגםם היה לי חבר ראשון חח איפה חגגתם את הסילבסטר שנה שעברה? לא זוכרת מה המטרות שלכם לשנה הלועזית הקרובה? לשפר את החיים שלי ולא להייות שליליל להכל. וכמובן- איפה אתם חוגגים את הסילבסטר? לא נראלי שאני חוגגת יש עם מי?^^

זונע

New member
אני

איך אתם מסכמים את השנה? חרא!!!! מה האירוע העיקרי שתזכרו מהשנה האחרונה? ממש כלום...שעמום טוטאלי איפה חגגתם את הסילבסטר שנה שעברה? לא חגגתי מה המטרות שלכם לשנה הלועזית הקרובה? לעבור תבגרויות ולהתחיל לקחת את עצמי בידיים וכמובן- איפה אתם חוגגים את הסילבסטר? בבית יש עם מי? עם הטלוויזיה

אבל אנ'לא מתבייש באהבה שלי

אפילו שנהייתי מכור.. לסיכון ששואף לאפס.. כן אה? איך אתם מסכמים את השנה? בתזונה!:) מה האירוע העיקרי שתזכרו מהשנה האחרונה? יותר מדי. קורס מד"צים, פסח, סוכות, חנוכה. P: איפה חגגתם את הסילבסטר שנה שעברה? בגן יבנה(ישוב באזור). מה המטרות שלכם לשנה הלועזית הקרובה? בעיקר לתפוס את עצמי בידיים מבחינה לימודית. וכמובן- איפה אתם חוגגים את הסילבסטר? גן יבנה(מוכר קצת:|) יש עם מי? הפעם כן

P i x i e s

New member
וואה. ../images/Emo10.gif

בדיוק חשבתי על זה. השנה הייתה (כמו כל שנה שאני מסכמת
) שנה מעולה. אפילו הכי טובה. אני מרגישה שממש ממש התבגרתי. אז קודם כל, פוטרתי ממעריב לנוער אבל אני בהמון פרוייקטים אחרים. התחלתי לעשות ספורט, אני מתחילה להשקיע בלימודים.. קיבלתי את הפורום!
והכרתי המון אנשים חדשים. באמת הייתה אחלה שנה. הדבר שאני הכי אזכור? הקיץ. משום מה תמיד בקיץ קורים כל הדברים שמשפיעים עליי, אז כרגיל זה קרה, ואני תמיד אזכור שאהבתי חתיכת חרא. לפחות זה לימד אותי משהו. שנה שעברה הסילבסטר היה בדיוק יום לפני הכנס הסניפי (שאחריו נבחרתי לתפקיד!
), חגגנו כמה אנשים אצל מישהו. לא היה משהו. אני לא יודעת איפה ועם מי אני חוגגת, אבל הייתי רוצה שלשם שינוי יהיה לי דייט. אין כל כך עם מי, נראה לי. יש מישהו אחד אבל לא נראה לי שהוא בקטע. יש עוד מישהו שהוא לא גר פה ואני לא בטוחה שיהיה לי איך להגיע (וזה אם הוא בכלל יסכים, פחח). לא יודעת. חיבוק?

../images/Emo24.gif

אל תשבי ותחכי שמישהו יגיע. תמשיכי לחיות כרגיל- בסוף הוא יגיע. אל תדאגי, תהיה שנה בתזונה. מילה שלי.:)

dragonit12

New member
../images/Emo24.gif

ועוד מלאנטלאפייייםם
יםםם אממ... פוטרת ממעריב לנוער?! מותר לדעת מה היית שם?!

P i x i e s

New member
../images/Emo47.gif../images/Emo204.gif ניקיתי את השירותים שם.

מה אפשר לעשות במעריב לנוער?

חצילע

New member
איזה דבר מבאס זה סילבסטר,

אם אין לך בן זוג.
איך אתם מסכמים את השנה? די גרועה האמת. מה האירוע העיקרי שתזכרו מהשנה האחרונה? מממ. לא יודעת. נראלי את היומולדת שלי שהייתה הכי טובה בעולם.
איפה חגגתם את הסילבסטר שנה שעברה? לא חגגתי.]; מה המטרות שלכם לשנה הלועזית הקרובה? אינלי שמץ. וכמובן- איפה אתם חוגגים את הסילבסטר? אינלי מושג. יש עם מי? X.

../images/Emo71.gif

איך אתם מסכמים את השנה? מה האירוע העיקרי שתזכרו מהשנה האחרונה? אממ ת'קטע שאבא הביא לי ת'גיבסון SG סטאנדראט
איפה חגגתם את הסילבסטר שנה שעברה? בבית מה המטרות שלכם לשנה הלועזית הקרובה? לא יודע ><'' וכמובן- איפה אתם חוגגים את הסילבסטר? לא יודע יש עם מי? לא יודע

linkintrance

New member
מיין..

אהההה איך אתם מסכמים את השנה?נחמדה, בסדר כזאת מה האירוע העיקרי שתזכרו מהשנה האחרונה?הקיץ, המון בת"א
איפה חגגתם את הסילבסטר שנה שעברה?בבית מה המטרות שלכם לשנה הלועזית הקרובה?לימודים..להצליח, אעההה ועוד על מני תחומים אישיים וכמובן- איפה אתם חוגגים את הסילבסטר?מרכז כרמל, עם חברים.. יש עם מי?לא
היה עד לפני שבועעעעע(זבבבללל)

dragonit12

New member
../images/Emo24.gif

אויי באסה.. אבל לא נורא.. יבוא אחד אחר יותר טוב ממנו:)

LilTink

New member
אללה סילבסטר. חה.

איך אתם מסכמים את השנה? ראיתי טובות הרבה יותר.
מה האירוע העיקרי שתזכרו מהשנה האחרונה? המוות של שרפּי.
איפה חגגתם את הסילבסטר שנה שעברה? לא זוכרת.
מה המטרות שלכם לשנה הלועזית הקרובה? לא לפה.
וכמובן- איפה אתם חוגגים את הסילבסטר? אנערף.
יש עם מי? עם הדר, אני מניחה. ואולי גם עם חברים.

B a m b o o k

New member
><

איך אתם מסכמים את השנה? אממ נפלאה! הכרתי המוןהמון אנשים חדשים (את פורום שייגעצ ז"א). הייתי מלא בת"א. המון הופעות, מפגשים, דיסקים חדשים. כן ירבו שנים כאלה... מה האירוע העיקרי שתזכרו מהשנה האחרונה? אממ וואו יש המון. קשה לי איפה חגגתם את הסילבסטר שנה שעברה? אני לא חוגגת סילבסטר. אבל באותו יום הייתי במפגש
מה המטרות שלכם לשנה הלועזית הקרובה? להתחבר ליותר אנשים מעכשיו. וכמובן- איפה אתם חוגגים את הסילבסטר? אני לא חוגגת סילבסטר. סתם עוד יום. יש עם מי?

טל קארי

New member
../images/Emo214.gif HAPPY new YEAR!

איך אתם מסכמים את השנה? השנה שבה למדתי הכי הרבה מה אני ומה אני רוצה מה האירוע העיקרי שתזכרו מהשנה האחרונה? אהבה נכזבת כואבת איפה חגגתם את הסילבסטר שנה שעברה? אצל חברה בית הלכנו לקניוןן ואח"כ ישנתי אצלה [שום נטיות מיניות] מה המטרות שלכם לשנה הלועזית הקרובה? להיות בן אדם טוב יותר, להצליח בלימודים, ואיתו-מקווה... וכמובן- איפה אתם חוגגים את הסילבסטר? לא יכולה לחגוג-יש לימודים..=\ יש עם מי? בעיקרון איתו, אבל יש בצפר.....

למעלה