סילאט חברים, סילאט...

Tonjin

New member
תגיד, עינויים עירקיים בשבי הנורווגי

זה לאכול סביח (עם הרבה עמבה) בסאונה?

יוסיא

New member
זה לא עינוי מספיק גדול???

עינוי עיראקי מסורתי זה לאכול סביח רק עם הרבה הרבה עמבה , בכמות שלא הייתה יכולה לבייש משפחה שלמה בערב חגיגת בר המצווה של הילד... ולאכול זאת בסאונה רטובה כשאתה בכבר מריח חצי עמבה וחצי שמ=ני כריח של פסטה מבושלת... לכן מה שיוצא מעינוי עיראקי נורווגי זה לאכול פסטת עמבה נראה אותך מתמודד עם זה

ננדין

New member
שניכם טועים!

עינוי עירקי מסורתי זה רגשות אשמה ושאר מניפולציות רגשיות! מה? אתם לא יודעים שעירקים זה הפולנים המיזרחים? (רק שאצלנו לפחות יש אוכל טוב...)

../images/Emo13.gif אתם בטראומת וורוד הא?

ההשתלטות בעולם מתחילה,וננדין לשלטון!!!!

MarkOfKain

New member
ולגברת יי היקרה...

כוונתי היא בהחלט להגיע באופן קבוע לאימוני הארניס ולהימנות על הקהילה (המצומצמת אומנם, אך איכותית ביותר) של מתרגלי FMA בישראל הקטנטונת... מה יש ? גם אני רוצה להיות "רולה ששוקל 200 קילו ויש לו אטיטיוד של חמא"סניק"..."

יוסיא

New member
אתה חושב שכל כך קל להתקבל?

תתחיל לאכול שווארמות וחומוסים ב-2 בלילה חודשיים , תעלה אצלינו על המשקל ו"נשקול" את בקשתך.

MarkOfKain

New member
אל תסתכל בקנקן אלא...

יוסיא MY FRIEND, אל תתן למבנה גופי הרזה להטעות אותך, הנני מכונת אכילה משומנת (שמן צ'יפס) היטב...

ננדין

New member
אז בגלל זה את מתחנפת אלי???../images/Emo46.gif

אז זהו! נסגר הברז ואת לא מקבלת כלום יותר!!! ואני בתמימותי חשבתי שאת אהובתי הוירטואלית ואת אומרת לי את הדברים האלו כי את אוהבת אותי... מספיק ניצלת אותי! (עד שלא תתחנפי שוב אני לא נשבר...)

ננדין

New member
טוב נשברתי../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

די בייבי אל תכעסי! אני לא יכול בלעדייך!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

../images/Emo9.gif../images/Emo25.gif../images/Emo25.gif../images/Emo9.gif

מי נראה לך גורם לי לחייך כאן,אם לא אתה? מי? אני מסוגלת לכעוס עלייך בכלל?

למעלה