סילאט חברים, סילאט...

MarkOfKain

New member
סילאט חברים, סילאט...

שאלה + בקשה: האם למישהו מחברי הפורום יש חומר כלשהוא (טקסט, תמונות, וידאו) של סילאט ? לאו דווקא סגנון ספציפי כלשהוא, הכל הולך... למי שיש ויוכל לחלוק אותו עימי, אהיה אסיר תודה לעולמי עד (עולמי עד פירושם הסתחבקות קשה עם אותו בנאדם/בת-אדם חביב/ה והזמנה לבירה
) בברכת:"שהקפה שלכם תמיד יהיה שחור, שהסוכר שלכם תמיד יהיה לבן, והיריב תמיד על הרצפה." בתודה רבה מראש, טל.

יוסיא

New member
בוא אני אכיר לך חבר טוב שלי

יש לי חבר טוב , חבל על הזמן אני מסתחבק איתו המון ואפילו לא צריך להזמין אותו לבירה. קוראים לו Emule , והוא חמור עבודה
תזרוק שם ותקבל כמה סרטונים על סילאט... תחפש ממש טוב ותקבל גם סרט שלם על מיומנויות בסיסיות של אחת השיטות. חפש את הסרט על JOSEPH SIMONET , ויהיה בסדר... עכשיו אני אישית מעדיף גינס.

MarkOfKain

New member
TWO POINTS !!!

יוסיא ידידי, בזה הרגע הרווחת לא גינס אחת אלא שתיים !! כל חובב גינס משתדרג אצלי אוטומטית לרמת "מאסטר בירה" חגורה בז'. ודרך אגב, הבחור החדש בארניס עם הקוקו והמשקפיים... אנוכי הוא. (אני כותב "בחור חדש" כי סוף סוף יש בידי זמן פנוי בשפע ואוכל בחדווה רבה להמנות על תלמידיהם של יובל וגיא)... בקיצור, מאחר וכולנו מאחורי כינויים פה, ופרצופים לא רואים, גש נא אליי באימון הקרב ובא ביום שלישי, טפח על שכמי ודרוש גינסך בחביבות... אני אשמח להענות.

יוסיא

New member
שלא תבין אותי לא נכון...

בירה גינס היא למכרים חדשים וכן הבירה שאני מאוד אוהב. אך אני חייב לציין ולטובה את מסע ההיכרות עם עולם הבירות שערך לי טונג'ין. זה היה מסע מעורר טעמים וקלוריות שבסוף כל מסע שכזה הייתי חוזר מחוייך הבייתה , חלקם ייגידו מהר מדיי וחלקם לא. אך את אותם הטעמים שטעמתי באותו מסע צלב היו ממש נהדרים , חלקם מוזרים , וחלקם טעימים באופן מאוד מפתיע...כמו המק שופים למיניהם ובמיוחד הבירה הבלתי נשכחת של ה14% אלכוהול...תודה לגוטמן על כך. במהלך אותו מסע בלתי נשכח ( האמת שרובו בערך מאמצע הערב כבר לא זכרתי למחרת ) טעמתי בזכותו של טונג' כמובן בירה שמיוצרת בטייבה. כן כן בטייבה , ואפילו אגדיל ואומר שטעמה היה ממש לא רע , ואפילו טעים. לכן , כל מכריי אשר יעברו להיות חבריי אשתה איתם בירה טייבה. מעובדה זאת תסיק את המסקנה טונג'ין עליך ועל הבירה טייבה. נ.ב - מתי אמרת שאתה חוזר? אמרנו שנלך לאכול סושי....אז אנחנו מחכים

בירה טייבה לא בדיוק מיוצרת בטייבה

אלא קצת מזרחה, אבל עדיין - בירה מצויינת, וביחס למחירה קשה לנצחה! נ.ב. האייל המטורף עם ה14 אחוז אלכוהול מכונה Samichlaus, ומיוצר רק לקראת חג המולד בשוויץ....

תיקון טעות!

מקורות יודעי דבר לחשו שהבירה המדוברת (השוויצרית) היא בעצם לאגר, ולא אייל. Culpa mea magna est.

זה, יקירי, הרמה להנחתה!

מזיגה או לא מזיגה? למי שלא מבין מה קורה כאן: טים פאורס, הסופר המשובח של מזיגת הכהה, היה אורח הכבוד בפסטיבל אייקון האחרון, ולאחר שהתברר שהוא סייף חובב, "הוזמן" על ידי כרמל, אחד מהמארגנים, לדו קרב בזירה.

Tonjin

New member
גם אני רוצה להיות אינטלקטואל...

אז הנה שיר של חיים גורי

ש מים

New member
בירה טייבה

מיוצרת ליד רמאללה. הפלוגה שלי היתה שם במילואים (ממש ממש בדקה ה-90 שלפני פרוץ המאורעות) והחבר'ה מאוווד התרשמו מן המיתקנים החדישים (ביותר!) לייצור הבירה. הכל מייד אין ג'רמני. אוריג'ינאל. אחלה בירה, אגב (יש כהה ובהירה).

אני מתחנפת ליוסיא וננדין

ואז הם צורבים לי על דיסקים מלא מלא סרטונים סילאט וקאלי אחחח אין כמו סרטונים כאלו בשעות הלילה הקטנות
אפשר גם תמיד להגיע לשיעור של ארניס,לראות אותם

יוסיא

New member
ודרך אגב ...

לא לכל אחד אני צורב רק בגלל שהוא הביע חנופה טובה ומבוקרת... גם העובדה שאת מאוד חמודה עוזרת לך מאוד + היותך הלוחמת הוורודה היחידה שאני מכיר , ויושבת הראש של כת הוורודות שמאיימת להשתלט כמו בכל ערב על העולם...
בכל מקרה מי שרוצה שאצרוב לו סרט רק צריך להתלבש בוורוד ולהחזיק סכינים בידיים... ( אוי כמה שזה נשמע לאאא ) נ.ב - לכל מי שרוצה סרט והוא עד כדי כך נואש...בבקשה אל תיקחו הודעה זו כמובן מאליו , רק זה מה שחסר לי...גברים שעירים לבושים בטוטו וורוד שירדפו אותי בחלומותיי ) כמובן שהכל ב

eladי

New member
"what are we going to do

tonight, brain ? "The same thing we do every night, Pinky; try to take over the world..."​

ננדין

New member
אלעד, השגתי טייץ ורוד ושעווה...

עכשיו אפשר ללכת לבקר את יוסי?

יוסיא

New member
אוי לא!!אוי לא!!רק לא הטייץ הורוד

ננדין אתה מגיע לנקודת אל חזור!!! אתה דורך פה על קרח דק!!! רק המחשבה על כך גורמת לי לרצות לחזור לעינויים העיראקים בשבי הנורווגי. אם שפיותו של יהודי מישראל חשובה לך -" איימן " אנא התחשב בי ובשאר תושבי הפלנטה שלנו

למעלה