סילביה

רמיו12

New member
סילביה

לפני יומיים עשיתי ניקוי חיצוני של שאריות לראש המכונה ,כולל פירוק המסננת.מה שהצריך השכבה והפיכת המכונה.אממה מאז היא הפסיקה להקציף.משהוא יכול להגיד לי מה הסיבה,לפני שאני שולח אותה לנני?

כנראה שיש נתק או מפסק הקיטור תקול

נתק את המכונה מן החשמל ופתח את המכסה העליון של המכונה ובדוק אם לא התנתק אחד מחותי החשמל בפנים.
אזהרה: אל תנסה לפתוח את המכונה כאשר זו מחוברת לחשמל וכאשר היא חמה!!! כמו כן אם אינך מוצא נתק או משהו תקולח, אני חושב שרצוי שתפנה למעבדה.

רמיו12

New member
סילביה

פתחתי וראיתי שהכל מחובר,ובזמן ההרתחה יש רעש בעבוע.נכניס אותה לאשפוז. תודה

dudi4321

Active member
שאלה

לא יכולה להיות אפשרות שבגלל ההיפוך נסתם איזה מעבר או דיזה עם אבנית? ואולי דרוש ניקוי בלבד?

האמת שאתה צודק...

אולי סתם יש סתימה של חלב שהתייבש בחריר של צינור המקציף?!...
אולי כי הבחור הפך את המכונה זרמו חלקיקי אבנית גדולים וסתמו מעבר כל שהו ויכול להיות שסתם צינורית ההקצפה סתומה...

דרך אחת לדעת היא, להפעיל את הקיטור ולתת לה להתחמם לקיטור, להפעיל את המכונה ללא ידית חליטה ולראות אם יוצאים מים מראש החליטה מעורבים עם הרבה קיטור ובפריצה חזקה... יכול להיות באמת שהמכונה מחממת לקיטור אבל זה אינו מצליח לצאת רק מצינור ההקצפה.

רמיו12

New member
יש יציאה של מים מהראש

כנראה שיש סתימה,בברז או באחת הצנורות.היא בדרך למעבדה.

חכה לפני מעבדה...

בדוק אם אין סתימה של חלב מיובש בחריר שבקצה צינור הקצפה.
לא שאלתי אם יוצאים מים מהראש... שאלתי אם כאשר מחממים את המכונה לקיטור ואז לוחצים עם הפעלת המשאבה , יוצא מהראש מים מעורבים בהרבה קיטור. כי אם כן זה יראה מאוד דבילי כשתשלם 250 שקל על ניקוי של קצה צינורית ההקצפה עם סיכה.....

רמיו12

New member
סליחה על התגובה המאוחרת.

לא יצא לא מים ולא קיטור כלום . נפרדתי מ- 300 ש'ח כולל פילטר.

למעלה